Sapounos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά να έχουμε. Έχω την ASUS XONAR STX II 7.1 και έχω συνδεδεμένα πάνω ακουστικά και ηχεία. Όταν μέσα από το πρόγραμμα της ASUS αλλάζω από SPEAKERS σε HEADPHONES ακούγεται ένας θόρυβος από τα ηχεία σαν σπίθα. Το ίδιο πράγμα ακριβώς συμβαίνει στα ακουστικά όταν κάνω εναλλαγή από HEADPHONES σε SPEAKERS. Δεν είναι ο κλασικός ήχος που κάνει σαν κλικ αλλά ένας ήχος πολύ πιο δυνατός πραγματικά σαν σπίθα. Όταν κλείνω τα ηχεία δεν ακούγεται κάτι. Μόνο μέσα από τα ακουστικά όταν γίνεται και η αντίστοιχη εναλλαγή. Παλιά δεν το έκανε, μόνο τις τελευταίες μέρες και με ανησυχεί αυτός ο θόρυβος μήπως χαλάσει κάτι. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει? Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από Sapounos
Kiriakos-GR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Όχι δεν γνωρίζουμε, αλλά εγώ θα πετούσα όλα τα αντιβιρους από το μηχάνημα, και θα έκανα φρέσκια εγκατάσταση οδηγών. 1
duffyduck Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1. Antivirus σε Windows OS ειναι απαραίτητο εκτός αν χρησιμοποιείς Faronics deep freeze, Sandboxie, vpn κλπ. κλπ. Εγω ανηκω στην κατηγορια των απλων users με Firewall/Antivirus 2. Απεγκατεστησε τους drivers που εχεις και βαλε τους Uni-Xonar http://maxedtech.com/asus-xonar-unified-drivers/ Προτίμησε τους UNi Xonar STXII 11.5 v1.80b r3 http://uni.maxedtech.com/download/uni-xonar-stxii-11-5-v1-80b-r3/ Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από duffyduck
Sapounos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν εχω ουτε ενα εγκατεστημενο antivirus. Εγκατεστησα τους drivers που μου προτεινες (UNi Xonar STXII 11.5 v1.80b r3) αλλα στην εναλλαγη παλι ακουγεται αυτος ο ήχος. Δεν ξερω τι να κανω δυστυχως κ δεν ξερω αν ειναι επισης κατι κακο για τα περιφερειακα κ την καρτα μου αυτο το πραγμα. BTW να κρατησω αυτους τους drivers η να ξαναβαλω τους επισημους της ASUS? Τι διαφορά έχουν? Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από Sapounos
Kiriakos-GR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Κανε πρώτα έναν καθαρισμό με οινόπνευμα και πανί, όλα τα βύσματα ... δοκίμασε και πες μας. Τρίψιμο με επιμονή να γυαλίσουν.
duffyduck Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Πριν αλλάξεις από ηχεία σε ακουστικά, βάλε το volume των ηχείων από τα windows στο μηδέν (ή mute), και δες αν το κάνει.
Sapounos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, duffyduck είπε Πριν αλλάξεις από ηχεία σε ακουστικά, βάλε το volume των ηχείων από τα windows στο μηδέν (ή mute), και δες αν το κάνει. Το κάνει. Μόνο αν κλείσω τα ηχεία δεν το κάνει. Τα ακουστικά το κάνουν πάντα. Υπόψιν: Όταν μέσα από το πρόγραμμα της ASUS αλλάζω από SPEAKERS σε HEADPHONES ο θόρυβος αυτός ακούγεται μόνο από τα ηχεία. Το ίδιο πράγμα ακριβώς συμβαίνει μόνο στα ακουστικά όταν κάνω εναλλαγή από HEADPHONES σε SPEAKERS.
noble Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δυνατότητα για δοκιμή με άλλο τροφοδοτικό υπάρχει; Είναι καλό αυτό που έχει επάνω;
Sapounos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, noble είπε Δυνατότητα για δοκιμή με άλλο τροφοδοτικό υπάρχει; Είναι καλό αυτό που έχει επάνω; Καλη χρονια καταρχας. Το τροφοδοτικο δεν το εχω ουτε χρονο και ειναι ενα superflower leadex titanium 1000watt.
noble Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 33 λεπτά πριν, Sapounos είπε Καλη χρονια καταρχας. Το τροφοδοτικο δεν το εχω ουτε χρονο και ειναι ενα superflower leadex titanium 1000watt. Ωραίος! Άρα τροφοδοτικό δύσκολα... Χρόνια πολλά καλή χρόνια! Τι να πω...Εγώ έχω την απλή την PCIe η αλήθεια είναι δεν κάνω ποτέ αλλαγές ακουστικά, ηχεία, αλλά αυτό το κλικ το κατάλαβα που λες...Για όσους δεν ξέρουν ακουγεται από την κάρτα γραφικών όχι από τα ηχεία ή τα ακουστικά. Κάποιο ρελέ ή κάτι τέτοιο. Η σπίθα τί φάση; Μπορεί να ανέβει ως ήχος να το ακούσουμε;
Sapounos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 45 λεπτά πριν, noble είπε Ωραίος! Άρα τροφοδοτικό δύσκολα... Χρόνια πολλά καλή χρόνια! Τι να πω...Εγώ έχω την απλή την PCIe η αλήθεια είναι δεν κάνω ποτέ αλλαγές ακουστικά, ηχεία, αλλά αυτό το κλικ το κατάλαβα που λες...Για όσους δεν ξέρουν ακουγεται από την κάρτα γραφικών όχι από τα ηχεία ή τα ακουστικά. Κάποιο ρελέ ή κάτι τέτοιο. Η σπίθα τί φάση; Μπορεί να ανέβει ως ήχος να το ακούσουμε; Το κλικ ειναι φυσιολογικό. Αλλά ο ήχος από ηχεία/ακουστικά σαν σπίθα όχι. Επισύναψα το αρχείο. Μεταξύ 2-3 δευτερόλεπτα ειναι ο ήχος. Από κοντά είναι πιο δυνατός ακόμα. Από τα ακουστικά δεν ακούγεται τόσο δυνατά. 2021_01_01_02_46_17.mp3
noble Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, Sapounos είπε Το κλικ ειναι φυσιολογικό. Αλλά ο ήχος από ηχεία/ακουστικά σαν σπίθα όχι. Επισύναψα το αρχείο. Μεταξύ 2-3 δευτερόλεπτα ειναι ο ήχος. Από κοντά είναι πιο δυνατός ακόμα. Από τα ακουστικά δεν ακούγεται τόσο δυνατά. 2021_01_01_02_46_17.mp3 71 kB · 9 downloads Κάποιο πρόβλημα με τις προσβάσεις έχει, δεν μπορώ να κατεβάσω το αρχείο
Sapounos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, noble είπε Κάποιο πρόβλημα με τις προσβάσεις έχει, δεν μπορώ να κατεβάσω το αρχείο Δοκίμασε με αυτό. https://we.tl/t-2uNPva8Hr5 Δεν ξέρω αν θα γίνει expire μετά από 1 download. Αν το κατεβάσει κάποιος και μετά πάει και κάποιος άλλος και δεν δουλέυει απλά πείτε μου να ξαναφτιάξω link.
noble Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μάλιστα, το κατάφερα το άκουσα, εντομεταξύ ακούγονται και άλλα πράγματα από κάτω (ένα βουητό μεταβολλόμενο)...Πώς το ηχογράφησες; Πρέπει να παίζει κάποια πηγή για να γίνει; Έχεις κάποιο input device συνδεδεμένο όπως μικρόφωνο κάμερα με μικρόφωνο κλπ;
Sapounos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, noble είπε Μάλιστα, το κατάφερα το άκουσα, εντομεταξύ ακούγονται και άλλα πράγματα από κάτω (ένα βουητό μεταβολλόμενο)...Πώς το ηχογράφησες; Πρέπει να παίζει κάποια πηγή για να γίνει; Έχεις κάποιο input device συνδεδεμένο όπως μικρόφωνο κάμερα με μικρόφωνο κλπ; Με το κινητο μου το ηχογραφησα γι αυτο ακουγεται και βουητο οποτε μην αγχωνεσαι για τα υπολοιπα που ακουγονται. Στο χωρο εκει δεν ακουγεται κανενας αλλος ηχος περοβαλλοντος/παρασιτο. Ο μοναδικος μη φυσιολογικος ειναι αυτος που ακουγεται σαν σπιθα στην εναλλαγη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα