Vasilis T 92 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Έχω ένα Xiaomi Mi 10T πως μπορώ να μεταφέρω αρχεία βίντεο σε usb stick μέσω otg πάνω από 4 γιγα
htaccess Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο κινητό σου, τότε κάνε format το stickακι μέσω pc σε file system ntfs ή exFAT. Προσοχή, τα δεδομένα στο stickακι θα διαγραφούν με το format. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από htaccess 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, htaccess είπε exFAT. Θα μπορεί μετά να το δεί το κινητό όμως το στικάκι να το διαβάσει μόλις το συνδέσω στο κινητό;; Το στικάκι είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/9642027/Sandisk-Ultra-Dual-Drive-64GB-USB-3-1.html
htaccess Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 3 minutes ago, Vasilis T 92 said: Θα μπορεί μετά να το δεί το κινητό όμως το στικάκι να το διαβάσει μόλις το συνδέσω στο κινητό;; Το στικάκι είναι αυτό https://www.skroutz.gr/s/9642027/Sandisk-Ultra-Dual-Drive-64GB-USB-3-1.html To θέμα είναι το Xiaomi να συνεχίζει να το υποστηρίζει. Σε παλαιότερα μοντέλα πχ Mi 8, δεν υποστήριζε το ntfs, μόνο το exfat, τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, htaccess είπε To θέμα είναι το Xiaomi να συνεχίζει να το υποστηρίζει. Σε παλαιότερα μοντέλα πχ Mi 8, δεν υποστήριζε το ntfs, μόνο το exfat, τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Οκ σας ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω και θα σας πω. Καλές γιορτές να έχουμε όλοι μας. 1
Vasilis T 92 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Το έκανα φορμάτ σε exFAT απο των υπολογιστή το στικάκι και μετα το συνδέσα στο κινητο και μού το διάβασε αμέσως κανονικά και μετα μου μεταφέρε κανονικά αρχεία πάνω απο 4 γίγα ευχαριστώ πολυ και πάλι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα