Tsailak Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους αν θέλετε να μου προτείνετε ένα καλό home cinema γιατί έχω μεσάνυχτα πήρα μία καινούργια τηλεόραση LG65 OLED CX6LA Επίσης αν μπορώ να χρησιμοποιήσω από το παλιό home cinema που έχω ραδιοενισχυτή Pioneer vsx 915 S /Κ δύο ηχεία epicure μοντέλο 110 C κεντρικό wharfedale δύο περιφερειακά Μπέκερ 30 watt και ένα sw Yamaha YST-5I5 80W το οποίο έχει και είσοδο έξοδο για 2 ζεύγη ηχεία γιατί Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 απλά θα συνδέσεις με οπτική ίνα την, τηλεόραση σου με τον ενισχυτή σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsailak Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Tsailak είπε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους αν θέλετε να μου προτείνετε ένα καλό home cinema γιατί έχω μεσάνυχτα πήρα μία καινούργια τηλεόραση LG65 OLED CX6LA Επίσης αν μπορώ να χρησιμοποιήσω από το παλιό home cinema που έχω ραδιοενισχυτή Pioneer vsx 915 S /Κ δύο ηχεία epicure μοντέλο 110 C κεντρικό wharfedale δύο περιφερειακά Μπέκερ 30 watt και ένα sw Yamaha YST-5I5 80W το οποίο έχει και είσοδο έξοδο για 2 ζεύγη ηχεία γιατί Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου Δηλαδή μου λες ότι αυτά που έχω εδώ και 20 με 30 έτη είναι okay και αυτό το woofer γιατί είναι πάντα ανενεργό κόκκινο φταίνε οι ταινίες Και γιατί έχει άλλες δύο εξόδους Μήπως πρέπει να συνδέσω άλλα ηχεία Καλή χρονιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα