kostakis98 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 καλησπερα εχω το TP-LINK TL-WA901ND v5 και εχω ενα θεμα με το ps4 που εχω μου μετα απο ενα service που το ειχα κανει μου βγαζει NAT TYPE PROBLEM και επεισης στο κινητο μου που εχω καποια παιχνιδια που παιζουν online δεν μπαινουν λεει δεν μπορουν να συνδεθουν στους servers κατα τα αλλα στο internet μπαινει για να δω ταινιες και τετοια τι μπορει να φταιει???
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 17 hours ago, kostakis98 said: καλησπερα εχω το TP-LINK TL-WA901ND v5 και εχω ενα θεμα με το ps4 που εχω μου μετα απο ενα service που το ειχα κανει μου βγαζει NAT TYPE PROBLEM και επεισης στο κινητο μου που εχω καποια παιχνιδια που παιζουν online δεν μπαινουν λεει δεν μπορουν να συνδεθουν στους servers κατα τα αλλα στο internet μπαινει για να δω ταινιες και τετοια τι μπορει να φταιει??? το 901nd ειναι access point>αν το εχεις σαν access point δεν σου βγαζει Nat problem λογω του tp link αλλα λογω του ρουτερ πριν απο το tp link.λογικα και το tp link να βγαλεις θα πρεπει να εχεις παλι nat type problem. ισως χρειαστει port forward.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα