M A T R I X Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Δεν ξέρω αν βρίσκομαι στο σωστό topic, καθότι το έψαξα λίγο και δεν βρήκα κάτι σχετικό, παρά μόνο το topic Internet vdsl κλπ. Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο παρακάτω. Έληξε το διετές συμβόλαιο μου στην Vodafone και θέλω να προχωρήσω σε ανανέωση και αναβάθμιση του συμβολαίου μου. Ζήτησα μία προσφορά και μου έστειλαν για το Vodafone Giga Unlimited Play & Ultra. Γενικά μπορώ να πω ότι με καλύπτει, αλλά είναι κάποια πράγματα τα οποία είναι αρκετά blurry και δεν παίρνω καθαρή απάντηση από την Vodafone. Βλέπω ότι η μόνη διαφορά των δύο πακέτων, είναι η ταχύτητα στα data "Απεριόριστα data(με τη μέγιστη διαθέσιμη ταχύτητα)". Τι πάει να πει αυτό; Γνωρίζει κάποιος; Το έψαξα και δεν βρήκα περισσότερα στοιχεία. Το μόνο που βρήκα είναι ότι το Vodafone Giga Unlimited Play έχει ταβάνι τα 10mbps(ανά διαθεσιμότητα πάντα), ενώ το Ultra αναφέρει αόριστα πράγματα. Εγώ προσωπικά το θεωρώ κοροϊδία και ότι αναφέρεται καθαρά για λόγους μάρκετινγκ. Αυτή τη στιγμή έχω κατώτερο πρόγραμμα, με υψηλότερες ταχύτητες. Αν γνωρίζει κάποιος, ας με διαφωτίσει. Σε κάθε περίπτωση, στην παρούσα φάση νομίζω ότι θα είμαι καλυμμένος με το Vodafone Giga Unlimited Play για χρήση από το κινητό. Ωστόσο, επειδή θέλω να πιστεύω ότι το 5G θα λανσαριστεί και στην Vodafone, ήθελα να μάθω αν γνωρίζει κάποιος, τι περιορισμούς μπορεί να έχω με το παραπάνω πρόγραμμα Vodafone Giga Unlimited Play και το λανσάρισμα του 5G. Θα έχω το ίδιο ταβάνι στα data; Είναι λογικό αυτό; Θα γίνει αναπροσαρμογή στις ταχύτητες; Υπάρχει κάποιος γνώστης να βοηθήσει; Η απάντηση της Vodafone, είναι ότι ενδεχομένως να γίνει, αλλά δεν με καλύπτει αυτό. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τη βοήθεια σας. Καλές Γιορτές και με το καλό να μας μπει το 21!
Fotia Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Φιλος ανανεωσε προσφατα συμβολαιο ,και του ειπαν ότι εχεις, ισχυει και για 5G .Οταν δεν υπαρχει αναφορα στο συμβολαιο ,ισχύουν τα παντα όλα . Στη πράξη βεβαια ,θα δουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα