Comic maniak Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα στο φόρουμ, έχω ένα βιβλίο με θήκες για γραμματόσημα. Είναι αρκετά γεμάτο και 40+ χρονών. Πώς/Πού αξιολογώ την αξία τους και πού μπορώ να πουλήσω κάποιο αν θέλω?
dpolal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Υπάρχουν διάφορα καταστήματα στην Αθήνα που μπορείς να ρωτήσεις αλλά μην περιμένεις και πολλά.
Maiya Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν sites όπως το the philatelists και η Συλλεκτική Αθηνών στα οποία μπορείς να κατατοπιστείς καλύτερα όσον αφορά τιμές, σπανιότητα κλπ. Έχουν και τρόπους επικοινωνίας νομίζω στην περίπτωση που θες πιο άμεση επαφή με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο. Δοκίμασε και δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από Maiya
Comic maniak Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, dpolal είπε Υπάρχουν διάφορα καταστήματα στην Αθήνα που μπορείς να ρωτήσεις αλλά μην περιμένεις και πολλά. 23 ώρες πριν, Maiya είπε Υπάρχουν sites όπως το the philatelists και η Συλλεκτική Αθηνών στα οποία μπορείς να κατατοπιστείς καλύτερα όσον αφορά τιμές, σπανιότητα κλπ. Έχουν και τρόπους επικοινωνίας νομίζω στην περίπτωση που θες πιο άμεση επαφή με ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο. Δοκίμασε και δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο, θα το κοιτάξω . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα