Προς το περιεχόμενο

Bmw or Seat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

5 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Αφου εσυ στρίβεις στον πάγο, μπράβο. Μην πάρεις άλλον στον λαιμό σου όμως και φύγει κανας γνωστός σου στην ευθεία.

Προφανώς δεν έχεις ανέβει σε βουνο με στροφιλικια και πάγο και μηδενική πρόσφυση.

Τόσα χρόνια μάλλον πηγαίνουμε μόνο ευθείες σε χιόνι-πατημένο πάγο με τα studded χιονολάστιχα εδώ στα βόρεια...

• Like 2
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LongTom είπε

Τόσα χρόνια μάλλον πηγαίνουμε μόνο ευθείες σε χιόνι-πατημένο πάγο με τα studded χιονολάστιχα εδώ στα βόρεια...

Ποτέ δεν αναφέρθηκα στα χιονολαστιχα αλλά στις αλυσίδες όταν δεν έχεις χιονολαστιχα.Όταν λέμε οδήγηση σε χιόνια, δεν εννοούμε την Κηφισίας.

Ναι το βίντεο είναι από τον Καναδά, σαν παράδειγμα. Αλλά η ίδια κατάσταση πάγου όπως στο βίντεο είναι σε κάθε ορεινό χωριό της Ελλάδας σε ανάβαση και κατάβαση.

Δεν το συνεχίζω άλλο.

Επεξ/σία από SilentVoice
Δημοσ.

Το θεμα αφορα ενα διλημμα του TS μεταξυ 2 αυτοκινητων. 

Σε οτι αφορα τις αλυσιδες στο πισωκινητο βαζεις τις αλυσιδες πισω και αν θελεις βαζεις και μπροστα, δεν στο απαγορευει κανενας. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

Ποτέ δεν αναφέρθηκα στα χιονολαστιχα αλλά στις αλυσίδες όταν δεν έχεις χιονολαστιχα.Όταν λέμε οδήγηση σε χιόνια, δεν εννοούμε την Κηφισίας.

Ναι το βίντεο είναι από τον Καναδά, σαν παράδειγμα. Αλλά η ίδια κατάσταση πάγου όπως στο βίντεο είναι σε κάθε ορεινό χωριό της Ελλάδας σε ανάβαση και κατάβαση.

Δεν το συνεχίζω άλλο.

Προφανώς και (σχεδόν) όλοι στον Καναδα έχουν χιονολάστιχα, αλλά σε συνθήκες ακραίου πάγου, όπως στο βίντεο φαντάζομαι απλά δεν είναι αρκετα. Έχω πάθει ατύχημα λόγο πάγου, έχοντας προφανώς χιονολαστιχα, αλλά στις συγκεκριμένες συνθήκες ήτανε άχρηστα. Αλλα μιλάμε για ακραίες συνθήκες, να έχουμε παγώσει τα πάντα και να μην μπορείς ούτε καν να περπατήσεις δύο μέτρα, δεν μιλάμε προφανώς απλά για χιονι.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Papakaliati είπε

Προφανώς και (σχεδόν) όλοι στον Καναδα έχουν χιονολάστιχα, αλλά σε συνθήκες ακραίου πάγου, όπως στο βίντεο φαντάζομαι απλά δεν είναι αρκετα. Έχω πάθει ατύχημα λόγο πάγου, έχοντας προφανώς χιονολαστιχα, αλλά στις συγκεκριμένες συνθήκες ήτανε άχρηστα. Αλλα μιλάμε για ακραίες συνθήκες, να έχουμε παγώσει τα πάντα και να μην μπορείς ούτε καν να περπατήσεις δύο μέτρα, δεν μιλάμε προφανώς απλά για χιονι.

11 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Αλλά η ίδια κατάσταση πάγου όπως στο βίντεο είναι σε κάθε ορεινό χωριό της Ελλάδας σε ανάβαση και κατάβαση.

Δεν έχει 2 μέτρα χιόνι στο βίντεο και έχει και πεζούς. Φαντάσου τώρα το bmw πισωκουνα σε τέτοιο πάγο, χωρίς καν αλυσίδες μπροστά. Απλά δεν στρίβει και πας όπου σε πάει ο πάγος. Για αυτόν τον λόγο τα πισωκουνα θέλουν και μπροστά αλυσίδες.

Δημοσ.
Στις 29/12/2020 στις 12:19 ΜΜ, turbat0s είπε

Εξαρτάται τί ανάγκες έχεις.

Για παράδειγμα, νιώθεις ότι χρειάζεται το κύρος σου ενίσχυση από ένα δυνατό brand?

Και εγώ bmw έχω αλλά δεν νιώθω ότι μου δίνει κάποιο κύρος.. απλά ήταν το πιο vfm σε σχέση με τα υπόλοιπα που υπήρχαν τότε. Πάντως αν και μεταχειρισμένο είναι τέλειιως απροβληματιστο (χειροκίνητο) και έχει νορμάλ σερβις. Επίσης είναι ωραίο στην οδήγηση

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ElCha είπε

Και εγώ bmw έχω αλλά δεν νιώθω ότι μου δίνει κάποιο κύρος..

Συμφωνώ, ούτε σε μένα.

Όμως ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες, π.χ ο Βλάσης από τα Καμίνια ίσως σκέπτεται αλλιώς.

Δημοσ.

κάποτε ένας φίλος με ρώτησε , ( τρελό έρωτα με toyota , και τρελός τσιφούτης ) είμαι έτοιμος να πάρω supermini αλλά το yaris είναι το πιο ακριβό από όλα ( όχι hybrid ) , του λέω , επειδή θα το βλέπεις κάθε μέρα , πάρε yaris. Δεν έχει σβήσει το χαμόγελο από το στόμα του. η απάντηση στον TS , πάρε την BMW αρκεί να αντέχεις τα έξοδα του και τις ζημιές του.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Δεν έχει 2 μέτρα χιόνι στο βίντεο και έχει και πεζούς. Φαντάσου τώρα το bmw πισωκουνα σε τέτοιο πάγο, χωρίς καν αλυσίδες μπροστά. Απλά δεν στρίβει και πας όπου σε πάει ο πάγος. Για αυτόν τον λόγο τα πισωκουνα θέλουν και μπροστά αλυσίδες.

Σε τέτοιον πάγο δεν νομίζω ότι σε σώζουν ούτε οι αλυσίδες. Είναι άλλωστε "κρυφός" πάγος, για τόσο λίγο χιόνι δεν θα έμπαινες στην διαδικασία να βάλεις αλυσίδες, όποτε δύσκολο να την γλυτωνες. Άμα έβλεπες να συμβαίνουν τέτοια, απλά παρκάρεις όσο πιο ασφαλές το αμάξι γίνεται, και συνεχίζεις με τα ποδια. 

39 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Συμφωνώ, ούτε σε μένα.

Όμως ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες, π.χ ο Βλάσης από τα Καμίνια ίσως σκέπτεται αλλιώς.

Μπορεί να μην νιώθεις ότι σου δίνει κύρος, αλλά σου δίνει οδηγική απόλαυση και άνεση, και αυτό πληρώνεις.  

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Μπορεί να μην νιώθεις ότι σου δίνει κύρος, αλλά σου δίνει οδηγική απόλαυση και άνεση, και αυτό πληρώνεις.  

Ερχομενος σε BMW σειρα 3 απο Honda Civic και Jazz και Opel Astra, η διαφορα ειναι ΧΑΟΤΙΚΗ.
Οδηγικη απολαυση, ανεση, κυλιση και πατημα στον δρομο, δυναμη (αν και αυτο εξαρταται απο τον κινητηρα), στησιμο.
Και φυσικα κυρος, δε θα πω ψεμματα.
Συμφωνω απολυτα με τα γραφομενα σου.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, merkon είπε

Ερχομενος σε BMW σειρα 3 απο Honda Civic και Jazz και Opel Astra, η διαφορα ειναι ΧΑΟΤΙΚΗ.
Οδηγικη απολαυση, ανεση, κυλιση και πατημα στον δρομο, δυναμη (αν και αυτο εξαρταται απο τον κινητηρα), στησιμο.
Και φυσικα κυρος, δε θα πω ψεμματα.
Συμφωνω απολυτα με τα γραφομενα σου.

Και εκεινος χωρις παπουτσια αν του δωσεις αρβυλες του στρατου θα πει σουπερ γουαου...
Σορρυ απλα τα παραδειγματα σου ειναι αυτοκινητακια σε σχεση με την σειρα 3, το μεγεθος μονο αλλαζει πολλα...

Περα απο αυτο εδω μιλαμε για σειρα 1, οχι 3.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γνώμη μου είναι να δεις τι εξοπλισμό έχουν! Κατά πάσα πιθανότητα το SEAT θα έχει της Παναγίας τα μάτια, ενώ το BMW δεν θα έχει ούτε ηλεκτρικούς καθρέφτες (true story)

Δες και το ενδεχόμενο να πάρεις το SEAT και να βάλεις έξτρα για 3,000€. Θα γίνει αεροπλάνο!

Επεξ/σία από leonidas_fs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...