Physics_Rulez Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Για όλους τους παραπάνω λόγους πληρώνουμε πάντα με PayPal, όπου είναι εφικτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η αληθεια ειναι οτι τα μεταφορικά ήταν τσιμπημένα για να μην έχουν tracking. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Physics_Rulez είπε Για όλους τους παραπάνω λόγους πληρώνουμε πάντα με PayPal, όπου είναι εφικτό. με paypal πλήρωσα, τι να σου κάνει όμως χωρίς tracking? Το μόνο που φαντάζομαι είναι ότι έχουν tracking και δε το λένε, έτσι αν πεις ότι δεν ήρθαν, ξέρουν αυτοί αν λες αλήθεια και δρουν ανάλογα. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από dchatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tikei Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Οσοι εχετε ερθει σε επαφη μαζι τους, απλα συμπληρωσατε την φορμα στο website? Ή στειλατε σε κάποιο email? Ρωτάω γιατι σε παραγγελία απο τις 24/11. Δεν εχω παραλαβει ακομα και η καταληκτική ημερομηνία είναι αύριο 😳 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 κι εγώ την ίδια απορία έχω. Νομίζω ότι αυριο θα πατήσουμε στο help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nounou2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Σήμερα παρέλαβα από ΕΛΤΑ παραγγελία από 23/11. Την είχα σχεδόν ξεχάσει. Στο email έγραφαν ... and no later than January 4th. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 27 λεπτά πριν, nounou2 είπε Σήμερα παρέλαβα από ΕΛΤΑ παραγγελία από 23/11. Την είχα σχεδόν ξεχάσει. Στο email έγραφαν ... and no later than January 4th. Μια χαρά με όλο το χάος διανομής που επικρατεί . Μια μέρα είναι καμιά μέρα. Η ποιότητα πως σου φαίνεται της μπλούζας , χαριμπο ληγμενα είχε μέσα ; Αν θες ανέβασε και καμιά φωτογραφία να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drdedus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, nounou2 είπε Σήμερα παρέλαβα από ΕΛΤΑ παραγγελία από 23/11. Την είχα σχεδόν ξεχάσει. Στο email έγραφαν ... and no later than January 4th. Είχε κάποιο tracking έστω και από αυτά που δείχνουν μόνο μέρος της διαδρομής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nounou2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, drdedus είπε Είχε κάποιο tracking έστω και από αυτά που δείχνουν μόνο μέρος της διαδρομής? χωρίς tracking, το αναφέρει και στο email της παραγγελίας. Είναι η τρίτη φορά που παραγγέλνω από το qwertee, αυτή τη φορά όντως άργησαν πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 27 λεπτά πριν, nounou2 είπε χωρίς tracking, το αναφέρει και στο email της παραγγελίας. Είναι η τρίτη φορά που παραγγέλνω από το qwertee, αυτή τη φορά όντως άργησαν πολύ. Από μέγεθος πως είναι τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talixx Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 αν και εχω κανει αρκετες αγορες μου ηρθε σημερα Shipped November 23rd 2020 16:08:12 Your order has shipped and is on its way to you now. It should arrive by not later than January 6th 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nounou2 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Physics_Rulez είπε Από μέγεθος πως είναι τελικά; τα μεγέθη είναι τίμια, ίσως λίγο προς το φαρδύ, λίγο όμως. Random πάντως δεν ξαναπαίρνω. 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, nounou2 είπε τα μεγέθη είναι τίμια, ίσως λίγο προς το φαρδύ, λίγο όμως. Random πάντως δεν ξαναπαίρνω. 😄 Ωχ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Μου λένε οτι αφού δεν ήρθε να στείλω τα στοιχεία μου με εμαιλ για να ειναι σίγουροι ότι την στέλνουνε σωστά και θα τα ξαναστείλουν Θα περιμένω κι αύριο και μετά θα τους στείλω εμαιλ Είναι από τέλη Νοεμβρίου που δεν ήρθαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SamaelMorningstar Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2021 Στις 5/1/2021 στις 9:13 ΜΜ, Physics_Rulez είπε Από μέγεθος πως είναι τελικά; Κανονικά προς φαρδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα