TravelGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας χρόνια πολλά! Θα ήθελα να ρωτήσω μένω Συκιές και θέλω να πάω να περπατήσω στην πλατεία Αριστοτέλους γίνεται αυτό; δικά μου άτομα πήγαν με αμάξι στέλνοντας τον αριθμό 6 και τους σταμάτησε η αστυνομία στον λευκό πύργο μέσα στο αμάξι και λέει ο αστυνομικός κανένα πρόβλημα καλά να περάσετε! Δεν είναι παράνομο αυτό; ξέρετε; ευχαριστώ πολύ. Περιμένω πως και πως άτομο να κραξει αυτό που είπα.😂 Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από TravelGR
txcellas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Γιατί δεν τους ειπες να βγάλουν φωτογραφία το στόλισμα να στο δείξουν; Τωρα θα μπεις σε μπελάδες με το Νόμο..
TravelGR Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν μας είπες πόσα άτομα ήταν όμως. Δύο
Bitbit Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 το αν είναι παράνομο ή όχι δε μας απασχολεί. αφού μπορεί να γίνει. στείλε μήνυμα ότι πας market, κατέβα κέντρο με το αμάξι, πάρκαρε (αν βρεις) στείλε κι ένα 2ο μήνυμα για τρέξιμο και η υπόθεση έληξε είναι και που θα πέσεις βασικά 1
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Υποτίθεται πως είναι για κοντινές αποστάσεις από το σπίτι σου. Το τι όμως θεωρείται κοντινό είναι ασαφές και κανείς επίσημος φορές δεν πρόκειται να σου δώσεις συγκεκριμένο όρο χιλιομέτρων ή κάτι άλλο. Το αν θα είσαι νόμιμος επαφύεται αποκλειστικά στην κρίση του οργάνου που θα σε ελέγξει, και πρακτικά πόσο ελαστικός είναι αυτός. Δεν ξέρω τις περιοχές που λες και τι απόσταση έχουν αλλά υποπτεύομαι πως δεν είναι κοντινές. Απλά παίρνεις ένα ρίσκο κι ότι σου βγει, ή το πας με πλάγιο τρόπο όπως είπε ο από πάνω 2
BrocasHelm Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Υποτίθεται πως είναι για κοντινές αποστάσεις από το σπίτι σου. Το τι όμως θεωρείται κοντινό είναι ασαφές και κανείς επίσημος φορές δεν πρόκειται να σου δώσεις συγκεκριμένο όρο χιλιομέτρων ή κάτι άλλο. Το αν θα είσαι νόμιμος επαφύεται αποκλειστικά στην κρίση του οργάνου που θα σε ελέγξει, και πρακτικά πόσο ελαστικός είναι αυτός. Δεν ξέρω τις περιοχές που λες και τι απόσταση έχουν αλλά υποπτεύομαι πως δεν είναι κοντινές. Απλά παίρνεις ένα ρίσκο κι ότι σου βγει, ή το πας με πλάγιο τρόπο όπως είπε ο από πάνω Νομίζω επίσημοι φορείς έδωσαν απάντηση πως κοντινή απόσταση θεωρείτε το Μαξίμου - Πάρνηθα, που είναι μια απόσταση 50 χιλιομέτρων. Γενικά οτιδήποτε μέσα στον νομό θεωρείται νόμιμο (λέγανε για περιφερειακές ενότητες αλλά τα αναθεώρησαν όταν συγκεκριμένο άτομο βρέθηκε τόσο μακρυά). Βέβαια μπορείς να πηγαίνεις με πολλά χαρτιά, για να καλύπτεις το κάθε όργανο της τάξης που δεν βλέπεις κυβερνητικούς εκπροσώπους στην τηλεόραση. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Και ο Forest Gump το 6 είχε στείλει.Και ακόμα τρέχει.
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, BrocasHelm είπε Νομίζω επίσημοι φορείς έδωσαν απάντηση πως κοντινή απόσταση θεωρείτε το Μαξίμου - Πάρνηθα, που είναι μια απόσταση 50 χιλιομέτρων. Γενικά οτιδήποτε μέσα στον νομό θεωρείται νόμιμο (λέγανε για περιφερειακές ενότητες αλλά τα αναθεώρησαν όταν συγκεκριμένο άτομο βρέθηκε τόσο μακρυά). Βέβαια μπορείς να πηγαίνεις με πολλά χαρτιά, για να καλύπτεις το κάθε όργανο της τάξης που δεν βλέπεις κυβερνητικούς εκπροσώπους στην τηλεόραση. Η επίσημη οδηγία είναι για κοντινές αποστάσεις από το σπίτι, ας πούμε μερικά τετράγωνα. Η απάντηση για την Πάρνηθα ήταν μπας και δικαιολογήσουν τα ασυμμάζευτα και καλώς ή κακώς δεν ισχύει για τον απλό πολίτη. Αν μένεις Γλυφάδα και σε πιάσουν να πηγαίνεις Πάρνηθα για περπάτημα δεν νομίζω να την γλυτώσεις
nvel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 το φεκ που αυτό μετράει και όχι η άποψη του οποιουδήποτε κάνει δηλώσεις, δεν αναφέρει απόσταση αλλά μόνο γεωγραφικό περιορισμό. Δηλαδή μπορείς να πας κάπου για κυνήγι ή ψάρεμα αλλά όχι για άλλο λόγο;
cthulhucarbide Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Κυνήγι και ψάρεμα δεν επιτρέπεται στην καραντίνα απόσο θυμάμαι
Salvation81 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 25-26 και 31-1 ειπαν οτι θα ειναι ολα χαλαρα. Το θεμα ειναι πως εδω και 1 εβδομαδα γινεται πατα με να σε πατω εξω και πολυ φοβαμαι 15 Γεναρη θα εχουμε χιλιαδες κρουσματα.
nvel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Κυνήγι και ψάρεμα δεν επιτρέπεται στην καραντίνα απόσο θυμάμαι επιτρέπεται πια
Bitbit Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 σωστά τα λέει ο απο πάνω. Επιτρέπεται πλεον. πρόσφατα το αλλάξανε. Δεν ασχολούμαι με αυτά αλλά είναι τελείως παράλογο να μην επιτρέπονται. Καλώς τα επιτρέψαν. Καλά δεν είναι το μόνο παράλογο θα πείτε. Επίσης έχω παρατηρήσει όχι υπάρχει μια χαλαρότητα το τελευταίο διάστημα από θέμα ελέγχων. Δεν ξέρω αν έχουν πάρει ανεπίσημες εντολές να κάνουν τα στραβά μάτια αλλά έιναι κάτι που το έχουν παρατηρήσει όλοι με όσους μιλάω και κυκλοφορούν. Δύσκολα βλέπεις μπλόκα και σε σημείο που είναι στανταρ και παλαιότερα (Μάρτιο) με είχαν σταματήσει 3 φορές, πλέον έχει ένα περιπολικό αλλά κάθονται μέσα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις