mercury12351 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Χρόνια πολλα και καλή χρονιά σε όλους...το θέμα που θέλω να αναπτύξω είναι η αγορά του πολυπόθητου ps5 για πολλούς και ειδικά εμείς που παίζουμε τον ρόλο του Αι Βασίλη....Αποφάσισα να εκπληρώσω την επιθυμία του γιου μου να πάρω το ps5 (δεν μπήκα σε προπαραγγελια) οποτε μπηκα στην διαδικασία των αγγελιών,έχω επικοινωνήσει τουλάχιστον με 7 διαφορετικούς πωλητές χωρίς να μπω στη διαδικασία παζαριού όσο ζήταγε ο καθένας παρολαυτα κάνεις μα κανείς δεν έχει μπει στη διαδικασία να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της συναλλαγής...Μαλλον δεν μιλάω καλά ελληνικά ή εχω κακές αξιολογήσεις... Και ρωτάω αν δεν έχετε σκοπό να το πουλήσετε γιατί το βάζετε αγγελία??? Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε ολους
gianniz_k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μπορεί την στιγμή της ολοκλήρωσης της πώλησης να σκάει μύτη το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα,να τους σκάει μια φάπα στον σβέρκο και να τους λέει "μην είσαι μαυραγορίτης ρε τέτοιες μέρες" και να το μετανιώνουν. Κατά τα άλλα εύχομαι να βρεις το καλύτερο δώρο για τον γιο σου και χρόνια πολλά. Και καλό κλείδωμα... 1
mercury12351 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Με έκανες και γέλασα σε ευχαριστω πολυ σου εύχομαι Χρόνια πολλα να περνας καλα!!
DimosthenisG Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, mercury12351 είπε Χρόνια πολλα και καλή χρονιά σε όλους...το θέμα που θέλω να αναπτύξω είναι η αγορά του πολυπόθητου ps5 για πολλούς και ειδικά εμείς που παίζουμε τον ρόλο του Αι Βασίλη....Αποφάσισα να εκπληρώσω την επιθυμία του γιου μου να πάρω το ps5 (δεν μπήκα σε προπαραγγελια) οποτε μπηκα στην διαδικασία των αγγελιών,έχω επικοινωνήσει τουλάχιστον με 7 διαφορετικούς πωλητές χωρίς να μπω στη διαδικασία παζαριού όσο ζήταγε ο καθένας παρολαυτα κάνεις μα κανείς δεν έχει μπει στη διαδικασία να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση της συναλλαγής...Μαλλον δεν μιλάω καλά ελληνικά ή εχω κακές αξιολογήσεις... Και ρωτάω αν δεν έχετε σκοπό να το πουλήσετε γιατί το βάζετε αγγελία??? Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε ολους πες στον μικρο οτι λογο κορονοιου ο αι βασιλης θα ερθει το μαρτιο...τοτε θα εχει αυξηθει το στοκ του ps5 και θα το βρεις πιο ανετα..
mercury12351 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Σε ευχαριστώ πολυ για το σχόλιο σου σου εύχομαι Χρόνια πολλά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις