BlitzKrieg Hellas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δυστυχως, μετα απο προσφατη επικοινωνια με το Πλαισιο για αγορα της Asus ROG Strix 3080 (προς εκπληξη την εχει φθηνοτερα και απο skroutz!) απο εκει που μου λεγανε αρχικα παμε για 15 μερες αναμονη γιατι γινεται backorder, ερχεται απο εξωτερικο κλπ, μετα στη 2η επικοινωνια πηγε minimum στις 30 μερες η αναμονη, οποτε και αποφασισα να μην το συνεχισω και να περιμενω να ανοιξουν τα μαγαζια (αγνωσται αι βουλαι της νδ!)... Τα ιδια ειχα τραβηξει το Μαρτιο στο προηγουμενο lockdown, οταν προπαραγγειλα την Sapphire 5700XT SE και περιμενα 1.5 μηνα να ερθει και ευτυχως το καταστημα μου εκανε και refund προς τιμην τους στη 3η μερα που τους τη γυρισα (μιας και η AMD ως γνωστον αντιμετωπιζει ακομα και σημερα τραγικα θεματα με τους drivers) Συνοψιζοντας, καραντινα + αναβαθμιση = κακος συνδιασμος! XD 1 1
vins Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Sakiz105 είπε Ο vins θα δει την κάρτα του σε κανένα μαντρί στην Λάρισα να σκάβει eth Την παραχωρω στο μαντρί εναντι ποσοστού πληρωτεου σε γαλοτυρι (μπορώ να φάω κουβάδια άνετα) 😂😂😂
Kiriakos-GR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, BlitzKrieg Hellas είπε (μιας και η AMD ως γνωστον αντιμετωπιζει ακομα και σημερα τραγικα θεματα με τους drivers) Συνοψιζοντας, καραντινα + αναβαθμιση = κακος συνδιασμος! XD Μου χαράκωσες την ψυχή 🙂 Και εμένα με παράτησε η AMD από οδηγούς το 2016 με άφτιαχτα προβλήματα σε Windows 64 bit ακόμα και στα 2D , και τώρα έχω σκυλιάσει να πάρω Nvidia για να σωθώ. 1
balt123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 amazon ebay κλπ σπάνια συμφέρουν πλέον.. μόνο σε κάτι μεταχειρισμένο συνήθως (π.χ 1070/1070ti μεταχειρισμένο απο αγγλία/γαλλία/γερμανία ΑΝ προλάβεις και ΑΝ βρεις buy it now αλλιώς θα φας τα νιάτα σου να bidάρεις.) то πιο πρόσφατο κόλπο ειναι listings τα οποια φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά ή έστω στο όριο και μόλις πατάς σου λέει "δεν βρέθηκε αυτο που ζητάς". Οι τελευταιες άμεσα διαθέσιμες κάρτες που βρήκα πριν την πρωτοχρονια ηταν μια rx 570 8gb και μια 1650 ή 1660 γύρω στα 250-270 η καθεμια νομιζω. για τις καινουργιες κάρτες δεν κοιταω καν οπότε δεν ξέρω τι γίνεται. για την 3080 δεν ειχε βγάλει ανακοινωση η nvidia οτι εχει ελλειψη σε τσιπάκια ή κάτι τέτοιο? 1
vins Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, balt123 είπε amazon ebay κλπ σπάνια συμφέρουν πλέον.. μόνο σε κάτι μεταχειρισμένο συνήθως (π.χ 1070/1070ti μεταχειρισμένο απο αγγλία/γαλλία/γερμανία ΑΝ προλάβεις και ΑΝ βρεις buy it now αλλιώς θα φας τα νιάτα σου να bidάρεις.) то πιο πρόσφατο κόλπο ειναι listings τα οποια φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά ή έστω στο όριο και μόλις πατάς σου λέει "δεν βρέθηκε αυτο που ζητάς". Οι τελευταιες άμεσα διαθέσιμες κάρτες που βρήκα πριν την πρωτοχρονια ηταν μια rx 570 8gb και μια 1650 ή 1660 γύρω στα 250-270 η καθεμια νομιζω. για τις καινουργιες κάρτες δεν κοιταω καν οπότε δεν ξέρω τι γίνεται. για την 3080 δεν ειχε βγάλει ανακοινωση η nvidia οτι εχει ελλειψη σε τσιπάκια ή κάτι τέτοιο? Αμαζον 3070 καλη υλοποιηση όχι καμια βασικιά 😁 αγορα στα 620€ τελική, ολοκαίνουρια προ ολίγων ημερών. (Βέβαια ποτε θα έρθει ή αν πάει σε φαρμα στη Λάρισα αγνωστο) 😂
Sakiz105 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Νέα MSRP της asus https://imgur.com/a/uzW03Sz https://webshop.asus.com/de/komponenten/grafikkarten/rtx-30-serie/2989/asus-dual-rtx3060ti-o8g άλλαξε και στην γερμανία Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2021 από Sakiz105
vins Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Νέα MSRP της asus https://imgur.com/a/uzW03Sz Ε σάμπως τι τα θέλουμε τα αμάξια μες στην καραντινα; Παρε μια 3090 καλύτερα
Kiriakos-GR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 18 λεπτά πριν, balt123 είπε amazon ebay κλπ σπάνια συμφέρουν πλέον.. μόνο σε κάτι μεταχειρισμένο συνήθως (π.χ 1070/1070ti μεταχειρισμένο απο αγγλία/γαλλία/γερμανία ΑΝ προλάβεις και ΑΝ βρεις buy it now αλλιώς θα φας τα νιάτα σου να bidάρεις.) то πιο πρόσφατο κόλπο ειναι listings τα οποια φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά ή έστω στο όριο και μόλις πατάς σου λέει "δεν βρέθηκε αυτο που ζητάς". Το ebay είναι στεγνό, μερικά κακομαθημένα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την έλλειψη, δεν υπάρχουν βλάκες να πληρώσουν μεταχειρισμένο σε τιμή καινούργιου και να μην έχουν εγγύηση. Το ποιο πρόσφατο κόλπο .... όταν μαθαίνουν τα πιτσιρίκια το πόσα έξοδα θα τους τραβήξει το ebay το μετανοιώνουν και σβήνουν την δημοπρασία. Ο άλλος ο αλογομούρης απο Αγγλία έκανε διαφήμιση ότι υπάρχει έλλειψη, για να κερδίσει πελάτες. Γελάει καλύτερα όποιος περιμένει να φτάσουν τα κοντέινερ, ώστε να μπουκώσει η αγορά. 3 λεπτά πριν, vins είπε Ε σάμπως τι τα θέλουμε τα αμάξια μες στην καραντινα; Παρε μια 3090 καλύτερα Το λινκ δεν μου παίζει .. αμα είναι κάτι που αξίζει κανε Screenshot 14 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε άλλαξε και στην γερμανία Ναι πήρε η GTX1660S μου 10Ε επάνω .... πανικός. 🙂 1
Sakiz105 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, Kiriakos-GR είπε Το ebay είναι στεγνό, μερικά κακομαθημένα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την έλλειψη, δεν υπάρχουν βλάκες να πληρώσουν μεταχειρισμένο σε τιμή καινούργιου και να μην έχουν εγγύηση. Το ποιο πρόσφατο κόλπο .... όταν μαθαίνουν τα πιτσιρίκια το πόσα έξοδα θα τους τραβήξει το ebay το μετανοιώνουν και σβήνουν την δημοπρασία. Ο άλλος ο αλογομούρης απο Αγγλία έκανε διαφήμιση ότι υπάρχει έλλειψη, για να κερδίσει πελάτες. Γελάει καλύτερα όποιος περιμένει να φτάσουν τα κοντέινερ, ώστε να μπουκώσει η αγορά. Το λινκ δεν μου παίζει .. αμα είναι κάτι που αξίζει κανε Screenshot Ναι πήρε η GTX1660S μου 10Ε επάνω .... πανικός. 🙂 από +300 εώς για τις 3090 εώς +50 για τις 3060ti
jmirko15 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, 7nisiotis είπε https://videocardz.com/newz/this-geforce-rtx-3080-ethereum-mining-rig-now-makes-20k-per-month well well well crypto is back #FUBAR21 Ωραίο setup πάντως. Cool cool cool cool cool cool cool (δεν παίζει να είναι :D)
BlitzKrieg Hellas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Kiriakos-GR είπε Μου χαράκωσες την ψυχή 🙂 Και εμένα με παράτησε η AMD από οδηγούς το 2016 με άφτιαχτα προβλήματα σε Windows 64 bit ακόμα και στα 2D , και τώρα έχω σκυλιάσει να πάρω Nvidia για να σωθώ. Κατοχος της R290 της υπογραφης μου απο το 2014 και χωρις κανενα προβλημα ακομα και μεχρι σημερα, μετα την ατυχια με τη 5700ΧΤ, θα αλλαξω στρατοπεδο αναγκαστικα. Εκεινη τη βδομαδα ειχα φαει τα περισσοτερα bsod, μαυρισματα και παγωματα, οσα δεν εχω φαει στα 32 μου φιλε. Ευελπιστω να ξεφυγουμε επιτελους απο την υπαρχουσα κατασταση με τη καραντινα, γιατι αλλιως δυσκολο για τετοιες αγορες για πολλους και ποικιλους λογους.
masteripper Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Τα πράγματα είναι απλά...αν η κατάσταση με τα Crypto επιμείνει δεν θα ξαναδούμε κάρτα ποτέ των ποτών....γιατί κατά το λαϊκό "συνέταιρο στην τσέπη μου" δεν θέλει κανένας οπότε με βάση το κλίμα τα εργοστάσια απλώς θα σταματήσουν να διανείμουν και θα κάνουν φάρμες … πιο κερδοφόρο, κανείς δεν θα τους πει τίποτα, πάλι για καινούργιες θα τις πουλήσουν και ούτε γάτα ούτε ζημιά....
vins Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, Sakiz105 είπε από +300 εώς για τις 3090 εώς +50 για τις 3060ti Από χθες πάντως στο part alert βγαινουν 3060ti 520€+ και 3070 660€+. Οι ίδιες ακριβώς προ 2 ημερών έβγαιναν 40€ κάτω
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Τώρα που ξεκίνησε το mining πάλι οι 3080 θα φτάσουν τα 1200-1300 και οι υπόλοιπες θα πάρουν αντίστοιχη αύξηση. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε. 2
Kiriakos-GR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, Sakiz105 είπε από +300 εώς για τις 3090 εώς +50 για τις 3060ti Εαν δεν ανάψει πράσινο φωτάκι, όλα τα νούμερα είναι πλασματικά. Το ίδιο βιολί εδώ και ένα μήνα, η δικιά μου παίζει 3€ πάνω μετά 10€ πάνω, μετά ξαναπέφτει στα 230€. Συμπέρασμα ακόμα και η τιμή στην πηγή παρασύρεται από συναλλαγματικές ισοτιμίες ακόμα και χωρίς διαθέσιμα προϊόντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις