Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

Παιδια ειναι 700 ευρω στρογγυλο ποσο, καποιος που να ξερει ας απαντησει

να ξέρουμε τι; Είχες επιχείρηση, με τι ασχολείσαι ...κλπ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

να ξέρουμε τι; Είχες επιχείρηση, με τι ασχολείσαι ...κλπ

μικρο μαγαζι λιανικης

μαλλον ειναι αυτο?

α.α. Για μη υπόχρεους σε τήρηση βιβλίων ή τηρούντες βιβλία Α΄ κατηγορίας τριακόσια (300) ευρώ και για τις αυτοτελείς παραβάσεις των περ. α΄ και η΄ της παρ. 8 του άρθρου αυτού σε τετρακόσια (400) ευρώ.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε

μικρο μαγαζι λιανικης

μαλλον ειναι αυτο?

α.α. Για μη υπόχρεους σε τήρηση βιβλίων ή τηρούντες βιβλία Α΄ κατηγορίας τριακόσια (300) ευρώ και για τις αυτοτελείς παραβάσεις των περ. α΄ και η΄ της παρ. 8 του άρθρου αυτού σε τετρακόσια (400) ευρώ.

Προφανως απαντησες μονος σου θελω να πιστευω οτι καταλαβες

Δημοσ.

σιγά το ποσό ρε δημο. 10 χρόνια ζεις στο εξωτερικό δεν μαζεψες τπτ απο τα 100 χιλιαρικα που διακινουσες ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bilya είπε

σιγά το ποσό ρε δημο. 10 χρόνια ζεις στο εξωτερικό δεν μαζεψες τπτ απο τα 100 χιλιαρικα που διακινουσες ?

Ασε που τα πρόστιμα πάνε σε επιδόματα,οπότε πάλι σε αυτόν θα γυρίσουν!!!

• Thanks 5
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bilya είπε

ειναι το μαγαζι του πατερα 

αποτι βλεπω μιλαμε για φορ ετος 2014 οταν ειχε ανοιξει το μαγαζι και ειχε εναν μαλακα λογιστη (που τελικα εδιωξε) 

ΔΟΥ Δ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Είδος Φόρου ΠΡΟΣΤΙΜΟ Κ.Β.Σ. ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ
Οικ. Έτος 2014
Συνολικό ποσό οφειλής 716,80 €
Ληξ/σμο ποσό & προσαυξήσεις, τόκοι ,τέλη 16,80 €
Ποσό δόσης της 31/12/2020 700,00 €
Δημοσ.

Λογικά ο λογιστής του θα είχε την δικιά σου λογική οτι δεν θα τον βρουν ποτέ. Τόσες επιχειρησεις υπαρχουν αλλωστε του πατερα σου θα εψαχναν. 

Πες του επίσης οτι θα παρει εγγυημένη συνταξη σε μερικά χρονια οποτε όλα καλα.  

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bilya είπε

Λογικά ο λογιστής του θα είχε την δικιά σου λογική οτι δεν θα τον βρουν ποτέ. Τόσες επιχειρησεις υπαρχουν αλλωστε του πατερα σου θα εψαχναν. 

καλα ενταξυ συγκρίνεις ανομοια πραγματα αν το συνδεεις με τους 800.000 που εφυγαν και εχουν εισοδηματα στο εξωτερικο.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Γενικα δεν ξερω τι περιμενεις να σου πουμε. Πας αυριο λογιστη, βεβαιωνεστε οτι αφορα εσας, και κανετε δοσεις.

Αυτό άκριβως.

Όλες οι ειρωνείες πιο πάνω άνευ νοήματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, bilya είπε

Γιατί, κατάλαβες τον λόγο για τον οποίο του επιβλήθηκε πρόστιμο ? 

Εγώ π.χ. που ασχολούμαι με επεξεργασία ψηφιακών δεδομένων, η πελατεία μου κατά 99% είναι εκτός Ελλάδας και ο λογιστής μου είπε ότι μπορώ να κόβω αποδείξεις λιανικών συναλλαγών ( για παροχή υπηρεσιών ) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ από μπλοκάκι … το οποίο μου φαίνεται περίεργο, αν μου έρθει πρόστιμο μετά από 6 χρόνια θα φταίω εγώ και η λογική μου ?

Edit: εκτός αν γνωρίζεις κάτι για το συγκεκριμένο μέλος το οποίο δε γνωρίζω εγώ τότε οκ.

Επεξ/σία από IRADev

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...