gakos1112 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα και ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια. φιλος μου εφερε το παραπανω λαπτοπ επειδη κατι (τι;) εκανε ανανεωση και απο τοτε δεν εχει ηχο. Το μεγαφωνο παραμενει κοκκινο και λεει δεν βρισκει συσκευη ηχου. επεξεργαστης Ατομ χ5 Ζ8300. ο διαχειρηστης υλικου δεν δειχνει οτι λειπει καποιος οδηγος. εχω τρεξει driver booster kai intel update tool βλεπω δυο συσκευες ηχου με τα παρακατω id ACPI\VEN_ESSX&DEV_8316 ACPI\VEN_8086&DEV_22A8 ειναι η Ιντελ εχω τρεξει την εφορμογη διαγνωσης προβληματος χωρις να αλλαξει κατι.... το προβλημα προεκυψε οταν ο φιλος πηγε να κανει το μεγαλο απντειτ το h20, πριν δουλευε μια χαρα. προσπαθειες επαναφορας αρκετες χωρις επιτυχια... Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από gakos1112 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Αν πατήσεις στην ένταση ήχου στο tray, μήπως έχει ένα τριγωνάκι πάνω και δεξιά από την συσκευή ήχου; Αν έχει πάτα το και δες μήπως έχει να επιλέξεις άλλη συσκευή αναπαραγωγής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gakos1112 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 μετα απο 13 ωρες μαζοχισμου και λιγο πριν το πεταξω απ το μπαλκονι εκανα μεσα απ τον Διαχειρηστη Υλικου απεγκατασταση και των δυο συσκευων ηχου, επανεκινηση, αυτοματη εγκατασταση και ηρθε το φως το αληθινον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα