xenos.p Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, bahamut_zero είπε Η ερωτηση για μενα ειναι ram ή οθονη/ μπαταρια; για τις δικες μου αναγκες θα πηγαινα σε ram πχ Η λογική και στη δίκη μου περίπτωση (κυρίως Lightroom και λίγο davinci) λέει ram αλλά επειδή δεν θέλω να κάνω τρέλα πράγματα, ούτε κάνω επαγγελματικά project αν μπορώ να την παλέψω με τη μικρότερη ram θα προτιμούσα το προ..
Markantonis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Λένε πως δουλεύει πολύ καλά και με την 8 GB RAM, αλλά αν τα υπερβεί, τότε αναλαμβάνει ο δίσκος ο οποίος και φθείρεται γρηγορότερα. Από την μια σκέφτομαι για 16, από την άλλη τα 8 ... δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Σε άλλο βίντεο που είδα είπαν ότι η 8 είναι σαν να έχεις 16 στα Windows και η 16 σαν να έχεις 32... δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν το πολυπιστεύω προσωπικά. Το έγραψα μήπως κάποιος γνωρίζει να πει. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 8 hours ago, Markantonis said: Λένε πως δουλεύει πολύ καλά και με την 8 GB RAM, αλλά αν τα υπερβεί, τότε αναλαμβάνει ο δίσκος ο οποίος και φθείρεται γρηγορότερα. Από την μια σκέφτομαι για 16, από την άλλη τα 8 ... δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Σε άλλο βίντεο που είδα είπαν ότι η 8 είναι σαν να έχεις 16 στα Windows και η 16 σαν να έχεις 32... δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν το πολυπιστεύω προσωπικά. Το έγραψα μήπως κάποιος γνωρίζει να πει. 1 1
xenos.p Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Markantonis είπε Λένε πως δουλεύει πολύ καλά και με την 8 GB RAM, αλλά αν τα υπερβεί, τότε αναλαμβάνει ο δίσκος ο οποίος και φθείρεται γρηγορότερα. Από την μια σκέφτομαι για 16, από την άλλη τα 8 ... δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Σε άλλο βίντεο που είδα είπαν ότι η 8 είναι σαν να έχεις 16 στα Windows και η 16 σαν να έχεις 32... δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν το πολυπιστεύω προσωπικά. Το έγραψα μήπως κάποιος γνωρίζει να πει. Ωραία στα ίδια είμαστε... 8 ώρες πριν, billdanos είπε Επομένως το swap θα γίνεται όση ραμ και να έχεις.. και απ ότι βλέπω τα 8gb είναι μια χαρά για όλες τις χρήσεις εκτός από επεξεργασία 8κ raw video, που έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να επεξεργαστώ και αχρείαστο multitasking (10 tabs και Lightroom και final cut μαζί είναι κάπως υπερβολικό) Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από xenos.p 1
ignome4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Γεια δεν είδα όλα τα σχόλια οποτε μπορεί να έχει απαντηθεί. Μια φίλη μου έχει MacBook Air και δεν αντιμετωπίζει θέματα υπερθέρμανσης , πάντως εγώ επειδή χρησιμοποιώ πολλαπλές εφαρμογές κλπ θα επέλεγα Pro
jgeorgiou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) ένα απλό-αποτελεσματικό hack χωρίς να χάσετε εγγύηση και μπορείτε να το επαναφέρετε ως είχε πάλι το ίδιο εύκολα. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από jgeorgiou
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 5 hours ago, jgeorgiou said: ένα απλό-αποτελεσματικό hack χωρίς να χάσετε εγγύηση και μπορείτε να το επαναφέρετε ως είχε πάλι το ίδιο εύκολα. Θα πρέπει να είναι τρελός κάποιος για να "βάλει χέρι" στο νέο του μηχάνημα...
jonis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Αν τρώω αρκετές ώρες δουλεύοντας με το λαπτοπ στο κρεβάτι δεν είναι καλύτερο το air μιας και δεν θα ρουφάει μέσα σκόνη λόγω μη ύπαρξης ανεμιστήρα ;
jgeorgiou Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 53 λεπτά πριν, jonis είπε Αν τρώω αρκετές ώρες δουλεύοντας με το λαπτοπ στο κρεβάτι δεν είναι καλύτερο το air μιας και δεν θα ρουφάει μέσα σκόνη λόγω μη ύπαρξης ανεμιστήρα ; ανεμιστήρας & κρεβάτι/καναπές είναι κακός συνδυασμός ρουφάει χνούδι και οι αεραγωγοί δεν λειτουργούν στο 100% 5 ώρες πριν, billdanos είπε Θα πρέπει να είναι τρελός κάποιος για να "βάλει χέρι" στο νέο του μηχάνημα... η παρέμβαση είναι εύκολη/γρήγορη και αναστρέψιμη , αρκεί να υπολογίσουμε ότι το αλουμινένιο καπάκι από κάτω θα λειτουργεί σαν ψύκτρα και θα έχει περίπου 10c πάνω από το "φυσιολογικό"
jonis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 49 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε ανεμιστήρας & κρεβάτι/καναπές είναι κακός συνδυασμός ρουφάει χνούδι και οι αεραγωγοί δεν λειτουργούν στο 100% Ναι ακριβώς έτσι. Οποτε σε αυτή την περίπτωση το Air είναι μονόδρομος.
Αdmin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Λόγω της ζέστης όμως πιθανότατα η μπαταρία να φθείρεται πιο γρήγορα..
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 3 hours ago, jgeorgiou said: η παρέμβαση είναι εύκολη/γρήγορη και αναστρέψιμη , αρκεί να υπολογίσουμε ότι το αλουμινένιο καπάκι από κάτω θα λειτουργεί σαν ψύκτρα και θα έχει περίπου 10c πάνω από το "φυσιολογικό" Το να ανοίξεις ένα νέο μηχάνημα που δεν προβλέπεται να το κάνει ο απλός χρήστης, είναι τεράστιο λάθος! Εκτός αν δεν σε νοιάζει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα