nickol-us Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Φαίνεται οτι το warzone "καταπίνει" όλους τους πόρους του 2200 και όχι μόνο σε σένα. Επειδή καμιά φορά προσπερνάμε τα απλά, βεβαιώσου οτι έχεις το power plan -> high performance και δες μήπως έχει η μητρική σου κανά throttling setting που σου δημιουργεί τα κοψίματα. Τουλάχιστων να παίζεις άνετα μέχρι να μπορέσεις να κάνεις την αναβάθμιση που θες... 1
asrockman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, leros2004 είπε Κλείσε τον task manager και όσο παίζεις πάτα control shift και όμικρον. Θα σου ανοίξει το metrics της AMD. εκεί παρατήρησε τι usage έχεις σε cpu & gpu. Με τον task manager δεν βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα Η αληθεια ειναι οτι δίνουν διαφορετικες μετρησεις Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από asrockman
benign Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, asrockman είπε Η αληθεια ειναι οτι δίνουν διαφορετικες μετρησεις CRT monitor?
asrockman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, benign είπε CRT monitor? Samsung 940BW Widescreen Analog / Digital LCD Monitor Οχι και crt😂
benign Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, asrockman είπε Οχι και crt😂 Ενταξει ειναι λιγο μεταγενεστερο. 😏 Φαινεται πολυ χοντρο το ακρο της οθονης και μου θυμισε τις παλιες καλες εποχες. 1
asrockman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, nickol-us είπε Φαίνεται οτι το warzone "καταπίνει" όλους τους πόρους του 2200 και όχι μόνο σε σένα. Επειδή καμιά φορά προσπερνάμε τα απλά, βεβαιώσου οτι έχεις το power plan -> high performance και δες μήπως έχει η μητρική σου κανά throttling setting που σου δημιουργεί τα κοψίματα. Τουλάχιστων να παίζεις άνετα μέχρι να μπορέσεις να κάνεις την αναβάθμιση που θες... Εχω δοκιμασει πραγματικα τα παντα αλλα δεν βλεπω αποτελεσμα... Απλα ανεβαινουν οι απαιτησεις και τα στανταρ και αργα η γρηγορα πρεπει να αναβαθμισω. Απλα δεν γνωριζω με σιγουρια ποια θα ηταν η καταλληλη αγορα για να λύσω αυτο το προβλημα. Στις 30/12/2020 στις 12:59 ΜΜ, fotaras76 είπε Κάτι άλλο παίζει και όχι μπουκάλι. Αποκλείεται ο 2200 να κρατά πίσω την 570. Εδω ο ανθρωπος εχει τα ιδια ακριβως specs με εμενα αν εξαιρέσουμε την μητρική (ιδιο τσιπσετ ομως αλλο μοντελο) και δεν εχει καμια σχεση το gameplay μου με το δικο του Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από asrockman
asrockman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, nickol-us είπε Φαίνεται οτι το warzone "καταπίνει" όλους τους πόρους του 2200 και όχι μόνο σε σένα. Επειδή καμιά φορά προσπερνάμε τα απλά, βεβαιώσου οτι έχεις το power plan -> high performance και δες μήπως έχει η μητρική σου κανά throttling setting που σου δημιουργεί τα κοψίματα. Τουλάχιστων να παίζεις άνετα μέχρι να μπορέσεις να κάνεις την αναβάθμιση που θες... Εχω βαλει high performance αλλα που μπορω να δω αν η μητρικη μου εχει αυτο το throttling setting?
nickol-us Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, asrockman είπε Εχω βαλει high performance αλλα που μπορω να δω αν η μητρικη μου εχει αυτο το throttling setting? Αν έχω πετύχει σωστά τη μητρική τότε: ADVANCED/AMD CBC/CPU COMMON OPTIONS http://www.youtube.com/watch?v=qdeevSvUIKE&t=2m16s Κάποιος πιο σχετικός με AMD ίσως σε βοηθήσει καθώς δεν διαθέτω τέτοιο σύστημα για να σου πω με περισσότερες λεπτομέρειες...
leros2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, asrockman είπε Η αληθεια ειναι οτι δίνουν διαφορετικες μετρησεις Μα στο είπα και πρίν, με τον task manager δεν βγάζεις άκρη, γιατί κάνεις alt tab για να τον δεις, έτσι βάζεις το παιχνίδι σε 2ό πλάνο στα μάτια των windows... Απο ότι βλέπω 100% usage έχει η κάρτα. Tυπικά bottleneck προκαλεί η κάρτα στο cpu ... και όχι η cpu και ας ειναι στο χείλος του γκρεμού (95% usage) Οι μνήμες σου αναγνωρίζονται ως 3200mhz ή χαμηλότερα ? Η αλήθεια είναι δεν θυμάμαι τι δυνατότητες δίνει το A320 chipset . H οθόνη σου είναι 1080 ή λιγότερο ? Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από leros2004 1
asrockman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, leros2004 είπε Μα στο είπα και πρίν, με τον task manager δεν βγάζεις άκρη, γιατί κάνεις alt tab για να τον δεις, έτσι βάζεις το παιχνίδι σε 2ό πλάνο στα μάτια των windows... Απο ότι βλέπω 100% usage έχει η κάρτα. Tυπικά bottleneck προκαλεί η κάρτα στο cpu ... και όχι η cpu και ας ειναι στο χείλος του γκρεμού (95% usage) Οι μνήμες σου αναγνωρίζονται ως 3200mhz ή χαμηλότερα ? Η αλήθεια είναι δεν θυμάμαι τι δυνατότητες δίνει το A320 chipset . H οθόνη σου είναι 1080 ή λιγότερο ? Φιλε εχω 2 μονιτορ εξου και η φωτογραφια, δεν χρειαζεται να κανω alt tab... Με την μητρικη που εχω μπορω να τρεξω τις ραμ μεχρι και 2933MHz αλλα οταν το προσπαθησα να τις τρεξω σε αυτην την ταχυτητα μου εβγαινε Windows has ran into a problem οποτε τις τρεχω στο default 2400MHz. Το μονιτορ ειναι 1440x900 16:10 Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από asrockman
leros2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, asrockman είπε Φιλε εχω 2 μονιτορ εξου και η φωτογραφια, δεν χρειαζεται να κανω alt tab... Με την μητρικη που εχω μπορω να τρεξω τις ραμ μεχρι και 2933MHz αλλα οταν το προσπαθησα να τις τρεξω σε αυτην την ταχυτητα μου εβγαινε Windows has ran into a problem οποτε τις τρεχω στο default 2400MHz. Το μονιτορ ειναι 1440x900 16:10 Οπότε βρήκαμε τι φταίει στο σύστημα σου... και γιατί ο ανθρωπος στο video Που έβαλες παίζει ανθρώπινα και εσύ ζορίζεσαι. Με 2400Mhz ram ταχύτητα μη περιμένεις προκοπή. Απο bios update πως πάς ? Για να έχεις θέματα με τις μνήμες κατι μου λέει ότι είσαι πισω στα updates
asrockman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, leros2004 είπε Οπότε βρήκαμε τι φταίει στο σύστημα σου... και γιατί ο ανθρωπος στο video Που έβαλες παίζει ανθρώπινα και εσύ ζορίζεσαι. Με 2400Mhz ram ταχύτητα μη περιμένεις προκοπή. Απο bios update πως πάς ? Για να έχεις θέματα με τις μνήμες κατι μου λέει ότι είσαι πισω στα updates Μολις εκανα Bios update στην τελευταια εκδοση και παλι τιποτα συνεχιζουν τα bsod στις μεγαλυτερες συχνοτητες. Εχω σκεφτει να παω σε ιντελ (10400f) μιας κ σε γκειμινγκ έχουν το πλεονεκτημα πανω απο τους 3600.
leros2004 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, asrockman είπε Μολις εκανα Bios update στην τελευταια εκδοση και παλι τιποτα συνεχιζουν τα bsod στις μεγαλυτερες συχνοτητες. Εχω σκεφτει να παω σε ιντελ (10400f) μιας κ σε γκειμινγκ έχουν το πλεονεκτημα πανω απο τους 3600. Μπορείς να βάλεις χειροκίνητα τις τιμές στις μνήμες (voltage, timings) ?
asrockman Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 44 λεπτά πριν, leros2004 είπε Μπορείς να βάλεις χειροκίνητα τις τιμές στις μνήμες (voltage, timings) ? Δεν το εχω κοιταξει για voltages κλπ. Αν τα "πειράξω" υπαρχει περιπτωση να φτιαχτουν τα bsod?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα