Προς το περιεχόμενο

Bmw or Seat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Ειμαι αναμεσα σε δυο αυτοκινητα για αγορα! Το ενα ειναι το καινουριο SEAT leon 1,5 150HP FR μοντελο 21 (χειροκινητο) και το αλλο ειναι το BMW 118i 1,5 136HP sport line μοντελο 20 (αυτοματο). Το BMW εχει 11.000 km γιατι ηταν απο leasing και το SEAT ειναι ολοκαινουριο. Η διαφορα τους ειναι στα 3000 euro (πιο φθηνο το SEAT). Ποιο μου προτεινεται να παρω?

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται τί ανάγκες έχεις.

Για παράδειγμα, νιώθεις ότι χρειάζεται το κύρος σου ενίσχυση από ένα δυνατό brand?

Επεξ/σία από turbat0s
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα εξωτερικα μου αρεσει το BMW και το κυρος που σου δινει... Αλλα και το SEAT ειναι πολυ ωραιο αμαξι! Αυτο που σκεφτομαι ειναι αμα αξιζει να δωσω 3000 παραπανω για ενα πιο "παλιο" αμαξι με km πανω του...! 

Θα το κρατησω σιγουρα 2-3 χρονια. Απλα υπαρχει περιπτωση σε κανα χρονο να φυγω εξωτερικο και να το παρω μαζι μου.

Επεξ/σία από christano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σου αρεσει εμφανισιακά το BMW (εμενα δε μου αρεσει) χτυπα το (και κανε κ ενα καλυτερο σκοντο στη τιμή, 3000 ειναι αστεια μειωση). Τι εγγυηση σου δινουν στη καθε περίπτωση;

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.

Το Leon είναι φρέσκο σπορ τούμπανο

Το BMW είναι πιο κυριλέ αυτόματο με ενδεχόμενη καλύτερη αξία μεταπώλησης

Διαφορετικά αμάξια τελείως

Εγώ το Leon θα αγόραζα να μυρίζει και καινουργιλα και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο

Μεταχειρισμένο με τόσα λεφτά δεν ξέρω αν αξίζει

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, paylidis said:

Αν σου αρεσει εμφανισιακά το BMW (εμενα δε μου αρεσει) χτυπα το (και κανε κ ενα καλυτερο σκοντο στη τιμή, 3000 ειναι αστεια μειωση). Τι εγγυηση σου δινουν στη καθε περίπτωση;

3000€ περισσότερο απ το seat κοστίζει. 

δεν ειναι η έκπτωση απ την αρχικη της τιμη δηλαδη. 

εκτος αν καταλαβα λαθος.

προσωπικά θα επαιρνα τη Μπέμπα

Δημοσ.

BMW όχι χθες, αλλά προχθές. Καλύτερο αυτοκίνητο, καλύτερη εταιρεία, καλύτερη μεταπώληση. Και στο λέω εγώ που δε μου αρέσουν καν τα BMW (ανάμεσα στις premium μάρκες). Μόνο αρνητικό το (μάλλον) υψηλότερο κόστος συντήρησης. Το ότι στοιχίζει 3000 παραπάνω δεν το βάζω στα αρνητικά, εφόσον είσαι διατεθειμένος να τα δώσεις. BMW ΠΡΟΧΘΕΣ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το καλύτερη εταιρεία από το βγαίνει;

στο ότι πιάνουν πιο εύκολα φωτιά τα diesel της και τελικά μετά από καθυστέρηση έκανε ανάκληση;

γελω με το κύρος για την 118.

εγω θα αποφάσιζα με βάση αλλά κριτήρια:

- εσωτερικό εξοπλισμο

- εάν τα άλογα μου αρκουν

- ποσό κερδίζω σε σχέση με την αρχική τιμή της bmw. Γιατί είναι πιθανόν αν κερδίζεις καλά λεφτά να μπορείς να το μεταπουλήσεις στο χρόνο στα ίδια λεφτα

κτλ.

Επεξ/σία από dstilio
  • Like 2
Δημοσ.

11.000 ενός χρόνου, σχεδόν καινούργιο είναι. Ότι σου αρέσει εσένα περισσότερο, και ότι σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα με την επιλογή σου. Εγώ θα έπαιρνα όποιο μου άρεσε περισσότερο εξωτερικά και εσωτερικά. Ο παράγοντας καινούργιο με αφήνει βέβαια προσωπικά αδιάφορο. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Έχεις δίκιο. Από πουθενά. Είναι καλύτερη εταιρεία η SEAT από τη BMW. 

Πλεον ολα ειναι κουκουρουκου, ολοι συνεργαζονται με ολους, ολα ειναι μπασταρδεμενα και φυσικα απο εξυπηρετηση και ποιοτητα παμε απο το κακο στο χειροτερο.

• Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chriskourou είπε

Έχεις δίκιο. Από πουθενά. Είναι καλύτερη εταιρεία η SEAT από τη BMW. 

Μπερδεύεις ότι η BMW φτιάχνει αυτοκίνητα premium με το ότι είναι καλύτερη ως εταιρεία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...