Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Περισσότερο οι κάρτες γραφικών έχω την εντύπωση ότι ανέβηκαν (ίσως και 50% πάνω) και λιγότερο οι επεξεργαστές/μνήμες.

Εγώ προσωπικά όσους ξέρω, μια ζωή με καπέλο αγόραζαν από ελλάδα κάρτες. πχ καλοκαίρι του 17 η 1060 6gb έκανε 360 ελλάδα ενώ εξωτερικό πωλούταν στα 270-280. 80 ευρώ, ήτοι 30%. 970 βγήκε έξω στα 310~, ελλάδα η φθηνότερη στα 390. 

Απλά λόγο του ότι η γενιά έκλεινε δυο χρόνια και έβρισκες κάτι 2060s στα 350 και 5700xt στα 380 (που ήταν από τις best seller λόγο Mid range) και μας φαίνονται περίεργα τώρα.

Έξω η msi ventus 3060ti έχρι 460~. Εδώ την έβρισκες στα 50. Το κλασσικό ελληνικό καπέλο είναι. Δεν το δικαιολογώ, εγώ δεν έκανα καν σκέψη για ελληνική αγορά, απλά το αναφέρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ελληνικό καπέλο, είναι θέμα περισσότερο μικρής αγοραστικής δύναμης.

Αλλο ο Αμερικάνος προμηθευτής που θα παραγγείλει 500.000 κομμάτια άλλο ο Ελληνας που θα παραγγείλει 2000.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Δεν νομίζω ότι υπάρχει ελληνικό καπέλο, είναι θέμα περισσότερο μικρής αγοραστικής δύναμης.

Αλλο ο Αμερικάνος προμηθευτής που θα παραγγείλει 500.000 κομμάτια άλλο ο Ελληνας που θα παραγγείλει 2000.

Και αυτό σωστό. Θυμάμαι ότι μου έλεγε προμηθευτής ότι άλλη τιμή θα πάρει αυτός από τον εισαγωγέα και άλλη το πλαίσιο. Όπως επίσης σε αυτόν θα κάνει 40 μέρες να πάει η 1 κάρτα ενώ σε πλαίσιο 20 οι 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...