Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει ο τιτλος εχω ενα μινι μπαρ που εχει καποιες γρατζουνιες στην πανω πλευρα.

Ξερει κανεις τι θα μπορουσα να βαλω ωστε να μην φαινονται; Οχι μαρκαδορους και τα συνναφη, δεν θα φαινεται ωραιο. Σκεφτομουν μπογια η καποια ζελατινα, καλυμα αλλα δεν εχω ιδεα απο αυτα οποτε αν καποιος εχει ιδεα ας πει.

Και μην Ξεχνιομαστε, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε λιγοτερο απο 2 μερες :)

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε ένα spray plasti dip. Είναι σπρέι πλαστικού φιλμ... κάτι σαν βινύλιο...

δεν το έχω δοκιμάσει σε ξύλο αλλά σε μέταλλο είναι μια χαρά... αλλιώς κόψε ένα τζαμί βάλτο από πάνω ούτε γρατζουνιές θα έχεις ούτε το ξύλο θα φθείρεται! 

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, DTInfinity είπε

Πάρε ένα spray plasti dip. Είναι σπρέι πλαστικού φιλμ... κάτι σαν βινύλιο...

δεν το έχω δοκιμάσει σε ξύλο αλλά σε μέταλλο είναι μια χαρά... αλλιώς κόψε ένα τζαμί βάλτο από πάνω ούτε γρατζουνιές θα έχεις ούτε το ξύλο θα φθείρεται! 

δεν κάνει για την πανω πλευρα το dip εκτος αν βάλει και κανα glossifier η το άλλο που ειναι τυπου βερνικι. μια αυτοκολλητη επιφάνεια θα βγει πιο φθηνα αλλωστε.

δεν μας λες και τι υλικο ειναι @Salvation81?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

δεν κάνει για την πανω πλευρα το dip εκτος αν βάλει και κανα glossifier η το άλλο που ειναι τυπου βερνικι. μια αυτοκολλητη επιφάνεια θα βγει πιο φθηνα αλλωστε.

δεν μας λες και τι υλικο ειναι @Salvation81?

Μαυρο ματ ειναι, θεωρητικα αλουμινιο πρεπει. Για μεμβρανη πλαστικοποιημενη την βλεπω την δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, giorgos04 είπε

Ενα σκουρο φιμε τζαμι θα πας και θα κόψεις, στις διαστάσεις που θέλεις. Σαν καινούριο θα γινει το μπαρακι.

Δεν θα πρεπει και να το κολησω καπως ομως;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Salvation81 είπε

Δεν θα πρεπει και να το κολησω καπως ομως;

Στην πάνω πλευρά δεν είπες πως είναι οι γρατζουνιές; Δεν χρειάζεται να το κολλήσεις. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgos04 είπε

Στην πάνω πλευρά δεν είπες πως είναι οι γρατζουνιές; Δεν χρειάζεται να το κολλήσεις. 

Ναι αλλα οκ πες οτι καποιος το ακουμπαει (ειναι χαμηλα το μπαρακι) η οτιδηποτε, αν το τζαμι δεν ειναι κολλημενο δεν θα φυγει;

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Ναι αλλα οκ πες οτι καποιος το ακουμπαει (ειναι χαμηλα το μπαρακι) η οτιδηποτε, αν το τζαμι δεν ειναι κολλημενο δεν θα φυγει;

θα βάλεις διάφανα λαστιχάκια και δεν παει πουθενα. εχουν κατι μικρά σιλικονης για τα μαλλια. αν δεν κάνουν βρες κάτι λίγο πιο χοντρό σαν αυτα https://www.e-jumbo.gr/organosi-spitiou-kathariotita/ergaleia-proionta-aftokinitou/prostateftika-epiplon-sfines-portas/prostateftika-antikradasmika-epiplon/prostateftika-aftokollita-silikonis-diafana-18-mm-8-tmch._272219/

κοψε το πολύ φωμι να μείνει ενα μικρο κομματι να πατάει το τζάμι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε

θα βάλεις διάφανα λαστιχάκια και δεν παει πουθενα. εχουν κατι μικρά σιλικονης για τα μαλλια. αν δεν κάνουν βρες κάτι λίγο πιο χοντρό σαν αυτα https://www.e-jumbo.gr/organosi-spitiou-kathariotita/ergaleia-proionta-aftokinitou/prostateftika-epiplon-sfines-portas/prostateftika-antikradasmika-epiplon/prostateftika-aftokollita-silikonis-diafana-18-mm-8-tmch._272219/

κοψε το πολύ φωμι να μείνει ενα μικρο κομματι να πατάει το τζάμι.

Εχω τετοια οποτε ελπιζω να κανουν, ειδωμεν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...