SabotazNic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα, Μολις παρέλαβα την κάρτα. Όταν κρατάω το καλώδιο του psu και τον αντάπτορα που ήρθε στο κουτί (6+6 σε 8 😎παρατηρώ ότι (με το πλαστικό κλικ προς τα κάτω) το κάτω αριστερά πιν στον αντάπτορα είναι τετράγωνο, ενώ στο καλώδιο είναι πολυγωνο (το τύπου σπιτάκι). Διαβαζω ότι το πολυγωνο μπαίνει σε τετράγωνο socket, αλλά το νιώθω λίγο να μπαίνει δύσκολα, ενώ τον αντάπτορα τον βάζω κατευθείαν στην κάρτα χωρίς θέμα. Συνεχίζω και πιέζω λίγο παραπάνω ή θέλει κάτι άλλο?
Sakiz105 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Καλησπέρα, Μολις παρέλαβα την κάρτα. Όταν κρατάω το καλώδιο του psu και τον αντάπτορα που ήρθε στο κουτί (6+6 σε 8 😎παρατηρώ ότι (με το πλαστικό κλικ προς τα κάτω) το κάτω αριστερά πιν στον αντάπτορα είναι τετράγωνο, ενώ στο καλώδιο είναι πολυγωνο (το τύπου σπιτάκι). Διαβαζω ότι το πολυγωνο μπαίνει σε τετράγωνο socket, αλλά το νιώθω λίγο να μπαίνει δύσκολα, ενώ τον αντάπτορα τον βάζω κατευθείαν στην κάρτα χωρίς θέμα. Συνεχίζω και πιέζω λίγο παραπάνω ή θέλει κάτι άλλο? Μπορείς να βάλεις λίγο φώτο από τον αντάπτορα και τα καλώδια του psu (επίσης ποιο μοντέλο πήρες?) Με γεια κιόλας 1 1
SabotazNic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Μπορείς να βάλεις λίγο φώτο από τον αντάπτορα και τα καλώδια του psu (επίσης ποιο μοντέλο πήρες?) Με γεια κιόλας Ναι οκ το πιεσα λιγακι. Απλα οντως ηθελε λιγο παραπανω πιεση ισως επειδη ηταν καινουργια ξερωγω. Παντως κανονικα μπηκε το καλωδιο.
Sakiz105 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Ναι οκ το πιεσα λιγακι. Απλα οντως ηθελε λιγο παραπανω πιεση ισως επειδη ηταν καινουργια ξερωγω. Παντως κανονικα μπηκε το καλωδιο. Ναι. Και μένα ήθελε τρελό σπρώξιμο και μου είχε κάνει εντύπωση . (btw, ελπίζω να μην έχεις daisy chain) Σκέψου είχα γράψει ότι αν το ήξερα θα έβαζα τα καλώδια του τροφοδοτικού πριν βάλω την κάρτα. Φοβήθηκα για την μητρική λολ
SabotazNic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε btw, ελπίζω να μην έχεις daisy chain what? Αν ειναι το να βγαινουν 2 6+2 απο το psu, οχι. Εχω το evga g1 και ειναι ή semi ή full modular. Εχω βαλει διαφορετικα 6+2 στην καρτα Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από SabotazNic 1
Sakiz105 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε what? Αν ειναι το να βγαινουν 2 6+2 απο το psu, οχι. Εχω το evga g1 και ειναι ή semi ή full modular. Εχω βαλει διαφορετικα 6+2 στην καρτα Ναι αυτό είναι το daisy chain. 1 Καλώδιο και να βγάζει 2x6+2 Σειρά σου να βάλεις cyberpunk fps για τον 2600
SabotazNic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Sakiz105 είπε Σειρά σου να βάλεις cyberpunk fps για τον 2600 Το ειπα απο προχθες. Τωρα το ανοιγω. btw σε amd μερια εβλεπες τα avg fps στο radeon software. Το geforce experience προσφερει το ιδιο πραγμα?
Sakiz105 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Το ειπα απο προχθες. Τωρα το ανοιγω. btw σε amd μερια εβλεπες τα avg fps στο radeon software. Το geforce experience προσφερει το ιδιο πραγμα? Δεν ξέρω δεν βάζω junkware στο pc χαχααχα Με msi afterburner Επίσης ρυθμίσεις nvcp (ingame εγώ έχω crowd density high, rt ultra ολα on, digital foundry settings, dlss balanced, 90 pov (έχει ρολο στα fps χαχαχαα)) Εσυ λογικά θες crow density medium. 1 1
SabotazNic Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Sakiz105 είπε Επίσης ρυθμίσεις nvcp (ingame εγώ έχω crowd density high, rt ultra ολα on, digital foundry settings, dlss balanced, 90 pov (έχει ρολο στα fps χαχαχαα)) Εσυ λογικά θες crow density medium. thx Για τις ρυθμισεις, θα τιος δω σε λιγο. Τωρα θα ανεβασω ss στο cp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα