manos_21_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Γεια σας..Κατ'αρχας εψαξα αρκετα ποστ τα οποια με μπερδεψαν και γι'αυτο ειπα να ανοιξω ενα..Αν ειναι σε λαθος μερος αν ειναι ευκολο να το μετακινησει καποιος admin..Ευχαριστω.. Λοιπον θελω προταση απο καποιους που γνωριζουν η εχουν καποιες gaming καρεκλες..Μεχρι στιγμης ειχα μια των 80ε η οποια μου εχει βγαλει προβλημα απο την 1η βδομαδα και τριζει σαν να περναει το τραμ.. Το budget μου ειναι γυρω στα 200ε αντε το πολυ 250ε..Ξερω οτι δεν ειναι αρκετα αλλα σιγουρα μπορει να βρεθει μια καλη καρεκλα χωρις να τριζει και να ειναι αρκετα αναπαυτικη/εργονομικη.. Εψαξα λιγο και τις διαφορες μεταξυ gaming/γραφειου καρεκλες απλα εγω περναω 4-5 ωρες να παιζω η να βλεπω βιντεο και θελω και την "ξαπλωτη" σταση της καρεκλας γι'αυτο κλεινω προς gaming καρεκλα.. Μεχρι στιγμης μονο για anda seat εχω δει καλα λογια και να ειναι περιπου στο budget μου.. Περιμενω προτασεις οποιος εχει την διαθεση να βοηθησει..ευχαριστω
unforgiven Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Γενικά στις Gaming καρέκλες ισχύει το ότι υπάρχουν οι Anda και οι υπόλοιπες. Αν μπορείς να πάρεις Anda, μην κοιτάς αλλού. 1
manos_21_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, unforgiven είπε Γενικά στις Gaming καρέκλες ισχύει το ότι υπάρχουν οι Anda και οι υπόλοιπες. Αν μπορείς να πάρεις Anda, μην κοιτάς αλλού. Oι dxr δεν είναι καλές??αν και ειδα ότι ξεφεύγουν σε τιμή η Corsair? Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από manos_21_
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα