manos0405 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, θέλω να αγοράσω ένα καλό κινητό και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας ανάμεσα στο Samsung s20 ultra και to note 20 ultra καθώς εγώ δεν γνωρίζω πολλά πράγματα.
paris_chav Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πολυ γενικο φιλε μου. Καταρχας σ αυτο το (υψηλο) ευρος τιμης υπαρχουν κι αλλες επιλογες οποτε αν γινεις πιο συγκεκριμενος (χρηση που θες, απαιτησεις κτλ), πολυ πιθανον να μπουν κι αλλες υποψηφιες συσκευες. Υπαρχει λογος που ενω δινεις ενα ικανο ποσο, κοιτας μονο αυτα τα 2 ; Samsung fan boy ας πουμε ; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από paris_chav 1
manos0405 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια ζωή samsung είχα και είμαι αρκετά ικανοποιημενος και γι αυτόν τον λόγο κοιτάω μόνο αυτά τα 2.Το κινητό θα το χρησιμοποιήσω και στην δουλειά μου (excel word αλλά και για κάτι άλλα προγράμματα) άλλα να παίζουμε και κανένα παιχνιδάκι.Σε γενικές γραμμές πιο από τα 2 κινητά υπερτερεί? Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από manos0405
paris_chav Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το note 20 ultra ουσιαστικά είναι ένα s20 ultra με πενάκι ενώ παράλληλα έχουν διορθωθεί κάποιες παθογένειες του s20 ultra, όπως η προβληματική εστίαση του κύριου φακού. Απ' την άλλη, έχει πέσει η μπαταρία από τα 5.000 m ah του s20 ultra στα 4.500 m ah στο note 20 αλλά με το adaptive refresh rate πιθανόν να εξισορροπείται πλήρως αυτό το ντισαβαντάζ. Προσωπικά το note θα επέλεγα, απ' τη στιγμή που είναι πιο "φρέσκο", παίρνεις σαν + το s pen και οι τιμές τους στην αγορά (τουλάχιστον σαν καινούργια), είναι παραπλήσιες. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από paris_chav 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα