LefterisBalis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα και καλές γιορτές! Είμαι 19 χρονών και από την ηλικία των 15 μέχρι τα 18 είχα ένα iPhone 5S, στο οποίο είχα φωτογραφικό υλικό και βίντεο ουσιαστικά από τα χρόνια μου στο λύκειο και λίγο στο τέλος του γυμνασίου. Με λίγα λόγια όλη η εφηβική μου ηλικία ήταν εκεί μέσα. Το κινητό αυτό είχε χαθεί συγκεκριμένα μου είχε πέσει από όχημα και δεν βρέθηκε ποτέ. Μετά από ενάμιση χρόνο νομίζω αντιλήφθηκα την απώλεια όλων αυτών των αναμνήσεων και προσπαθώ να βρω τις φωτογραφίες και τα βίντεο του κινητού. Δυστυχώς δεν είχα κάνει εφεδρικό αντίγραφο ούτε είχα περάσει στο iCloud κάποιο αρχείο. Αν κάποιος έχει υπόψιν του ή γνωρίζει κάποιο τρόπο που θα μπορούσα να βρω ή να προσπαθήσω να βρω το υλικό που προανέφερα προφανώς και είναι καλοδεχούμενο και θα περιμένω με αγωνία να απαντήσει! Σας εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;Αφου δεν είχες πουθενά αντίγραφο.
LefterisBalis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ξέρω δυστυχώς για αυτό ρωτάω...μήπως αποθηκεύονται έτσι και αλλιώς τα αρχεία και οι φωτογραφίες κάπου αυτόματα στο Apple ID ή κάπου αλλού που πιθανώς να μην ξέρω γιατί δεν έχω ιδιαίτερη επαφή.
kormos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, LefterisBalis είπε Καλησπέρα και καλές γιορτές! Είμαι 19 χρονών και από την ηλικία των 15 μέχρι τα 18 είχα ένα iPhone 5S, στο οποίο είχα φωτογραφικό υλικό και βίντεο ουσιαστικά από τα χρόνια μου στο λύκειο και λίγο στο τέλος του γυμνασίου. Με λίγα λόγια όλη η εφηβική μου ηλικία ήταν εκεί μέσα. Το κινητό αυτό είχε χαθεί συγκεκριμένα μου είχε πέσει από όχημα και δεν βρέθηκε ποτέ. Μετά από ενάμιση χρόνο νομίζω αντιλήφθηκα την απώλεια όλων αυτών των αναμνήσεων και προσπαθώ να βρω τις φωτογραφίες και τα βίντεο του κινητού. Δυστυχώς δεν είχα κάνει εφεδρικό αντίγραφο ούτε είχα περάσει στο iCloud κάποιο αρχείο. Αν κάποιος έχει υπόψιν του ή γνωρίζει κάποιο τρόπο που θα μπορούσα να βρω ή να προσπαθήσω να βρω το υλικό που προανέφερα προφανώς και είναι καλοδεχούμενο και θα περιμένω με αγωνία να απαντήσει! Σας εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία!! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 17 ώρες πριν, LefterisBalis είπε Δεν ξέρω δυστυχώς για αυτό ρωτάω...μήπως αποθηκεύονται έτσι και αλλιώς τα αρχεία και οι φωτογραφίες κάπου αυτόματα στο Apple ID ή κάπου αλλού που πιθανώς να μην ξέρω γιατί δεν έχω ιδιαίτερη επαφή. Αυτόματα? Τί νόμιζες πως είχες? Το "Έξυπνο τηλέφωνο?" Αν δεν είχες ενεργό το iCloud χάνεται ο χρόνος όλων να λέει.... Αν όχι τότε συνδέσου με τα στοιχεία του Apple ID σου εδώ >> iCloud.com και δεν αν υπάρχει κάτι μέσα... Μφχ
micos000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν το είχες συνδέσει ποτέ σε υπολογιστή με itunes; Αν όχι, κρίμα. Είχα κι εγώ ένα iphone 4s το οποίο έκανε αυτόματα backup τις φώτος στο icloud και όλα είναι ακόμα εκεί αν και το τηλέφωνο το έχω αποσύρει εδώ και τρία χρόνια. Πήγαινε icloud.com και συνδέσου με τα στοιχεία που είχες στο iphone. Κατά 99% θα είναι εκεί οι φώτος και οι επαφές, αν και η ανάλυση θα είναι μειωμένη, αλλά "απ' το ολότελα καλή κ' η Παναγιώτενα" που λένε. Ελπίζω μόνο να μην είχες αποτρέψει αυτήν την λειτουργία και να θυμάσαι το apple id και τον κωδικό σου. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από micos000 1
CheOnWeb Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 11 hours ago, micos000 said: Δεν το είχες συνδέσει ποτέ σε υπολογιστή με itunes; Αν όχι, κρίμα. Είχα κι εγώ ένα iphone 4s το οποίο έκανε αυτόματα backup τις φώτος στο icloud και όλα είναι ακόμα εκεί αν και το τηλέφωνο το έχω αποσύρει εδώ και τρία χρόνια. Πήγαινε icloud.com και συνδέσου με τα στοιχεία που είχες στο iphone. Κατά 99% θα είναι εκεί οι φώτος και οι επαφές, αν και η ανάλυση θα είναι μειωμένη, αλλά "απ' το ολότελα καλή κ' η Παναγιώτενα" που λένε. Ελπίζω μόνο να μην είχες αποτρέψει αυτήν την λειτουργία και να θυμάσαι το apple id και τον κωδικό σου. Πρόλαβε το 4s το iCloud Photos? Αν ναι, η ανάλυση πρέπει να είναι η πρωτότυπη. Τουλάχιστον σήμερα έτσι είναι. Χαμηλότερη ανάλυση έχουν μόνο όταν τις περνάς από το PC στο iPhone μέσω iTunes ή όταν έχεις ενεργοποιημένο το “Optimize Storage” και όλα αυτά αφορούν μόνο στη συσκευή. Ό,τι υπάρχει στο iCloud είναι σε πρωτότυπη ανάλυση και έχεις την επιλογή να τις κατεβάσεις από browser σε low ή original res. @LefterisBalis Μια άλλη πιθανότητα είναι να είχες ανοιχτό το iCloud backup, με ενεργοποιημένες τις φωτό. Αυτό όμως διαφέρει από το iCloud Photos και δεν μπορείς να το δεις από το iCloud.com. Ο μόνος τρόπος είναι να κάνεις restore αυτό το back σε κάποιο iPhone ή έστω να βάλεις το Apple ID σου σε κάποιο iPhone και να δεις αν υπάρχει backup του παλιού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα