hardeep0073 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το πέτυχα, Ήταν 13 € η ετήσια Συνδρομή Με ινδικό !! Spoiler Δημοσ. πριν από 6 ώρες · gia na agoraseis auto prepei na exeis karta trapezas ap thn india, prpthisa mesw karta alpha trapezas , m vgaze sflma mpla mpla, to petuxa me mmia karta p ixa vgalei sthn india.!! Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από matrixxx ενσωματωση σβησμενου λογω greeklish προηγουμενου σχολιου του
Ionlab Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Εγώ που άλλαξα χώρα σε Αργεντινή μετά από 15 μέρες μου έβγαλε μήνυμα ότι παραέκατσα στο εξωτερικό και οτι θα ξαναλειτουργήσει όταν επιστρέψω ή αν αλλάξω χώρα στις προτιμήσεις Προσωπικά έχω βολευτεί με οικογενειακά Tidal από Τουρκία και ΥΤ premium/music από Αργεντινή, χώρια που πλεον λειτουργεί και το Amazon Prime Music (όχι το unlimited) με το λογαριασμό από Ιταλία, οπότε δεν έδωσα σημασία....
geornirv Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, hardeep0073 είπε Το πέτυχα, Ήταν 13 € η ετήσια Συνδρομή Με ινδικό !! Τι εννοείς; Το έκανες χωρίς ινδική κάρτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις