Προς το περιεχόμενο

[M2 SSD] Kingston A2000 1TB @ E-Shop.gr 99.90 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οριακά προσφορά μιας και στο Skroutz & BestPrice βγάινει πάνω κάτω στα 110 ευρώ με έξοδα αποστολής, με αντικαταβολή ξεπερνάει το 10%. Μου ήρθε στο newsletter, είπα να το μοιραστώ μαζί σας. 5 χρόνια εγγύηση.

https://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=201224hcsyqr43ebc48l7pqrq4

Καλές αγορές και καλή χρονιά. 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε

δεν εχει 99ε 110ε εχει διωρθοσε το

99 μέσα από το Xmas newsletter (μου το δείχνει σωστά τριπλοτσεκαρισμένο) απλά πατήστε το λινκ από email

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε

Μονο εσυ δε το βλεπεις 99,9 για καποιο λόγο.

Διαφορετικά δε θα το πόσταρα.

Thank you

δε ξερω πως πηρες την προσφορα, μπες απο αλλο browser στο link που εδωσες η σε ανωνυμη περιηγηση και θα δεις οτι κοστιζει 110

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TsironakosMix είπε

δε ξερω πως πηρες την προσφορα, μπες απο αλλο browser στο link που εδωσες η σε ανωνυμη περιηγηση και θα δεις οτι κοστιζει 110

Εχεις δικαιο, δοκίμασα από ανώνυμη, δε ξέρω τι φάση. Πάντως 99,90 μου το βγάζει απο το link μου και το newsletter. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Εχεις δικαιο, δοκίμασα από ανώνυμη, δε ξέρω τι φάση. Πάντως 99,90 μου το βγάζει απο το link μου και το newsletter. 

ναι και σε μένα σε private δεν παίζει να είναι θέμα cookies?

Δημοσ.

Αν δε σας δουλεύει το link , βάλτο στο καλάθι και εκεί που λέει 

Εχετε λάβει κωδικό προσφοράς;

Σημειώστε εδώ για να συνυπολογιστεί 

βάλτε κωδικό:

OFFER2042

99,90€ επιβεβαιώνω και εγώ

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Αν κανατε τον κοπο να διαβασετε τις οδηγιες που εχω γραψει πριν 7.5 χρονια θα ειχαμε γλυτωσει ολη αυτη την διαλογικη κουβεντα, βγαινει, δεν βγαινει κλπ. 

Αντιγραφω οσα εγραψα πριν 7.5 χρονια εδω μπας και το διαβασουν 5-10 ατομα αφου δεν θα μπει σχεδον κανεις στις οδηγιες... :)  :

3. Δεν επιτρεπονται τα newsletters ως νεα θεματα. Αν βρειτε σε ενα newsletter προσφορα πραγματικη ανοιγετε θεμα για την προσφορα. Αν οχι, δεν κανετε τιποτα. Λεπτομερειες και αιτιολογια απο την αποψη που ειχα διατυπωσει παλιοτερα ως απλο μελος.

Οταν καποιος θελει να δωσει προιον απο newsletter (ειδικες τιμες για μελη, ειδικη τιμη μεσω newsletter κλπ), οπως βρισκεται στη σελιδα του newsletter θα πρεπει να κανει δεξι κλικ πανω στο προιον και να αντιγραψει το λινκ. Μετα θα μπορει να το δωσει εδω για να βγαινει κατευθειαν η τιμη της "προσφορας" και να μην αρχιζουν οι αποριες, το μπερδεμα του κοσμου και ποστς που δεν θα χρειαζονταν περι αλλης τιμης, πως βγαινει αυτη η τιμη, παρηγγειλα και μου εβαλε αλλη τιμη κλπ.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Αν κανατε τον κοπο να διαβασετε τις οδηγιες που εχω γραψει πριν 7.5 χρονια θα ειχαμε γλυτωσει ολη αυτη την διαλογικη κουβεντα, βγαινει, δεν βγαινει κλπ. 

Αντιγραφω εδω μπας και το διαβασουν 5-10 ατομα:

3. Δεν επιτρεπονται τα newsletters ως νεα θεματα. Αν βρειτε σε ενα newsletter προσφορα πραγματικη ανοιγετε θεμα για την προσφορα. Αν οχι, δεν κανετε τιποτα. Λεπτομερειες και αιτιολογια απο την αποψη που ειχα διατυπωσει παλιοτερα ως απλο μελος.

Οταν καποιος θελει να δωσει προιον απο newsletter (ειδικες τιμες για μελη, ειδικη τιμη μεσω newsletter κλπ), οπως βρισκεται στη σελιδα του newsletter θα πρεπει να κανει δεξι κλικ πανω στο προιον και να αντιγραψει το λινκ. Μετα θα μπορει να το δωσει εδω για να βγαινει κατευθειαν η τιμη της "προσφορας" και να μην αρχιζουν οι αποριες, το μπερδεμα του κοσμου και ποστς που δεν θα χρειαζονταν περι αλλης τιμης, πως βγαινει αυτη η τιμη, παρηγγειλα και μου εβαλε αλλη τιμη κλπ.

https://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=201224hcsyqr43ebc48l7pqrq4&o=χχχχχ

Αυτό δηλαδή; 

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση ταυτοτητας πελατη
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε

Χωρις το o=xxxxxx το οποιο εισαι εσυ και το εβαλαν λιγα χρονια μετα

Το εγραψε λιγα λεπτα πριν και ο gorillas βλεπω. Βαλτο στο αρχικο ποστ. ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...