Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας έχω ένα xiaomi redmi note 5 μου έπεσε κατω ράγισε το προστατευτικό τζαμακι το κινητό μετά από αυτό δούλευε μια χαρά για δύο βδομάδες.

Μετά από δύο εβδομάδες έτσι ξαφνικά πάω να το ξεκλείδωσω όμως δεν έδειχνε κάτι η οθόνη τηλέφωνο με περνάνε ήχοι ακουγοντουσαν δεν φενοτανς κάτι όμως ενώ αχνό φως χωρίς γραφικά .

Το άφησα για έναν μήνα κ λέω όταν βρω χρήματα θα το πάω για αλλαγή οθονης σημερα μετά από έναν μήνα πατάω το κουμπί να ανοίξει και μου βγάζει το λογότυπο της xiaomi και μετά πάλι μαυρίλα οκ τι φορτίζω λίγο το ανοιγω μετά αλλά πάλι τα ίδια. .

Πήγα σε μαγαζί με επισκευές κ μου είπανε ότι χάλασε η οθόνη κ μόνο στο κέντρο δεν έχει χαλάσει ακόμα κ γι'αυτό φενετε το λογότυπο της xiaomi .

Υπάρχη τετεια πιθανότητα ?

Γιατί φενετε μόνο στην αρχή το λογότυπο κ μέρα που σβεινει το λογότυπο να Μπουταρι το σύστημα Μπουταρι αλλά δεν φενετε κάτι μήπως είναι κάτι περι λογισμικού?

Μπορώ να τσεκαρω με κανένα πρόγραμμα υπολογιστή τπτ?

Δημοσ.

Παιδιά πάλι εδώ.

Το κινητό τώρα ξαφνικά το πατάω να ανοίξει και μου βγάζει το λογότυπο της xiaomi κανονικά μετά μου δείχνει ότι δεν έχει μπαταρία κ μετά πάλι τα ίδια μαύρη οθόνη.

Διαπίστωσα πατώντας το κουμπί power και την ένταση του ήχου μου βγάζει στην οθόνη το ανθρωπάκι που γράφει fastboot και στην ουσία σε αυτό το στάδιο συνδέεις usb καλώδιο.

Επειδή όμως έχω πολλά αρχεία στο κινητό αυτό υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρω τα αρχεία μου όλα που έχω στο κινητό μέσα με κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή  να διαβάσει το κινητό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...