Προς το περιεχόμενο

[M2 SSD] Kingston A2000 1TB @ E-Shop.gr 99.90 €

thetiesthatbind

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε e-shop point, εχω παραλαβει 5-6 φορες μεσα στο κλεισιμο, κανονικοτατα μεχρι και χθες 😎

1 λεπτό πριν, harris78 είπε

Επικαλούνται φόρτο εργασίας. Και στα 2 προφανώς. Για να πάει σε διεύθυνση, πρέπει να πάει στο αντίστοιχο eshop point. Οι ουρές έξω από τα eshop point αφορούν ακόμα παλιότερες παραγγελίες ή ελάχιστες σχετικά πιο κανούργιες. Επαναλαμβάνω τσεκάρετε τα σχόλια στην σελίδα τους στο fb ή τα σχόλια σε κάθε διαφήμιση που ανεβάζουν εκεί...

Άρα αν κάποιος παραγγείλει να ξέρει ότι θα αργήσει πάρα πολύ να παραλάβει και αν παραλάβει....

Επαναλαμβανω για τα e-shop point (και συγκεκριμενα στη Γαλατσιου μια χαρα, ουτε καν ουρα δεν
εχει: αν αποφυγεις τις ωρες που πραγματι μπορει να κατευθυνονται εκει - μαζευονται αρκετοι) 🙂

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε

Σε e-shop point, εχω παραλαβει 5-6 φορες μεσα στο κλεισιμο, κανονικοτατα μεχρι και χθες 😎

Επαναλαμβανω για τα e-shop point (και συγκεκριμενα στη Γαλατσιου μια χαρα, ουτε καν ουρα δεν
εχει: αν αποφυγεις τις ωρες που πραγματι μπορει να κατευθυνονται εκει - μαζευονται αρκετοι) 🙂

Είσαι πολύ τυχερός μάλλον αν δεις την δική μου παραγγελία και το link που ανέβασα... https://www.facebook.com/eshopgrgreece

Επεξ/σία από harris78

2 λεπτά πριν, harris78 είπε

Είσαι πολύ τυχερός μάλλον αν δεις την δική μου παραγγελία και το link που ανέβασα... https://www.facebook.com/eshopgrgreece

Εμένα Θεσσαλονίκη 2 φορές μέσα στο δεκεμβρη μου έφεραν, τη 1 μαλιστα Σάββατο 20.00!

Μπα δεν πιστευω οτι ειμαι, καθημερινες πηγαινω μεσημερι περιπου απο τις 13:30, δε βρισκω ουρα 🙂
Μια φορα στην αρχη που το που βρηκα...ουρατο(!) και το μετανιωσα ηταν Σαββατο, ετσι το αποφευγω! 😉

6 ώρες πριν, harris78 είπε

Απορώ γιατί συνεχίζεται να ανεβάζετε δήθεν προσφορές από το e-shop το οποίο έχει σταματήσει να παραδίδει περίπου από τα μέσα Νοεμβρίου!!! Για μπείτε λίγο στη σελίδα τους στο facebook να δείτε τί γίνεται... Εγώ παραγγελία πληρωμένη από 1/12 σε ετοιμοπαράδοτο κινητό δεν την έλαβα ακόμα και δεν απαντάνε σε e-mail. Τηλεφωνικό κέντρο αναμονή πάνω από ώρα. Άρα να ανεβάζουμε και από κινεζομάγαζα, καλύτερες τιμές και πιο γρήγορα θα έρθουν...

Σε e-shop point και συγκεκριμένα Σπάρτης έχω παραλάβει 3 παραγγελίες και σχετικά άμεσα κιόλας

26-11, 1-12 και 23-12

Η μόνη που καθυστέρησε ήταν σε προιόν που δεν είχαν σε άμεση διαθεσιμότητα

6 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Και εγώ τις τελευταίες 15 μέρες έκανα 2 παραλαβές από το e-shop point στην Συγγρού χωρίς κανένα πρόβλημα. 5-6 άτομα μπροστά από εμένα. Σε 15 λεπτά είχα τελειώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, harris78 είπε

Απορώ γιατί συνεχίζεται να ανεβάζετε δήθεν προσφορές από το e-shop το οποίο έχει σταματήσει να παραδίδει περίπου από τα μέσα Νοεμβρίου!!! Για μπείτε λίγο στη σελίδα τους στο facebook να δείτε τί γίνεται... Εγώ παραγγελία πληρωμένη από 1/12 σε ετοιμοπαράδοτο κινητό δεν την έλαβα ακόμα και δεν απαντάνε σε e-mail. Τηλεφωνικό κέντρο αναμονή πάνω από ώρα. Άρα να ανεβάζουμε και από κινεζομάγαζα, καλύτερες τιμές και πιο γρήγορα θα έρθουν...

Και εγω μια από τα ίδια.  Παραγγελία στις 4-12 και έπειτα από 2-3 τηλ που στην ουσία ηταν σαν να μην μίλησα με τους άσχετους εκει μεσα  αφου μου έλεγαν ότι θα παραλάβω 10-12  και περιμένω και ειναι ακόμα στην συγκέντρωση.  20-12 εστειλα εμαιλ απάντηση δεν πήρα.  Δεν ενημέρωσε κανενας για την καθυστέρηση.  Για την ιστορία ηταν η ηχομπαρα creative stage που παράλληλα με το eshop ηταν διαθέσιμη και στα public και στο κατάστημα της creative στην ίδια τιμή 75 ευρώ.  Επειδή δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτούς και κακώς τους έχουμε δώσει τοσα χρήματα εγινε αναφορα στην γραμματεία καταναλωτή και προτείνω να κάνετε το ίδιο ειδικά σε περίπτωση που έχετε προπληρωσει  κατι και δεν σας έχουν ενημερώσει  για καθυστέρηση.  Χίλιες φορές από την creative να το αγόραζα  σιγουρα θα είχε έρθει σε 1μηνα.. Εάν ήταν  έστω και λίγο υπεύθυνοι θα απαντούσαν στα email τουλάχιστον και θα έκλειναν το site να μην δέχονται ηλεκτρονικές παραγγελίες. 

Επεξ/σία από Tasosp22

Και γω δεν είχα θέμα παραλαβής από eshop point. Ενα παιχνίδι ps4, καθώς καί ένα βιβλίο ήρθαν σε μια βδομάδα περίπου ( 18 παραγγελία, προχθές παραλαβή )

Αν κρίνουμε ότι μεσολάβησαν και Χριστούγεννα κιόλας

7 ώρες πριν, red7genius είπε

Για τον δίσκο έχει να μας πει κάποιος αν αξίζει ή όχι;

Αξίζει ναι, σε αυτή την τιμη.

Και εγώ δεν έχω παράπονο με το E-Shop παράγγειλα κουτι μέσα στο Δεκέμβριο το παρέλαβα σε 3-4 εργάσιμες.

• Like 1

3 λεπτά πριν, Nazar είπε

Επίσης δεν είχα θέμα παραλαβής, κάτι ακουστικά μέσα σε τρεις μέρες παραλαβή από κατάστημα

Γενικά είναι αξιόπιστο το eshop στις παραδώσεις , τώρα όσον αφορά κάποια παράπονα μπορεί σε κάποια συγκεκριμένα προϊόντα να είχε όντως πρόβλημα.

Στα 99ευρώ ο SSD συμφέρει με 1000

11 ώρες πριν, red7genius είπε

Για τον δίσκο έχει να μας πει κάποιος αν αξίζει ή όχι;

Ειδικά με το τελευταίο firmware είναι αξιοπρεπέστατος για 4 channel controller. Σε κανονική χρήση (δηλαδή όχι video editing, compilation κλπ) πρακτικά δεν έχει διαφορά με τους  κορυφαίους. Ένα καλό review μπορείται να το βρείτε εδώ:

https://www.techpowerup.com/review/kingston-a2000-1-tb-m-2-nvme-ssd/

Χρόνια πολλά .. καλή χρονιά να έχουμε... 'Έχει το Μ/Β slot με δικό του heatshink. Βλέπω ότι έχει sticker .. και void warranty if removed.  Έχει κάποιος εμπειρία / ιδέα .?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...