Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.amazon.com/music/unlimited

Χριστουγεννιάτικη προσφορά από την Amazon με 3 μήνες δωρεάν δοκιμή της μουσικής της υπηρεσίας Amazon Music Unlimited.

Ισχύει για περιορισμένο διάστημα και μόνο αν είστε νέοι συνδρομητές της υπηρεσίας. Η κανονική δοκιμαστική περίοδος είναι ένας μήνας.

Αν δε θέλετε να συνεχίσετε την υπηρεσία θα πρέπει να την ακυρώσετε πριν λήξει το τρίμηνο, αλλιώς θα χρεώνεστε με το μήνα. Όποτε κι αν την ακυρώσετε μέσα στο τρίμηνο, το δωρεάν διάστημα που απομένει δε χάνεται. Η συνδρομή θα λήξει στο τέλος του τριμήνου.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ενεργοποιήσατε? Όταν πατάω στο λινκ με πάει να ξεκινήσω 30 μέρες trial όπως πάντα.

Μήπως είναι μόνο για Usa?

Επεξ/σία από Themos3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Themos3 είπε

Το ενεργοποιήσατε? Όταν πατάω στο λινκ με πάει να ξεκινήσω 30 μέρες trial όπως πάντα.

Μήπως είναι μόνο για Usa?

Κομπλέ το βλέπω εγώ και το link αφού εκανα Login έγινε .com/EU οπότε σίγουρα δέχεται Ευρώπη...

image.png.c7e88bea0666f21df748b2723d6c4106.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να αλλάξεις billing address για να ενεργοποιηθεί, εμένα μου βγάζει αυτό:

Payment method does not match country

Pick a different country or add a payment method with a billing address in United Kingdom.

Edit: Το φτιαξα. Πρέπει να πατήσετε στο Pick a different country και να αλλάξετε τη χώρα σε Ελλάδα, μετά προχωράει κανονικά. 
Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα ήταν ηδη γυρισμένο στο Ελλάδα και δε πιάνει.

Το γυρνάω Γερμανία, μου λέει για 90 μέρες αλλά δε μ αφήνει να πληρώσω...

Update:

Μόλις είδα ότι το είχα κάνει παλιά το trial και δε μ αφήνει τώρα ο αγαπημένος Τζεφ...

Επεξ/σία από Themos3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreasl είπε

Καλημέρα, από ελληνικά έχει αρκετά; Σε σύγκριση με apple music;

Επειδή ο καθένας έχει άλλα "Ελληνικά" στο μυαλό του κάνε λίγο search στα γούστα σου και θα καταλάβεις...

https://music.amazon.com/

Δημοσ.

Ευχαριστώ τον ts. Τελειωνε το Spotify 31 κ με καβατζωσε.

Δημοσ.

Ευχαριστώ και εγώ!

Μια ερώτηση. Μετά το 3μηνο αν ακυρώσουμε, το περιεχόμενο που θα έχουμε κατεβάσει θα είναι διαθέσιμο; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...