kanesaxo Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε για διαφημηση το περασα.......αν δεν αλλαξες φλατζα σε 6κιλυνδρο,αν δεν κατεβασες τεντα απο τον 6ο,κλπκλπ,εχεις δρομο ακομη.και αν παθει κατι ο αλλος που του συστηνεις να κανει τα μαστορεματα,ενω δεν το εχει(απο την στιγμη που ρωταει,δεν το εχει),τι γινετε?αυτος που το εχει με τα μαστορεματα,το ξερει ο ιδιος,και εχει κανει την προσπαθεια χωρις καν να δει γιουτουμπια,διοτι ανυπόμονει να χωθει και δεν μπορει να περιμενει τα δει στο νετ....να μην πω οτι αυτος που το εχει στα μαστορεματα,εχει κανει τις ζημιες που επρεπε να κανει,οταν ηταν ηδη στο δημοτικο......αν δεν τις εκανε,δεν το εχει..... επιμένω ρε παιδιά, οτι μερικά πράγματα, δε πάει ο νούς μου οτι δε μπορει να τα κάνει ο καθένας! Παραδειγμα φρέσκο: το συνεργείο μου κάνει θερμοπρόσοψη αυτή τη περιοδο στο σπιτι μου. (ας μη σχολιασουμε την εποχη). Επειδη βαριόμουν να παω στο γραφειο, καθόμουν να επιβλέπω ταυτόχρονα και τα μαστόρια. Ε πηρα το βιδολογο, φρέζαρα τα "φελιζολ", τρυπουσα με το δραπανο και καρφωνα τα βύσματα. Δηλ εντάξει...ποσο δύσκολο ειναι να το κάνει καποιος αυτο; Υ.Γ. εννοείται δε παιζει να πιασω σπατουλα για πλέγμα-κολλα αν ρωτούσε κανείς! Αυτά οντως, τα μαθαίνεις απο μικρος...
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, kanesaxo είπε επιμένω ρε παιδιά, οτι μερικά πράγματα, δε πάει ο νούς μου οτι δε μπορει να τα κάνει ο καθένας! Παραδειγμα φρέσκο: το συνεργείο μου κάνει θερμοπρόσοψη αυτή τη περιοδο στο σπιτι μου. (ας μη σχολιασουμε την εποχη). Επειδη βαριόμουν να παω στο γραφειο, καθόμουν να επιβλέπω ταυτόχρονα και τα μαστόρια. Ε πηρα το βιδολογο, φρέζαρα τα "φελιζολ", τρυπουσα με το δραπανο και καρφωνα τα βύσματα. Δηλ εντάξει...ποσο δύσκολο ειναι να το κάνει καποιος αυτο; Υ.Γ. εννοείται δε παιζει να πιασω σπατουλα για πλέγμα-κολλα αν ρωτούσε κανείς! Αυτά οντως, τα μαθαίνεις απο μικρος... Το 95% του κόσμου δεν θα ξέρει τι είναι ο βιδολόγος. Ούτε καν τι είναι το δραπανο. 1 ώρα πριν, dollyyy19 είπε για διαφημηση το περασα.......αν δεν αλλαξες φλατζα σε 6κιλυνδρο,αν δεν κατεβασες τεντα απο τον 6ο,κλπκλπ,εχεις δρομο ακομη.και αν παθει κατι ο αλλος που του συστηνεις να κανει τα μαστορεματα,ενω δεν το εχει(απο την στιγμη που ρωταει,δεν το εχει),τι γινετε?αυτος που το εχει με τα μαστορεματα,το ξερει ο ιδιος,και εχει κανει την προσπαθεια χωρις καν να δει γιουτουμπια,διοτι ανυπόμονει να χωθει και δεν μπορει να περιμενει τα δει στο νετ....να μην πω οτι αυτος που το εχει στα μαστορεματα,εχει κανει τις ζημιες που επρεπε να κανει,οταν ηταν ηδη στο δημοτικο......αν δεν τις εκανε,δεν το εχει..... Υπάρχουν και οι ενδιάμεσοι, ξέρουν ορισμένα λίγα πράγματα και θέλουν να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στα μαστορέματα μέσω YouTube και γενικα Internet.
thanasisxask Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Το 95% του κόσμου δεν θα ξέρει τι είναι ο βιδολόγος. Ούτε καν τι είναι το δραπανο. Υπάρχουν και οι ενδιάμεσοι, ξέρουν ορισμένα λίγα πράγματα και θέλουν να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους στα μαστορέματα μέσω YouTube και γενικα Internet. Είναι λογικό να μην ξέρει τον βιδολογο, είναι πολύ ειδικό εργαλείο. Πολύ το μπερδεύουν με το ηλεκτρικό δραπανοκατσαβιδο.
dollyyy19 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, LouCi4er είπε Καλα κανουν οι Αμερικανοι απολυτα σωστο,δικαιο και λογικο.γιαυτο σε 200 χρονια ιστοριας,ειναι αυτοκρατορια.....
funbreaker Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Παιδιά τελικά ήρθε ο μάστορας χθες και παρακολουθούσα την δουλειά του. Δεν ήταν ούτε εύκολα ούτε δύσκολα αυτά που έκανε. Αν τα έκανα μόνος μου θα χρειαζόταν: - να ψάξω τί εργαλεία χρειάζονται. - να αγοράσω τα εργαλεία που χρειάζονται. - να ψάξω online πως να κάνω την κάθε δουλειά και να διαβάσω το manual του πλυντηρίου. - να αφιερωσω μια μέρα περίπου για το ψάξιμο των εργαλείων, την αγορά των εργαλείων, την μελέτη και την προσεκτική εκτέλεση και την διόρθωση ενδεχόμενων ζημιών που θα έκανα λόγω απειρίας. Τα πλεονεκτήματα θα ήταν: - Η γνώση - Η ικανοποίηση - Η εξοικονόμηση κόστους (θεωρώντας πως τα εργαλεία θα μου μείνουν) Τα μειονεκτήματα θα ήταν: - Ο μεγαλος χρόνος που θα έπρεπε να αφιερώσω - Το ρίσκα μη αναστρέψιμων ζημιών (από καταστροφή υλικών μέχρι τραυματισμό) Μη έχοντας χρόνο αυτή την περίοδο, αποφάσισα να το αναθέσω στον τεχνικό. 1
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 20 ώρες πριν, kanesaxo είπε μα αν δε ξεκινησεις απο κατι δε μαθεις αν το χεις ή δε το χεις! Αν σου αρέσει τώρα, άλλου παπά ευαγγέλιο. Επειδη εγω και λογω δουλειάς ειμαι ανάμεσα σε μαστόρια, πάντα εβλεπα τι κανουν, πως το κάνουν, τι θα μπορουσα να κανω εγω να γλυτώσω κανα μεροκάμματο κτλ! Διαφωνώ, αν δεν σαρέσει κάτι δύσκολα θα ξεκινήσεις να το κάνεις, αλλά και να το προσπαθήσεις είναι απίθανο να καταφέρεις να το κάνεις σωστά. Εσένα σου άρεσε και για αυτό παρακολουθούσες τα μαστόρια μαθαίνοντας έτσι κάποια βασικά (έτσι ακριβώς είμαι και εγώ), αν δεν σου άρεσε όμως δεν θα είχες μάθει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα