Επισκέπτης Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zorans είπε Φίλε μου δεν πρόλαβες, έληξε η προσφορά. Πάντως αν σε ενδιαφέρει κάνουν συνεχώς κάποιες προσφορές, ανα τακτά διαστήματα καθ' όλη την διάρκεια του έτους. Αφού μου το βγάζει ακόμα και τώρα με strikethrough την τιμή των 16€, μου δείχνει 6€ και timer this offer ends in 12 hours 15 minutes 27 seconds τελικά μετά από λίγο έληξε!!!!!! Παρότι έλεγε 12 ώρες. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από Anaheim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μόλις μου έστειλαν email ότι έστειλαν την παραγγελία. Για να δούμε πότε θα έρθει. Για 3 μπλούζες, 6€ μεταφορικά (χωρίς insurance, χωρίς paypal) και χωρίς tracking είναι tragic. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από runner69 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos44 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, runner69 είπε Μόλις μου έστειλαν email ότι έστειλαν την παραγγελία. Για να δούμε πότε θα έρθει. Για 3 μπλούζες, 6€ μεταφορικά (χωρίς insurance, χωρίς paypal) και χωρίς tracking είναι tragic. Μου έστειλαν και μένα e-mail. 7 μπλούζες με insurance & paypal, λέει ότι θα παραλάβω 4/01. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
li@m Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Έφυγε και από εμένα. Αντε να δούμε. Δεν έχω καταλάβει αν έχω βάλει tracking. Επιλεξα την δεύτερη επιλογή αποστολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TUPAC Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Κι εμένα το ίδιο: Your order should arrive between January 11th and January 20th and no later than February 5th. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, panos44 είπε Μου έστειλαν και μένα e-mail. 7 μπλούζες με insurance & paypal, λέει ότι θα παραλάβω 4/01. Εχεις επιλέξει γρήγορη παράδοση; Γιατί διαφορετικά ειναι χλώμο για 4/1 21 λεπτά πριν, li@m είπε Έφυγε και από εμένα. Αντε να δούμε. Δεν έχω καταλάβει αν έχω βάλει tracking. Επιλεξα την δεύτερη επιλογή αποστολής. Δεν προσφέρουν δυνατότητα tracking. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos44 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 36 λεπτά πριν, runner69 είπε Εχεις επιλέξει γρήγορη παράδοση; Γιατί διαφορετικά ειναι χλώμο για 4/1 Δεν προσφέρουν δυνατότητα tracking. Έχεις δίκιο! 04/01 έλεγε αποστολή δέματος.. Παράδοση: Your order should arrive between January 11th and January 20th and no later than February 5th. Σε ελεύθερη μετάφραση: Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.. Δεν είχα ιδέα ότι είναι τόσο αργοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Ενημερωτικά. Είχα παραγγείλει πριν 6 μήνες και μετά από 1,5 μήνα δεν είχε φτάσει η παραγγελία. Η οποία ήταν απλή, χωρίς , insurance. Τους έστειλα email , είπαν συγνώμη και ξαναστειλαν με γρήγορη παράδοση. Μέσα στην απάντηση τους έγραφαν ότι παρόλο που στέλνουν από την αρχή, αν παρόλαυτά φτάσει η 1η παραγγελία, να την κρατήσω ή να δώσω τα μπλουζάκια σε κανένα φίλο μου,ναι έτσι το έλεγαν. Έ ήρθε τελικά και η αρχική ενώ είχα παραλάβει την αντικατάσταση της. Είναι ωραίοι τύποι, δεν παίζει να σας ρίξουν. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μία εβδομάδα μένει αν δεν έρθει η παραγγελία από τα τέλη νοεμβρίου θα στείλω και εγώ email Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω μέγεθος Μ και μετά διάβασα τα σχόλια και πήρα L. Τώρα διαβάζω στο trustpilot ότι το sizing άλλαξε και τα μεγέθη είναι πλέον μεγάλα. Έχει παραλάβει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Στις 30/12/2020 στις 9:30 ΠΜ, SamaelMorningstar είπε Τα σχέδια είναι πολύ ωραία (μοναδικά μερικές φορές), οι στάμπες είναι αυτοκόλλητα οπότε δεν ''αναπνέουν'' το καλοκαίρι, είναι λίγο μακριές (εμένα μου αρέσουν), οι ποιότητα επιεικώς μέτρια, οι παραγγελίες δεν αργούν. Υ.Γ. Ένας είχε γράψει ότι ξέρει έναν προμηθευτή από ali που πουλάει τις ίδιες μπλούζες στη μισή τιμή. Δεν μου άρεσε η ποιότητα οπότε δεν το συγκράτησα. Κρίμα. Θα ήθελα να, δοκιμάσω από αυτόν στο Ali. Στις 1/1/2021 στις 12:12 ΜΜ, Physics_Rulez είπε Ήμουν έτοιμος να παραγγείλω μέγεθος Μ και μετά διάβασα τα σχόλια και πήρα L. Τώρα διαβάζω στο trustpilot ότι το sizing άλλαξε και τα μεγέθη είναι πλέον μεγάλα. Έχει παραλάβει κανείς; Είναι νωρίς ακόμη για να έχει παραλάβει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Μου την έφεραν τελικά, δε λέω ότι με έκλεψαν αλλά λέει "There is no tracking option available but if you have selected the "Guaranteed Delivery" option your order is insured against loss in the post.". Δηλαδή αν δεν έβαλα Guaranteed Delivery (δε θυμάμαι καν αν το έκανα) πως θα ξέρω ότι το έστειλαν το πακέτο. Αν δεν έρθει ποτέ πως θα αποδείξω ότι μου έφαγαν τα λεφτά. Αδιανόητο να μη στέλνουν με tracking, δε το περίμενα με τιποτα. Δηλαδή αν έρθει Απρίλης και εγω δε πάρω τιποτα τι θα γίνει, πάνε τα λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, dchatz είπε Μου την έφεραν τελικά, δε λέω ότι με έκλεψαν αλλά λέει "There is no tracking option available but if you have selected the "Guaranteed Delivery" option your order is insured against loss in the post.". Δηλαδή αν δεν έβαλα Guaranteed Delivery (δε θυμάμαι καν αν το έκανα) πως θα ξέρω ότι το έστειλαν το πακέτο. Αν δεν έρθει ποτέ πως θα αποδείξω ότι μου έφαγαν τα λεφτά. Αδιανόητο να μη στέλνουν με tracking, δε το περίμενα με τιποτα. Δηλαδή αν έρθει Απρίλης και εγω δε πάρω τιποτα τι θα γίνει, πάνε τα λεφτά; Έχω γράψει λίγο πιο πάνω. Δες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, telis είπε Έχω γράψει λίγο πιο πάνω. Δες δε διαφωνώ και το είπα "δε λέω ότι με έκλεψαν" αλλά να, ένα tracking να υπήρχε κανείς δε θα μπορούσε να πει τιποτα. Μπορεί εγω να είμαι κλέφτης και να γκρινιάζω ότι δεν ήρθαν ενω τα έχω πάρει για να τα πάρω τζάμπα. Ενώ με ένα tracking είναι όλοι καλυμμένοι, και εγω και αυτοί. Και σε ρωτάω, αν έκαναν ότι λες, το "Guaranteed Delivery" τι αλλάζει; για ποιο λόγο υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, dchatz είπε δε διαφωνώ και το είπα "δε λέω ότι με έκλεψαν" αλλά να, ένα tracking να υπήρχε κανείς δε θα μπορούσε να πει τιποτα. Μπορεί εγω να είμαι κλέφτης και να γκρινιάζω ότι δεν ήρθαν ενω τα έχω πάρει για να τα πάρω τζάμπα. Ενώ με ένα tracking είναι όλοι καλυμμένοι, και εγω και αυτοί. Και σε ρωτάω, αν έκαναν ότι λες, το "Guaranteed Delivery" τι αλλάζει; για ποιο λόγο υπάρχει; ρώτησέ τους. Επίσης υπήρχε και άλλος τρόπος μεταφορικών πιο ακριβός. Διάλεξε αυτόν άλλη φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα