Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

Αυτο δεν μου το εκανε με την 5700χτ, οποτε για αυτο το εβαλα στο section για τις καρτες γραφικων.

Μπηκα cod mw να παιξω και κανω alt tab και συνεχεια αλλαζει απο το main display (asus) παραθυρο τα cod mw και το browser (επειδη το εχω ανοιχτο). Βασικα ακουγεται το usb disconnect/connect των windows 10 και το discord μου πεταει σαν μηνυμα οτι βρηκε νεα πηγη ηχου (αυτο της asus xg32vq που εχει headphone jack). Στην οθονη δεν εχω συνδεδεμενο το usb καλωδιο για το hub. Παω και στο device manager αλλα και στο sound settings για να κανω disable την οθονη, αλλα αυτο το ξανα κανει enabled με το που κανει alt tab.

Καμια ιδεα?

Επισης, κατα το boot επελεξε μονο του να βγαζει main την καθετη οθονη, οποτε για bios μπορω να μπω απο εκεινη. Δοκιμασα να αλλαξω θεση τα display ports των 2 οθονων αλλα δεν.

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

5700xt θα λέτε και θα κλαίτε :P 

Καλα, λαθος το εννοουσα. Φανταζομαι δεν θα το εκανε με καμια amd καρτα λογω software, Θα κανω μαλλον ddu τα drivers για να τσεκαρω.

Υπαρχει επιλογη να κρατησω ρυθμισεις στο nvcp κατα την εγκατασταση? Φανταζομαι πως αν κανω ddu, μαλλον οχι

Δημοσ.
4 hours ago, SabotazNic said:

Καλα, λαθος το εννοουσα. Φανταζομαι δεν θα το εκανε με καμια amd καρτα λογω software, Θα κανω μαλλον ddu τα drivers για να τσεκαρω.

Υπαρχει επιλογη να κρατησω ρυθμισεις στο nvcp κατα την εγκατασταση? Φανταζομαι πως αν κανω ddu, μαλλον οχι

Κρατάς backup τα 2 .bin αρχεία από C:/ProgramData/NVIDIA Corporation/Drs

https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/6pa81t/questionhow_to_savebackup_nvida_controll_pannel/

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Kiriakos-GR είπε

Άμα αφήσεις μονή της την Dell U2311H  βλέπεις BIOS ?

Ναι, όπως και άμα έχω μόνη την Asus. Ακόμα και μετά το ddu, πάλι ανίχνευσε πρώτη την Dell. Από ότι έψαξα, δεν αλλάζει. 

Δημοσ.

Από τον πίνακα Nvidia όλα αλλάζουν,  αλλάζοντας ποια οθόνη θα είναι Νο1 και Νο2 και Νο3 .

Το είδα σε βίντεο τυχαία πριν δυο βδομάδες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kiriakos-GR είπε

Από τον πίνακα Nvidia όλα αλλάζουν,  αλλάζοντας ποια οθόνη θα είναι Νο1 και Νο2 και Νο3 .

Το είδα σε βίντεο τυχαία πριν δυο βδομάδες.

Ναι, οχι για το boot ομως.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ναι, οχι για το boot ομως.

Έχει πάρει το μάτι μου κάτι Display port Hub ,  όταν έψαχνα για Super ποιοτικά Display port καλώδια.

Κανε μια έρευνα μήπως κανένα από αυτά έχει κάποια δυνατότητα ρύθμισης προτεραιότητας.  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kiriakos-GR είπε

Έχει πάρει το μάτι μου κάτι Display port Hub ,  όταν έψαχνα για Super ποιοτικά Display port καλώδια.

Κανε μια έρευνα μήπως κανένα από αυτά έχει κάποια δυνατότητα ρύθμισης προτεραιότητας.  

Ναι. μονο εμ display port καλωδιο νομιζω λυνεται αυτο. Βασικα παιζει τετοιο καλωδιο να ειναι αυτο που εχω στην dell οποτε για αυτο να την πιανει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιστρεφω για να αναφερω οτι πλεον δουλευει σωστα κατα το boot. Δεν ξερω αν φταινε τα τοσα bios flashes (πλεον παλι στο στοκ ειμαι που εκανα extract απο gpuz), αλλα εμφανιζει σωστα την asus ως 1η. Πριν στο nvcp, εμφανιζε dell και απο κατω asus. Επισης, και παλι δεν ξερω τον λογο, μου εμφανισε αυτην την επιλογη για την tv για να απενεργοποιησω το hdmi audio. Γενικα, και αυτο το ειχα και με amd, οταν εκλεινα την tv ακουγα το disconnect/reconnect sound για συσκευη (οπως πχ βγαζεις-βαζεις usb). Δεν ξερω ακομα αν το εφτιαξε μιας και το εκανε τυχαια, αλλα σιγουρα μεσα στην μερα θα το ξερω. Ισως λογω αυτου να ειχα και το προβλημα με το alt tab στο cod mw (μιας και επαιζαν οι ιδιοι ηχοι). 

Το μονο περιεργο ειναι οτι ενω ειναι primary η asus, την εμφανιζει ως 2η στο windows panel, αλλα δεν με ενοχλει

image.png.4663aa1b0df22ef6449b9ac216512d58.png

image.png.b44a5735ba37bbeabd6848d6b86f00a7.png

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

DMI pool data το πιθανότερο, μου έχει τύχει σε αλλαγή κάρτας γραφικών ακόμα και της ίδιας σειράς να μην δουλεύει μια έξοδος displayport.

Μετά από 2-3 CMOS clear και power cycling όλα οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...