gba Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά!Εκανα μια ηλεκτρονική συναλλαγή και επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το κατάστημα θα ήθελα να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής μέσω της Εθνικής Τράπεζας που είναι η κάρτα, για να μου επιστραφούν τα χρήματα μου στην κάρτα.Μπορείτε να μου πείτε κάποιες περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτή την μέθοδο;Ποτε επιστρέφονται τα χρήματα και τι θα μου ζητήσουν γενικότερα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
xrist0s4 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δώσε παραπάνω πληροφορίες, τι ακριβώς έγινε;
VyronPeristeri Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Πατα στο google φορμα αμφισβητησης συναλλαγης. Ειναι ενα εντυπο που το συμπληρωνεις στην αντιστοιχη τραπεζα σου. Εγω ειχα κανει την ανοιξη μετα απο κλοπη της καρτας και ειχαν γινει χρεωσεις του τυπου 25, 25, 25 συνολο 150€. Για να μπουν τα χρηματα ξανα στην καρτα εκαναν ακριβως 3 μηνες χωρις να τους ενοχλησω καθολου στην τραπεζα. Ηξερα οτι θελει καιρο. Γενια, γνωμη μου ειναι να τα βρεις με το καταστημα η στην τελικη να στειλεις καταγγελια στον συνηγορο του καταναλωτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα