Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συνθεση συστηματος
socket 2011-03,cpu intel 5820k,mobo asus x99 deluxe ,ram gskill 4x4 giga quad, vga asus 970  gtx

εχω win10 ενημερωμενα κομπλε ολα και εχω ενα ασυρματο πληκτρολογιο Logitech k380 το οποιο συνδεεται στο bluetooth της μητρικης

ο υπολογιστης συνδεεται στο ιντερνετ μεσω wifi 

το προβλημα ειναι οταν δουλευει το ρημαδι το wifi το bluetooth λαγκαρει οσο δε παει και δε μπορω να χρησιμοποιησω καμια συσκευη που συνδεεται με αυτο

τι μπορω να κανω εκτος απο το να το σπασω γιατι μου χει ζαλισει τον ερωτα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Runner25 είπε

συνθεση συστηματος
socket 2011-03,cpu intel 5820k,mobo asus x99 deluxe ,ram gskill 4x4 giga quad, vga asus 970  gtx

εχω win10 ενημερωμενα κομπλε ολα και εχω ενα ασυρματο πληκτρολογιο Logitech k380 το οποιο συνδεεται στο bluetooth της μητρικης

ο υπολογιστης συνδεεται στο ιντερνετ μεσω wifi 

το προβλημα ειναι οταν δουλευει το ρημαδι το wifi το bluetooth λαγκαρει οσο δε παει και δε μπορω να χρησιμοποιησω καμια συσκευη που συνδεεται με αυτο

τι μπορω να κανω εκτος απο το να το σπασω γιατι μου χει ζαλισει τον ερωτα

Δοκίμασε να απομακρύνεις την κεραία του wifi από το κουτί όσο πάει.

Από τη στιγμή που wifi & BT είναι on-board δεν έχεις πολλές επιλογές.

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, dpolal said:

Δοκίμασε να απομακρύνεις την κεραία του wifi από το κουτί όσο πάει.

Από τη στιγμή που wifi & BT είναι on-board δεν έχεις πολλές επιλογές.

δοκιμασα και με bluetooth dongle και επωνυμο μαλιστα και παλι τα ιδια
μολις φουλαρει η ταχυτητα που κατεβαζει το ασυρματο αρχιζει και λαγκαρει

δοκιμασα να αλλαξω μπαντα wifi το εβαλα στα 5 δοκιμασα και αλλα καναλια τιποτα το προβλημα παραμενει

και θελουν αυτο το αισχος να το λενε και λειτουργικο

Δημοσ.
13 minutes ago, chios said:

Βάλε ethernet καλώδιο να ηρεμήσεις. 

ναι αυτο θα κανω θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω το τοπικ, ευχαριστω παιδες και χρονια πολλα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Runner25 είπε

και θελουν αυτο το αισχος να το λενε και λειτουργικο

Δεν φταίει το λειτουργικό, οι drivers της Asus είναι για πέταμα.

Αφού μπορείς να βάλεις καλώδιο, δεν θα έπρεπε καν να το συζητάμε τώρα. :)

Χρόνια πολλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, dpolal said:

Δεν φταίει το λειτουργικό, οι drivers της Asus είναι για πέταμα.

Αφού μπορείς να βάλεις καλώδιο, δεν θα έπρεπε καν να το συζητάμε τώρα. :)

Χρόνια πολλά.

δεν ξερω οι driver της asus πιθανον  να ειναι ελατωματικοι αλλα δε θα βγουν και τα 10ρια λαδι
εχω αρκετα θεματα με τα 10 και το συστημα μου δεν ειναι κατι εξεζητημενο οτι εχω πανω ειναι mainstream και branded 
εχω διαφορα προβληματα τα οποια δεν διορθωθηκαν με κανενα update 

Επεξ/σία από Runner25
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα για όλα αυτά τα θέματα οι οδηγοί φταίνε…

Τα Win 10 είναι ένα και μόνο λειτουργικό…

Αν η κάθε εταιρία δεν το προσαρμόσει με τους κατάλληλους οδηγούς….

Απλά το μηχάνημα σου είναι αρχαίο, η asus το άφησε πιθανών στην τύχη του και γι αυτό όλα τα προβλήματα…

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 29/12/2020 at 22:29, andreas1gr said:

Μα για όλα αυτά τα θέματα οι οδηγοί φταίνε…

Τα Win 10 είναι ένα και μόνο λειτουργικό…

Αν η κάθε εταιρία δεν το προσαρμόσει με τους κατάλληλους οδηγούς….

Απλά το μηχάνημα σου είναι αρχαίο, η asus το άφησε πιθανών στην τύχη του και γι αυτό όλα τα προβλήματα…

κατσε να σου απαντησω σε ολα
τα 10 ενταξει ειναι ενα λειτουργικο σχετικα καλο και πληρες αλλα εχει ατελειες που μερικες δεν τις φτιαχνει η  microsoft,  για μενα δεν ειναι λειτουργικο να βασιζεσαι και σοβαρες δουλειες τις κανω σε μακ
για παραδειγμα οταν παιζω μουσικη σε καποιο κλαμπ η εκπομπη το κανω με ενα παλιο μακ μπουκ προ γιατι στα 10 με τον player που χρησιμοποιω κανει παρασιτα και κοβει ο ηχος
δεν υπαρχει περιπτωση να φταινε οι οδηγοι, η ασους παρεχει χρονια υποστηριξη, περσι καλοκαιρι κατεβασα αναβαθμιση

και πες αυτο φταινε οι οδηγοι το προβλημα με την αναλυση. οθονης φταιει η nvdia? αποκλειται χθες κατεβασα ενημερωση η οποια ειναι για το cyberpunk 2077  

οταν τρεχω ενα προγραμμα η καποιο παιχνιδι σε διαφορετικη αναλυση απο το desktop τοτε κανει resize και move οτι αλλο εχω ανοιχτο,το θυμαμαι πολλα χρονια το προβλημα και δεν επιλυνεται

λες το συστημα μου αρχαιο cyberpunk 2077 σε 2κ αναλυση με τις ρυθμισεις στο low επιανα 40 42 καρε δεν το λες κακο
για πες μου ποσα  pci lanes  εχει η cpu σου, για τσεκαρε, επισης εχω quad channel ram ειναι η enthusiastic πλατφορμα της ιντελ 
ο επεξεργαστης μου ακομη κραταει τον εχω κλοκαρει στα  4 και κατι και παει μια χαρα η καρτα γραφικων ειναι παλια και θελει αλλαγη

Επεξ/σία από Runner25
Δημοσ.
1 hour ago, Runner25 said:

κατσε να σου απαντησω σε ολα
τα 10 ενταξει ειναι ενα λειτουργικο σχετικα καλο και πληρες αλλα εχει ατελειες που μερικες δεν τις φτιαχνει η  microsoft,  για μενα δεν ειναι λειτουργικο να βασιζεσαι και σοβαρες δουλειες τις κανω σε μακ
για παραδειγμα οταν παιζω μουσικη σε καποιο κλαμπ η εκπομπη το κανω με ενα παλιο μακ μπουκ προ γιατι στα 10 με τον player που χρησιμοποιω κανει παρασιτα και κοβει ο ηχος
δεν υπαρχει περιπτωση να φταινε οι οδηγοι, η ασους παρεχει χρονια υποστηριξη, περσι καλοκαιρι κατεβασα αναβαθμιση

και πες αυτο φταινε οι οδηγοι το προβλημα με την αναλυση. οθονης φταιει η nvdia? αποκλειται χθες κατεβασα ενημερωση η οποια ειναι για το cyberpunk 2077  

οταν τρεχω ενα προγραμμα η καποιο παιχνιδι σε διαφορετικη αναλυση απο το desktop τοτε κανει resize και move οτι αλλο εχω ανοιχτο,το θυμαμαι πολλα χρονια το προβλημα και δεν επιλυνεται

λες το συστημα μου αρχαιο cyberpunk 2077 σε 2κ αναλυση με τις ρυθμισεις στο low επιανα 40 42 καρε δεν το λες κακο
για πες μου ποσα  pci lanes  εχει η cpu σου, για τσεκαρε, επισης εχω quad channel ram ειναι η enthusiastic πλατφορμα της ιντελ 
ο επεξεργαστης μου ακομη κραταει τον εχω κλοκαρει στα  4 και κατι και παει μια χαρα η καρτα γραφικων ειναι παλια και θελει αλλαγη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...