FacelesS7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδία, χρόνια πολλά! Έχω μια Lg 55UH850V, την έχω περίπου 2 χρόνια. Ξάφνικα σταμάτησε να παίζει η εικόνα και είχε μόνο ήχο... Μέτα απο λίγο ψάξιμο απο διάφορα βίντεο κλπ κλπ, μάλλον πρέπει να έχει καεί κάποια led strip. (αν ρίξω φώς πάνω στο panel φαίνεται οτι παίζει εικόνα απο πίσω.) Με τα πολλά και τα λίγα την πήγα σε ένα κατάστημα που κάνει service και το ίδιο μου είπε και ο τέχνικος... αλλά δυστηχώς μου είπε οτι δε μπορούσε να βρει τη led strip για τη συγκεκριμένη τηλεόραση, και πως απο ebay δεν αξίζει διότι δεν είναι καλές. 'Υστερα ένας φίλος μου είπε για ενα εξουσιοδοτημένο service της lg, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι πρέπει να αγοράσω όλο το σετ το οποίο κοστίζει 180€ και μαζί με την τοποθέτηση θα πάει στα 260€. Τώρα θα ήθελα την γνώμη σας, αν αξίζει ή αν έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο! Ευχάριστω πόλυ για τον χρόνο σας
afm Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρμενίων Γκάγκας, Νιρβάνα 24, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 832 0208. Πάρε τηλέφωνο και ρώτα τιμή για για το μοντέλο της τηλεόρασης σου. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από afm 1
FacelesS7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Οκ, θα κάνω ένα τηλέφωνο αύριο μπας και βρω λύση. Γνωρίζεις αν κάνει και τοποθέτηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα