Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...

Έχω μπερδευτεί λίγο με τα hdmi

Λοιπόν έχω μια tv η οποία είναι 4k και έχει hdr.

Προχθές πήρα το ps4 pro (μεταχειρισμένο) το οποίο είναι και αυτό 4k

Εγώ έχω πολλά καλώδια hdmi αλλά δεν ξέω άμα είναι 4k (επάνω δεν λέει τίποτα).

Η ερώτηση λοιπόν είναι η εξής: 

1 Πως μπορώ να καταλάβω αν είναι τα καλώδια που εχω 4k

2 Αν δεν είναι πια μου προτείνετε δεν βιάζομαι ας έρθει και σε καμία βδομάδα αλλα να είναι η τιμή κάτω απο 10€ περιπου 1.5 ή και λιγότερα μετρα

Δημοσ.

Καλησπέρα, πρέπει να χρησιμοποιήσεις HDMI V2.0 , τα κοινά HDMI είναι συνήθως V1.4.

Και φυσικά να τα συνδέσεις σε αντίστοιχη HDMI V2.0 θύρα της TV για να έχεις την μέγιστη απόδοση.

Δημοσ.

Εγώ αγόρασα αυτό KabelDirekt-4K-HDMI.
Κάποιος στα reviews έλεγε ότι δεν είναι 4K αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω 4Κ TV να το δοκιμάσω (το πήρα ως future-proof για όταν αγοράσω 4K TV :P)
Πάνω δε γράφει κάτι, απλά "HIGH-SPEED Ethernet
".

Υπάρχει και για υποστήριξη @120Hz
Αν θες να είσαι πιο σίγουρος, πρέπει να βρεις κάποιο με πιστοποίηση (π.χ. δες το σηματάκι που έχει το Omars® Premium HDMI Cable).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως λες έχεις:

α. Μία tv 4K

β. Ένα ps4 pro 4K

γ. Πολλά καλώδια hdmi που δεν ξέρεις αν είναι 4k

Γιατί δεν κάνεις κάτι πολύ απλό. Δοκίμασε ένα-ένα τα καλώδια σου να δεις αν παίζουν. Αν δεν παίζουν τότε άρχισε να ψάχνεσαι για κάτι καινούριο.

Όσο και αν σου φανεί παράξενο, έχω παμπάλαια καλώδια του carrefour χωρίς πιστοποιήσεις, χωρίς τίποτα, τα οποία είχα πάρει πολλά χρόνια πριν σε εξευτελιστική τιμή (όταν ξεπουλούσαν γιατί  έκλειναν) και παίζουν 4k για πλάκα. Τυχαίο ίσως, αλλά ποτέ δεν ξέρεις και για τα δικά σου καλώδια αν παίξουν.

Επεξ/σία από afm
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...