stavpal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Το έχω διαβάσει εδώ και καιρό που θα ανακοινωθεί αλλά δεν μπορώ να το βρω με τίποτα στο gov.gr Εντωμεταξύ έχουμε προπαραμονή πρωτοχρονιάς και το αμάξι θέλω να το πάω για απόσυρση. Δεν πρόλαβα πριν τις 20/12 και μου λένε από του χρόνου. Τώρα έχουν βάλει ως προθεσμία για τα τέλη του 21 τις 26/2/21. Τι γίνεται όμως αν θέλει κανείς να το πάει για απόσυρση; Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, stavpal είπε Το έχω διαβάσει εδώ και καιρό που θα ανακοινωθεί αλλά δεν μπορώ να το βρω με τίποτα στο gov.gr Εντωμεταξύ έχουμε προπαραμονή πρωτοχρονιάς και το αμάξι θέλω να το πάω για απόσυρση. Δεν πρόλαβα πριν τις 20/12 και μου λένε από του χρόνου. Τώρα έχουν βάλει ως προθεσμία για τα τέλη του 21 τις 26/2/21. Τι γίνεται όμως αν θέλει κανείς να το πάει για απόσυρση; Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη! Κάνει υπομονή 2-3 μέρες ώστε να το πάει για απόσυρση με το νέο χρόνο, όπως ακριβώς σου είπαν. Εκτός και αν εννοείς κάτι άλλο, αν ναι τότε ρώτα ακριβώς αυτό που εννοείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavpal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Ναι εννοώ μην μου πουν "α, έπρεπε να έχεις καταθέσει πινακίδες πρώτα" Γιατί ρώτησα την εταιρία ανακύκλωσης και μου είπαν πρώτα θέλουν χαρτί ότι έχει γίνει κατάθεση πινακίδων. Και αλλού διαβάζω ότι πρέπει να γίνει η κατάθεση πριν το τέλος του χρόνου. Εκτός αν έχει επεκταθεί ΚΑΙ το όριο για κατάθεση πινακίδων (μαζί με την νέα ημερομηνία για τέλη κυκλοφορίας) στις 26/2/21. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, stavpal είπε Ναι εννοώ μην μου πουν "α, έπρεπε να έχεις καταθέσει πινακίδες πρώτα" Γιατί ρώτησα την εταιρία ανακύκλωσης και μου είπαν πρώτα θέλουν χαρτί ότι έχει γίνει κατάθεση πινακίδων. Και αλλού διαβάζω ότι πρέπει να γίνει η κατάθεση πριν το τέλος του χρόνου. Εκτός αν έχει επεκταθεί ΚΑΙ το όριο για κατάθεση πινακίδων (μαζί με την νέα ημερομηνία για τέλη κυκλοφορίας) στις 26/2/21. Δεν ισχύουν αυτά που γράφεις, δεν είναι υποχρεωτικό να κατατεθούν πινακίδες πρώτα, τα διαλυτήρια μια χαρά τα δέχονται και με πινακίδες, και κάνουν αυτοί τις όποιες διαδικασίες/γραφειοκρατικά. Εκτός και αν εννοούσαν να μην τους το πας τελευταία ημέρα πχ 19/12 με πινακίδες. Επίσης η ακινησία μέχρι το τέλος του έτους έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την μη υποχρέωση πληρωμής των τελών του επόμενου, και όχι με τη δυνατότητα παράδοσης σε διαλυτήριο. Και ναι, έχει δοθεί παράταση και στην ακινησία, αν την κάνεις μέχρι 26/02/2021 τότε δεν χρεώνεσαι τα τέλη του 2021, έχει γραφτεί πολλές φορές εδώ στο insomnia, δες και σχετικό link: https://www.newsauto.gr/news/doro-2-mines-sta-teli-kikloforias-2021/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δωσε το για απόσυρση με πινακίδες.Αν σου λήγει η ασφάλεια βγάλε μια για ενα μήνα.Παντως όταν εκανα εγω απόσυρση μου ζητησαν να έχει τις πινακίδες το αμάξι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavpal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 ΟΚ ευχαριστώ πολύ με διαφωτίσατε. Απλά η εταιρεία ανακύκλωσης μου είχε πει ότι θα πρέπει να κάνω πρώτα δήλωση ακινησίας. Thanks και Καλή Χρονιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά τελικά που ακριβώς μπαίνουμε για να κάνουμε την ηλεκτρονική ακινησία μηχανής? Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από V3NDETTA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, V3NDETTA είπε Παιδιά τελικά που ακριβώς μπαίνουμε για να κάνουμε την ηλεκτρονική ακινησία μηχανής? Στην πλατφόρμα myCar. Όταν ανοίξει φυσικά, γιατί προς το παρόν δεν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Επιτελους κατι που επρεπε να ειχε γινει απο καιρο...Καθε χρονο αφιερωνω πολλες ωρες να καταθεσω και να παραλαβω πινακιδες (rentacar) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, Joshua21 είπε Στην πλατφόρμα myCar. Όταν ανοίξει φυσικά, γιατί προς το παρόν δεν. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση φίλε! Έχω όμως ένα θέμα, η ασφάλεια μου λήγει στις 2/1/21 τι γίνεται σε περίπτωση που δεν προλάβω να κάνω ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων. Θα έχω κάποιες κυρώσεις επειδή δεν θα έχω ανανέωση την ασφάλεια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, V3NDETTA είπε Σ'ευχαριστώ για την απάντηση φίλε! Έχω όμως ένα θέμα, η ασφάλεια μου λήγει στις 2/1/21 τι γίνεται σε περίπτωση που δεν προλάβω να κάνω ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων. Θα έχω κάποιες κυρώσεις επειδή δεν θα έχω ανανέωση την ασφάλεια??? Κάνε ασφάλεια για ένα μήνα .Υπάρχουν οι HD κλπ που το κάνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axxon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η πλατφόρμα άνοιξε https://www.aade.gr/mycar Υ.Γ. Η διαδικασία ήτο απλή Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από axxon 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, axxon είπε Η πλατφόρμα άνοιξε https://www.aade.gr/mycar Υ.Γ. Η διαδικασία ήτο απλή Η πιο απλή διαδικασία που έχω δει, μακάρι να την κρατήσουν και μετά την καραντίνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, V3NDETTA είπε Η πιο απλή διαδικασία που έχω δει, μακάρι να την κρατήσουν και μετά την καραντίνα. Έτσι είναι αλλά για να δούμε πόσο εύκολο θα είναι να το κυκλοφορείς μια φορά το τρίμηνο ή το εξάμηνο για συντήρηση όπως παλιά με τις προσωρινές... Συγκεκριμένα ήθελα το δικό μου να το πάω σε κλειστό χώρο εκτός του νομού που είναι τώρα. Σκοπός μου είναι κάποιες επισκευές και αποθήκευση μέχρι να βγάλει ιστορικές, αλλά λόγω απαγόρευσης θα μείνει εδώ μέχρι νεοτέρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, filarhos είπε Έτσι είναι αλλά για να δούμε πόσο εύκολο θα είναι να το κυκλοφορείς μια φορά το τρίμηνο ή το εξάμηνο για συντήρηση όπως παλιά με τις προσωρινές... Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς όταν λες "προσωρινές", αλλά η ηλεκτρονική ακινησία δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς την προσωρινή ακινησία των αυτοκινήτων. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι πλέον δεν χρειάζεται να τρέχεις στις εφορίες και να στήνεσαι στις ουρές, όσο εύκολο ή δύσκολο ήταν να κυκλοφορείς μια φορά στο τρίμηνο ή το εξάμηνο, άλλο τόσο εύκολο ή δύσκολο είναι και τώρα. 4 ώρες πριν, filarhos είπε Συγκεκριμένα ήθελα το δικό μου να το πάω σε κλειστό χώρο εκτός του νομού που είναι τώρα. Σκοπός μου είναι κάποιες επισκευές και αποθήκευση μέχρι να βγάλει ιστορικές, αλλά λόγω απαγόρευσης θα μείνει εδώ μέχρι νεοτέρας. Το συγκεκριμένο πρόβλημα που περιγράφεις είναι όπως έγραψες και εσύ θέμα της απαγόρευσης, δεν έχει σχέση με την δυνατότητα ηλεκτρονικής ακινησίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα