telis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Μια χαρά είναι οι μπλούζες. Πάρτε άφοβα. Εχω πάρει καμία 50αρια από αυτές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 σας ευχαριστω ολους ,αλλαξα σε Large απο σχεδια πηρα X(enomorph)-Ray, Galactic Rhapsody, Ghost in the Shell, Visit Arrakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Το μόνο κακό για μένα είναι ότι τα περισσότερα σχέδια βγαίνουν μόνο σε μαύρο χρωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmyl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Πηρα και εγω μια τριαδα , ευχαριστω TS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Πήρα και εγώ μια 8άδα. Ευχαριστώ TS! Μακάρι να έβγαιναν και μακρυμάνικες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fou Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μια χαρά, πήρα 3. Δεν πήρα παραπάνω γιατί φοβάμαι για μέγεθος. 99% σε μπλουζάκια φοράω XL (93 κιλά, 1,84 ύψος) όχι αδύνατος. Αλλά επειδή έχουν δει πολλά τα μάτια μου(Difused tshirt 2xl και μου είναι και λίγο στενή), λέω ας δοκιμάσω τα νούμερα τους και βλέπουμε άλλη φορά. Πολύ καλή τιμή πάντως και πολύ ποικιλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LocoD Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 παιδια απο που ερχονται; περνανε τελωνειο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Πάντως πολυ κακή η σελίδα τους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Έχω πάρει και discount κωδικό -1€ με την εγγραφή στο neewsletter τους αλλά δεν έχει κάποιο πεδίο να τον περάσω.... Ισχύει μόνο για επόμενη αγορά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hpdra Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, LocoD είπε παιδια απο που ερχονται; περνανε τελωνειο; Ιρλανδία, οπότε δεν περνάνε. Εν τω μεταξύ, έκανα αίτημα για αλλαγή σε ένα από τα σχέδια στην παραγγελία μου, και μου απάντησαν σε 3 λεπτά ότι το άλλαξαν όπως ζήτησα ωραίοι. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από hpdra 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnagelo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Έχω πάρει πολλές φορές από εκει . Πάντα χωρίς τελωνείο. Συνήθως αγοράζω random σχεδια 8 t-shirt 4ε την μπλούζα και δωρεάν μεταφορικά =33€ . Και black friday αγορασα τα πιο φτηνά σχέδια 8 μπλούζες 17ε μαζι με μεταφορικά Για μενα τότε μόνο αξίζει να αγοράσεις . Μερικές μπλούζες που έχω πάρει, το άσπρο τους στην στάμπα κιτρινίζει και σε άλλες χάλασε η ραφή πολύ γρήγορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neural_handshake Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, hpdra είπε Ιρλανδία, οπότε δεν περνάνε. Εν τω μεταξύ, έκανα αίτημα για αλλαγή σε ένα από τα σχέδια στην παραγγελία μου, και μου απάντησαν σε 3 λεπτά ότι το άλλαξαν όπως ζήτησα ωραίοι. δεν χρειαζεται να τους ρωτησεις ,στο επιβεβαιωτικο email που πηρες εχει ενα link για να δεις την παραγγελια σου κ να κανεις κ αλλαγες μεχρι να σου την στειλουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, samniotis είπε Έχω πάρει και discount κωδικό -1€ με την εγγραφή στο neewsletter τους αλλά δεν έχει κάποιο πεδίο να τον περάσω.... Ισχύει μόνο για επόμενη αγορά? δεν το ειδα και εγω οποτε μαλλον λογω προσφορας το απενεργοποιησαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Εχω παραγγείλει 26.11 δεν έχω λάβει ακόμη. Απλά το αναφέρω. Εχω πληρώσει συν ένα ευρώ ασφάλεια. 48 λεπτά πριν, hpdra είπε Ιρλανδία, οπότε δεν περνάνε. Εν τω μεταξύ, έκανα αίτημα για αλλαγή σε ένα από τα σχέδια στην παραγγελία μου, και μου απάντησαν σε 3 λεπτά ότι το άλλαξαν όπως ζήτησα ωραίοι. έτσι κι αλλιως δε θα σου στείλουν τίποτα... (αστείο είναι... Φίλε Χρόνια ΠΟλλά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skar1983 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, coyote2 είπε Εχω παραγγείλει 26.11 δεν έχω λάβει ακόμη. Απλά το αναφέρω. Εχω πληρώσει συν ένα ευρώ ασφάλεια. με paypal αν πληρωσες εισαι οκ αν βαλεις ασφαλεια ή δεν βάλεις. ναι γίνεται χαμός με αλληλογραφία και εγώ έχω να παραλάβω αρκετά πραγματάκια ... και ακόμη δεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα