Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, TravelGR είπε

Καλησπέρα σας χρόνια πολλά!  Θα ήθελα να ρωτήσω μένω Συκιές και θέλω να πάω να περπατήσω στην πλατεία Αριστοτέλους γίνεται αυτό; δικά μου άτομα πήγαν με αμάξι στέλνοντας τον αριθμό 6 και τους σταμάτησε η αστυνομία στον λευκό πύργο μέσα στο αμάξι  και λέει ο αστυνομικός  κανένα πρόβλημα καλά να περάσετε! Δεν είναι παράνομο αυτό; ξέρετε; ευχαριστώ πολύ.

Περιμένω πως και πως άτομο να κραξει αυτό που είπα.😂 

Δημοσ.

Ισχύει πάντως πως τις τελευταίες μέρες/εβδομάδες η κίνηση του κόσμου έχει αυξηθεί.

Αφενός έχουν ανοίξει κάποια μαγαζιά με κλικ αγουέι κλπ αλλά κυρίως είναι ότι ο κόσμος έχει συνηθίσει να ακούει άσχημα νέα (νεκροί κρούσματα κλπ) και δεν φοβάται τόσο.

Επίσης ο κόσμος έχει κουραστεί από την συνεχόμενη καραντίνα, και μάλιστα την πιο σκληρή της Ευρώπης πόσο μάλλον όταν βλέπει πως δεν υπάρχει φως στον ορίζοντα και ίσως μας βγάλουν τον Μάρτιο πάλι έξω

Δημοσ.

Εχτές ήμουν σε νοσοκομείο και άκουγα που μιλούσαν 2 γιατροί από δίπλα μου, λένε ότι από μέσα Ιανουαρίου θα πάμε πάλι σε τετραψήφιο νούμερα κρουσμάτων και ότι έγινε μέχρι τώρα τζάμπα θα γίνει λογω χαλάρωσης μετρων, των ρεβεγιόν και συνωστισμου έξω από μαγαζιά. 

Σήμερα παλι ανεβήκαμε στα 1000.

Δημοσ.

Η πτώση των προηγούμενων ημερών στον αριθμό κρουσμάτων ήταν λόγω αργιών (όλο αυτό το διάστημα είχαμε σταθερά λιγότερα κρούσματα τα σαββατοκύριακα).

Επίσης δεν ξέρω αν έχει δοθεί εντολή άνωθεν ή και οι αστυνομικοί κουράστηκαν αλλά έχουν μειωθεί σημαντικά οι έλεγχοι. Έχουν αφήσει την τήρηση των μέτρων στο φόβο και στο φιλότιμο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Η επίσημη οδηγία είναι για κοντινές αποστάσεις από το σπίτι, ας πούμε μερικά τετράγωνα.

Η απάντηση για την Πάρνηθα ήταν μπας και δικαιολογήσουν τα ασυμμάζευτα και καλώς ή κακώς δεν ισχύει για τον απλό πολίτη. Αν μένεις Γλυφάδα και σε πιάσουν να πηγαίνεις Πάρνηθα για περπάτημα δεν νομίζω να την γλυτώσεις 

Αυτό όντως ίσχυε και όσοι κάναμε ποδήλατο στην παραλιακή αναγκαζόμασταν και σταματούσαμε στην Βούλα αφού παρακάτω είχε μόνιμα μπλόκο και έπεφταν 300ρες.
Από τη στιγμή όμως που έγινε η ιστορία με την Πάρνηθα χαλάρωσαν κάπως και πλέον πηγαίνουμε μέχρι Βάρκιζα ή Σαρωνίδα χωρίς προβλήματα.

Βέβαια αυτό δεν λέει κάτι, αφού αν πέσεις σε «όργανο» που ξύπνησε στραβά ή κακομάμησε το βράδυ το πιθανότερο είναι να πέσει λυπητερή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...