Προς το περιεχόμενο

SAMSUNG S20 ULTRA H NOTE 20 ULTRA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θέλω να αγοράσω ένα καλό κινητό και θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας ανάμεσα στο Samsung  s20 ultra και to note 20 ultra καθώς εγώ  δεν γνωρίζω πολλά πράγματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ γενικο φιλε μου.

Καταρχας σ αυτο το (υψηλο) ευρος τιμης υπαρχουν κι αλλες επιλογες οποτε αν γινεις πιο συγκεκριμενος (χρηση που θες, απαιτησεις κτλ), πολυ πιθανον να μπουν κι αλλες υποψηφιες συσκευες.

Υπαρχει λογος που ενω δινεις ενα ικανο ποσο, κοιτας μονο αυτα τα 2 ; Samsung fan boy ας πουμε ;

Επεξ/σία από paris_chav
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ζωή samsung είχα και είμαι αρκετά ικανοποιημενος και γι αυτόν τον λόγο κοιτάω μόνο αυτά τα 2.Το κινητό θα το χρησιμοποιήσω και στην δουλειά μου (excel word αλλά και για κάτι άλλα προγράμματα) άλλα να παίζουμε και κανένα παιχνιδάκι.Σε γενικές γραμμές πιο από τα 2 κινητά υπερτερεί?

Επεξ/σία από manos0405
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το note 20 ultra ουσιαστικά είναι ένα s20 ultra με πενάκι ενώ παράλληλα έχουν διορθωθεί κάποιες παθογένειες του s20 ultra, όπως η προβληματική εστίαση του κύριου φακού.

Απ' την άλλη, έχει πέσει η μπαταρία από τα 5.000 m ah του s20 ultra στα 4.500 m ah στο note 20 αλλά με το adaptive refresh rate πιθανόν να εξισορροπείται πλήρως αυτό το ντισαβαντάζ.

Προσωπικά το note θα επέλεγα, απ' τη στιγμή που είναι πιο "φρέσκο", παίρνεις σαν + το s pen και οι τιμές τους στην αγορά (τουλάχιστον σαν καινούργια), είναι παραπλήσιες.

Επεξ/σία από paris_chav
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...