Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,θέλω να αγοράσω μια υδρόψυξη απο corsair.com/eu  και δεν γνωρίζω αν έχει αποθήκες Ευρώπη ή στέλνει απευθείας απο Αμερική.

Αν γνωρίζει κάποιος απο πού στέλνει πράγματα η Corsair στην Ευρώπη ας μου πεί.

Ευχαριστώ πολύ,

Δημήτρης.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, katsou είπε

Καλησπέρα παιδιά,θέλω να αγοράσω μια υδρόψυξη απο corsair.com/eu  και δεν γνωρίζω αν έχει αποθήκες Ευρώπη ή στέλνει απευθείας απο Αμερική.

Ευχαριστώ πολύ,

Δημήτρης.

Το χερι μου στη φωτια δεν το βαζω αν ισχυει για ολα τα προιοντα , αλλα για ενα gpu block που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει πως εχουν αποθηκες ολλανδια κ θα σταλει απο εκει..εγω βιαζομουν γι αυτο ρωτησα, δεν σκεφτηκα καν τους δασμους😁.. Αλλα μετα βγηκαν τζουφια τα block τους κ δεν παρηγγειλα ποτε.. δεν τους στελνεις ενα mail..τι εχεις να χασεις..? 

Επεξ/σία από niko13
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, niko13 είπε

Το χερι μου στη φωτια δεν το βαζω αν ισχυει για ολα τα προιοντα , αλλα για ενα gpu block που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει πως εχουν αποθηκες ολλανδια κ θα σταλει απο εκει..εγω βιαζομουν γι αυτο ρωτησα.. Αλλα μετα βγηκαν τζουφια τα block τους κ δεν παρηγγειλα ποτε.. δεν τους στελνεις ενα mail..τι εχεις να χασεις..? 

Καλησπέρα και ευχαριστω...ψαχνοντας χτές για αρκετή ωρα βρήκα και εγω το ιδιο οπως και εσυ,δηλαδη οτι οι αποθήκες της Ευρώπης βρίσκοντε στην Ολλανδια χωρίς ομως αυτό να είναι επίσημο...e-mail επικοινωνιας δεν υπαρχει πουθενα οσο και αν εψαξα δυστυχως.Ο μονος τροπος είναι ticket απο το επισημο support της Corsair που και εκει δεν βγαζω ακρη.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, katsou είπε

Καλησπέρα και ευχαριστω...ψαχνοντας χτές για αρκετή ωρα βρήκα και εγω το ιδιο οπως και εσυ,δηλαδη οτι οι αποθήκες της Ευρώπης βρίσκοντε στην Ολλανδια χωρίς ομως αυτό να είναι επίσημο...e-mail επικοινωνιας δεν υπαρχει πουθενα οσο και αν εψαξα δυστυχως.Ο μονος τροπος είναι ticket απο το επισημο support της Corsair που και εκει δεν βγαζω ακρη.

Ετσι ακριβως ειχα επικοινωνησει κ εγω.. Με ticket, εχει κατηγορια product questions εκει.. Μετα απο κανα διημερο απαντησαν.. Το βρισκεις πολυ φθηνοτερα ? Γιατι δεν κοιτας αλλου να εχεις μια εννοια λιγοτερη? 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, katsou είπε

Ναι, έχουν αποθήκες στην Ευρώπη.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, niko13 είπε

Ετσι ακριβως ειχα επικοινωνησει κ εγω.. Με ticket, εχει κατηγορια product questions εκει.. Μετα απο κανα διημερο απαντησαν.. Το βρισκεις πολυ φθηνοτερα ? Γιατι δεν κοιτας αλλου να εχεις μια εννοια λιγοτερη? 

Σωστα,λογο διαθεσημότητας στην Ελλάδα το βρίσκω πολύ φθηνότερα σε σχέση με την τιμή σκουτζ σημερα και αρκετά χαμηλότερα σε τιμή πρό covid.

2 λεπτά πριν, LaMereda είπε

Ναι, έχουν αποθήκες στην Ευρώπη.

Οι τιμές στο corsair.com/eu είναι σε ευρώ οποτε φαντάζομαι οτι απευθύνεται σε αγοραστές εντός EU.Επίσης είδα οτι στο corsair.co.uk μπορείς να δωσεις διευθυνση παραδοσης ΜΟΝΟ Αγγλία ,Ουαλια και Ιρλανδια και οχι στην υπολοιπη Ευρωπη.Οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ ησουν κατατοπιστικος.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, katsou είπε

Οι τιμές στο corsair.com/eu είναι σε ευρώ οποτε φαντάζομαι οτι απευθύνεται σε αγοραστές εντός EU.

Ακριβώς, θα σου έρθει από ευρωπαϊκή αποθήκη, δεν τίθεται θέμα τελωνείου. Έχω αγοράσει παλαιότερα οπότε στο λέω με σιγουριά..

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια, καλες γιορτες και Καλη χρονια να εχουμε με υγεια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...