pavloa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω εναν σκληρό δίσκο maxtor 1tb όποτε τον συνδέσω μετά δεν μπορώ να κάνω κατάργηση, μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα. Μόνο με επανεκκίνηση μπορώ να κάνω κατάργηση. Τι μπορεί να φταίει? Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από pavloa
Τέρης Α. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, pavloa είπε Μόνο με επανεκκίνηση μπορώ να κάνω κατάργηση. Κι εγώ έτσι έκανα πριν ένα μήνα και μου έκανε corrupt τα μισά αρχεία του δίσκου.
micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το λαμπάκι του δίσκου δείχνει ότι κάτι κάνει ή είναι σταθερό; Αν είναι σταθερό και δεν το χρησιμοποιείς τότε μπορείς να τον αποσυνδέσεις (συνήθως). Αν δείχνει δραστηριότητα τότε κάτι τον χρησιμοποιεί. Δες το παρακάτω βίντεο το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από micos000
htaccess Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 https://www.tenforums.com/tutorials/21904-enable-disable-disk-write-caching-windows-10-a.html
Vasilis T 92 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε corrupt Τι σημαίνει αυτό; Το έκανα μετάφραση στην Google αυτή την λέξη που δεν ξέρω τι σημαίνει για να δω τι θα μου βγάλει αλλά μου βγάζει ότι να ναι 'διεφθαρμένος' λέει δεν βγάζω άκρη και δεν ξέρω και αγγλικά. Πάντως αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με των συγκεκριμένω δίσκο αλλά και Άλλης μάρκας και άλλης χωρητικότητας πιο μεγάλης 4TB δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτό και σε μέγεθος 2,5 πάντα μέχρι στιγμής έχω προσέξει ότι μου συμβαίνει αυτό δεν ξέρω τι φταίει.. καί περιμένω μερικά λεπτά όταν μου το κάνει αυτό και αφού τα έχω κλείσει όλα να σταθεροποιηθεί το λαμπάκι του δίσκου και μετά κάνω ασφαλή αφαίρεση συσκευής usb και πιάνει μέχρι στιγμής...έχω προσέξει και αποσο θυμάμαι μέχρι στιγμής τουλάχιστον Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από Vasilis T 92
pavloa Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, micos000 είπε Το λαμπάκι του δίσκου δείχνει ότι κάτι κάνει ή είναι σταθερό; Αν είναι σταθερό και δεν το χρησιμοποιείς τότε μπορείς να τον αποσυνδέσεις (συνήθως). Αν δείχνει δραστηριότητα τότε κάτι τον χρησιμοποιεί. Δες το παρακάτω βίντεο το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει. Το λαμπάκι είναι σταθερά αναμμένο όταν δεν τον χρησιμοποιώ. Έκανα αυτό στο video και βρήκα το παρακάτω Τι να κάνω σε αυτή την περίπτωση?
Aris_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 κλείσε το defender process στο γράφει απο κάτω απο το task manager
pavloa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, Aris_ είπε κλείσε το defender process στο γράφει απο κάτω απο το task manager Ναι αλλά αν το κλείσω στην ουσία κλείνω το windows defender εντελώς?
Aris_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, pavloa είπε Ναι αλλά αν το κλείσω στην ουσία κλείνω το windows defender εντελώς? δλδ δεν μπορείς αφού βγάλεις την συσκευή να το ξανανοίξεις ?
pavloa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Aris_ είπε δλδ δεν μπορείς αφού βγάλεις την συσκευή να το ξανανοίξεις ? Δηλαδή μπορώ, το θέμα είναι οτι κάθε φορά θα πρέπει να κάνω αυτή την διαδικασία? Τον σκληρό δίσκο το χρησιμοποιώ 4-5 φορές την βδομάδα.. Σπαστικό θα είναι να κλείνω και να ανοίγω κάθε φορά το defender.
Aris_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 ενας απο τους λόγους που πας σε αλλο antimal. αλλα ο defender ειναι το πιο ελαφρύ και καλο περα απο αυτο ενας ssd η nvme usb 3.1 βοηθάει
hp8 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, pavloa είπε Δηλαδή μπορώ, το θέμα είναι οτι κάθε φορά θα πρέπει να κάνω αυτή την διαδικασία? Τον σκληρό δίσκο το χρησιμοποιώ 4-5 φορές την βδομάδα.. Σπαστικό θα είναι να κλείνω και να ανοίγω κάθε φορά το defender.
pavloa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, hp8 είπε Δεν μου εμφανίζει καθόλου την εξαγωγή.
micos000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, pavloa είπε Δηλαδή μπορώ, το θέμα είναι οτι κάθε φορά θα πρέπει να κάνω αυτή την διαδικασία? Τον σκληρό δίσκο το χρησιμοποιώ 4-5 φορές την βδομάδα.. Σπαστικό θα είναι να κλείνω και να ανοίγω κάθε φορά το defender. Εγώ πάντως αν δεν το αποσυνδέει και δω ότι δεν έχει δραστηριότητα ο δίσκος τον αποσυνδέω με το ζόρι. Αυτό με το msmpeng μου το κάνει συνήθως όταν συνδέω κάπου usb που έχει μέσα cracks
pavloa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, micos000 είπε Εγώ πάντως αν δεν το αποσυνδέει και δω ότι δεν έχει δραστηριότητα ο δίσκος τον αποσυνδέω με το ζόρι. Αυτό με το msmpeng μου το κάνει συνήθως όταν συνδέω κάπου usb που έχει μέσα cracks Εγώ έχω κάποια προγράμματα (όχι σπασμένα) .exe σε φακέλους και μάλλον αυτά βρίσκει και δεν μπορεί να γίνει αποσύνδεση. Πως τον αποσυνδέεις με τον ζόρι, έχει κάποια επιλογή? Έχει καταντήσει σπαστικό να κάνω ολόκληρη διαδικασία για να αφαιρέσω τον δίσκο. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από pavloa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα