Προς το περιεχόμενο

Bmw or Seat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν τα 3 χιλιάρικα δεν σου είναι πρόβλημα γιατί δεν κοιτάς και σε Audi μεριά; Το Α3 είναι ενα Leon με καλύτερη ποιότητα πλαστικών και μεγαλύτερο κύρος. Κάνε και ένα test drive να τα δείς πώς σου κάθονται, προσωπικά 3 χιλιάρικα δεν ήταν θέμα θα προτιμούσα ενα Leon με φούλ εξοπλισμό και να μυρίζει καινούργιο παρά ένα BMW μεταχειρισμένο, έστω και 1 έτους και ουσιαστικά σχεδόν καινούργιο.

• Like 2
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

π.χ. στο BMW χρειάζεσαι αλυσίδες και στις 4 ρόδες, 2 πίσω για την κίνηση και 2 μπροστά για να έχεις τιμόνι. Στο Seat θα πάρεις ενα σετ μόνο για μπροστά.

η κοτσανα της χρονιας.

• Like 2
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, mp123 είπε

η κοτσανα της χρονιας.

ο Εξυπνάκιας του φόρουμ.

Μάλλον δεν εχεις οδηγήσει με BMW σε χιόνι. 

Επεξ/σία από SilentVoice
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

"Τα μπροσθιοκίνητα είναι για τους πολλούς και τα αυτόματα για τους κουλούς. " Κατι που πλέον στα νέα μοντέλα της BMW δεν μπορείς να το πεις. :P 

Προσωπικά προτιμώ "κουλός" με τυρόπιτα - καφέ για τα 15 λεπτά στο 95% της οδήγησης που κάνω σε μία μεγάλη ευθεία με μποτιλιάρισμα καθημερινλα με νεκρά - πρώτη :D

Για το υπόλοιπο 5% ας μην είμαι χεράς

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SilentVoice είπε

Μάλλον δεν εχεις οδηγήσει με BMW σε χιόνι. 

Επειδη μολις χθες οδηγησα πισωκινητη BMW σε χιονι, με καλα χειμερινα λαστιχα δε χρειαζεσαι ουτε αλυσιδες 😬

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, merkon είπε

Επειδη μολις χθες οδηγησα πισωκινητη BMW σε χιονι, με καλα χειμερινα λαστιχα δε χρειαζεσαι ουτε αλυσιδες 😬

Ξερεις βεβαια πως το 90% του κοσμου στην Ελλαδα βαζει θερινα λαστιχα ετσι;

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Ναι φυσικα, μιλαμε γενικα ομως τωρα επειδη διατυπωθηκε σε γενικο πλαισιο προηγουμενως πως για να οδηγησεις BMW σε χιονι θες αλυσιδες και στις 4 ροδες, πραγμα που δεν ισχυει.

• Sad 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, merkon είπε

Ναι φυσικα, μιλαμε γενικα ομως τωρα επειδη διατυπωθηκε σε γενικο πλαισιο προηγουμενως πως για να οδηγησεις BMW σε χιονι θες αλυσιδες και στις 4 ροδες, πραγμα που δεν ισχυει.

Δεν ισχυει αν εχεις χειμερινα λαστιχα κατι που στην Ελλαδα αν εχει το 5% θα μεινω εκπληκτος. Δεν νομιζω πως ο φιλος απο πανω εννοουσε Αγγλια οταν ειπε για αλυσιδες :)

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ θα προτιμούσα το καινούριο και ειδικά το seat δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τη ΒΜW.

Ίσως αν είχαμε μια εικόνα των εκδόσεων και των εξοπλισμών να διαλέγαμε την BMW... 

Πάντως η BMW σειρά 1 τιμολογιακά είναι περίπου στις τιμές του Α3 + - ανάλογα τον εξοπλισμό... Οπότε αν είχα τα +3 και δνε με κάλυπτε η SEAT θα πήγαινα στην AUDI (και ίσως στο Q2).

9 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Κι εγώ ήμουν ένας από αυτούς... Και δυστυχώς η λογική 'έλα μωρέ για 2 φορές τον χρόνο θα τα καταφέρω' δεν με άφηνε να επιλέξω σωστά... Και γνωστοί και γίλοι έχουν την ίδια εντύπωση βέβαια...

Τελικά πήρα 2η τετράδα ζάντες και για τα δύο και πλέον κινούμαι με ασφάλεια όλο τον χρόνο (μένω βόρεια εντός Αττικής). Με το που δω θερμοκρασίες <15 βαθμούς ή πολλές βροχές βάζω χειμερινά και είμαι ασφαλής.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, christano είπε

Καλησπερα σε ολους,

Ειμαι αναμεσα σε δυο αυτοκινητα για αγορα! Το ενα ειναι το καινουριο SEAT leon 1,5 150HP FR μοντελο 21 (χειροκινητο) και το αλλο ειναι το BMW 118i 1,5 136HP sport line μοντελο 20 (αυτοματο). Το BMW εχει 11.000 km γιατι ηταν απο leasing και το SEAT ειναι ολοκαινουριο. Η διαφορα τους ειναι στα 3000 euro (πιο φθηνο το SEAT). Ποιο μου προτεινεται να παρω?

Ευχαριστω

To Seat, αλλα συγκρινε και τον εξοπλισμο, συνηθως τα leasing ειναι γυμνα απο εξοπλισμο!

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Δεν ισχυει αν εχεις χειμερινα λαστιχα κατι που στην Ελλαδα αν εχει το 5% θα μεινω εκπληκτος. Δεν νομιζω πως ο φιλος απο πανω εννοουσε Αγγλια οταν ειπε για αλυσιδες :)

Αναφερθηκε γενικα στο γεγονος οτι τα BMW χρειαζονται αλυσιδες - δεν ανεφερε συγκεκριμενα χωρα κλπ - και στους 4 τροχους και εγω απλα απαντησα εξισου γενικα οτι με χειμερινα λαστιχα δε χρειαζεσαι τιποτα.😏

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

Προσωπικά προτιμώ "κουλός" με τυρόπιτα - καφέ για τα 15 λεπτά στο 95% της οδήγησης που κάνω σε μία μεγάλη ευθεία με μποτιλιάρισμα καθημερινλα με νεκρά - πρώτη :D

Για το υπόλοιπο 5% ας μην είμαι χεράς

Να δω πως θα τρως την τυρόπιτα στο μποτιλιάρισμα όταν θα πρέπει να έχεις το νου σου να κάνεις τις by the book κινήσεις που αναφέρεις στο άλλο topic για να μην χαλάσει το  dsg☺️

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tasoskont είπε

Να δω πως θα τρως την τυρόπιτα στο μποτιλιάρισμα όταν θα πρέπει να έχεις το νου σου να κάνεις τις by the book κινήσεις που αναφέρεις στο άλλο topic για να μην χαλάσει το  dsg☺️

Αυτά που αναφέρω είναι πριν κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις στο software

Τώρα θεωρητικά απλά πρέπει να προσέχεις να μην καρφώσεις όπισθεν με το που σταματήσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...