anthipitza Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 εχω το παραπάνω λαπτοπ και δεν μπορώ να βαλω ουτε νεα windows ούτε να κανω επαναφορά των windows 10. Στο bios απενεργοποιώ την ασφαλή λειτουργία αλλα εκτός από το uefi δεν υπάρχει η επιλογή csm . είναι κάπως αχνή η λειτουργεία αυτή. ολες οι βοήθειες δεκτες. Μόλις τώρα, anthipitza είπε εχω το παραπάνω λαπτοπ και δεν μπορώ να βαλω ουτε νεα windows ούτε να κανω επαναφορά των windows 10. Στο bios απενεργοποιώ την ασφαλή λειτουργία αλλα εκτός από το uefi δεν υπάρχει η επιλογή csm . είναι κάπως αχνή η λειτουργεία αυτή. ολες οι βοήθειες δεκτες.
kremenarasi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Φτιάξε bootable usb stick με το Roufous Περιβάλλον GPT MODE. Έπειτα μπες σε BIOS UEFI και κάνε boot από USB . Εάν έφτιαξες bootable σε περιβάλλον mbr ενεργοποίησε το LEGACY mode και ξανά προσπάθησε . Νομίζω στα TOSHIBA λειτουργεί και το F12 boot options
anthipitza Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, kremenarasi είπε Φτιάξε bootable usb stick με το Roufous Περιβάλλον GPT MODE. Έπειτα μπες σε BIOS UEFI και κάνε boot από USB . Εάν έφτιαξες bootable σε περιβάλλον mbr ενεργοποίησε το LEGACY mode και ξανά προσπάθησε . Νομίζω στα TOSHIBA λειτουργεί και το F12 boot options δεν εχει legasy , αλλα και το mode uefi είναι μόνο και αν παω αν το αλλάξω σε csm δεν με αφήνει , είναι κάπως αχνο. εχω φτιαξει bootable usb stick αλλα κατι δεν παει καλα.
kremenarasi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 disable secure boot? Ανεβασε μια φωτογραφία απο το UEFI bios
anthipitza Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 με disable secure boot. το θεμα ειναι οτι εκανα reset και δεν μπορω να ξαναμπω στα 10αρια που ειχα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα