KrTikker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα, έχω ένα μεγάλο γραφείο (2m x 60cm) με οθόνες για gaming και επειδή τραβάει πολύ καταπόνηση και αρχιζει να υποφερει (χτυπήματα και εκδορές) θέλω να το επενδύσω με κάτι χοντρό (γιατί δεν θέλω να κάνω μερεμέτια και ξυσίματα για να "στρώσει" κάτι πάνω) αλλά μαλακό, σαν ύφασμα. Εδώ να πω ότι τα πάντα στο χώρο είναι ψυχαναγκαστικά δομημένα σε θέμα καλωδίων, φωτισμού, χρωματικής αρμονίας κλπ και η ελάχιστη ατέλεια πάνω στην λευκή επιφάνεια του γραφείου με καταρακώνει ψυχολογικά 😛. Οπότε το να κάνω την δουλειά μου όπως ακριβώς το έχω σκεφτεί είναι πολύ σημαντικό για μένα όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται. Στην αρχή σκέφτηκα να του βάλω από πάνω ένα mousepad αλλά το πιο μεγάλο που βρήκα είναι περίπου 1μ και με μικρό φάρδος. Έχετε υπόψιν κάποιο αντίστοιχο υλικό; Να βάλω κόλλες και τέτοια και να χαλάσω την επιφάνεια του γραφείου δεν με πειράζει, μια φορά θα ντυθεί και μετά τέλος. Είμαστε καθαρά του φαίνεσθαι. Σας ευχαριστώ πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα