Chemical Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Χρόνια πολλά all, έχω εντυπωσιαστεί από τις κριτικές των M1 όπως και από την τιμή τους. Το δικό μου macbook pro έκλεισε τα 6 και σκέφτομαι για αγορά νέου. Να περιμένω τα early-mid 2021 η να το πάρω τώρα που έχει και καλή τιμή;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 4 minutes ago, Chemical said: Χρόνια πολλά all, έχω εντυπωσιαστεί από τις κριτικές των M1 όπως και από την τιμή τους. Το δικό μου macbook pro έκλεισε τα 6 και σκέφτομαι για αγορά νέου. Να περιμένω τα early-mid 2021 η να το πάρω τώρα που έχει και καλή τιμή; Το αγοράζεις όταν το χρειάζεσαι βασικά. Όποτε κι αν το πάρεις, πάντα θα κυκλοφορεί αργότερα κάποιο νέο και πάει λέγοντας! 2
Chemical Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, billdanos είπε Το αγοράζεις όταν το χρειάζεσαι βασικά. Όποτε κι αν το πάρεις, πάντα θα κυκλοφορεί αργότερα κάποιο νέο και πάει λέγοντας! Σαφώς, αλλά τετοιες τιμές δεν παιζανε ουτε πριν 6 χρόνια
aris_rom Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Εάν σε νοιάζει η πιθανή καινούργια σχεδίαση και η επόμενη γενιά του Μ1 που φημολογείται ότι θα μπουν στα μιντ 21 και τα δύο τότε μπορεί να αξίζει να περιμένεις ένα 6μηνο εάν σε παίρνει. 1
kinq1 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Η "φτηνή" τιμή της 1ης γενιάς των επεξεργαστών της apple είναι το "τυράκι" για να προχωρήσουν πολλοί χρήστες στην αγορά του προϊόντος, ώστε να έχουν κίνητρο οι developers να αναβαθμίσουν τα software. Τα επόμενα macbook θα έχουν τις κανονικές τιμές. Αν θες φτηνό mac, πάρτο τώρα. Από την άλλη, θα έχεις στα χέρια σου την πρώτη γενιά, που είναι όπως και να το κάνουμε, ένα πείραμα, ας το πούμε έτσι. Η επόμενη γενιά θα είναι πιστεύω πολύ καλύτερη. 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 52 minutes ago, kinq1 said: Η επόμενη γενιά θα είναι πιστεύω πολύ καλύτερη. Και η μεθεπόμενη θα ειναι καλύτερη απο την επόμενη! Τα προβλήματα συμβατότητας με τον Μ1 ειναι ελάχιστα μιας και τα περισσότερα προγράμματα λειτουργούν άψογα ακόμη κι αν δεν έχουν προσαρμοστεί ακομη στη νέα αρχιτεκτονική! Αν δεις πως τρέχει εφαρμογές μέσα απο το Rosetta 2 δεν θα καταλάβεις το παραμικρό σε σχέση με το αν έτρεχαν σε intel cpu! Στα παρακάτω videos φαίνεται η ταχύτητα με την οποία ανοίγουν το photoshop beta για Apple Silicon (το λευκό εικονίδιο) και η τελευταία έκδοση που τρέχει μέσα από το Rosetta 2 (το σκούρο εικονίδιο). Photoshop_M1.mp4 Photoshop_Rosetta2.mp4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα