runner800 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα, σε laptop με windows 10 ξαφνικά δεν εκκινούν τα windows ενώ και η αυτόματη επιδιόρθωση δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα, επίσης σφάλμα παίρνω και όταν προσπαθώ να πάω σε επαναφορά συστήματος όπως θα δέιτε παρακάτω στα "screenshoots", επίσης δοκίμασα να τρέξω τον υπολογιστή από live usb με ubuntu και δουλεύει απροβλημάτιστα. Καμία ιδέα παρακαλώ για το τί μπορεί να φταίει και κάποια πρόταση για επίλυση? Ευχαριστω.
V.I.Smirnov Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Για το τι μπορεί να φταίει θα εικάσουν άλλοι, έμπειροι σε τέτοιες ζημιές. Αυτό που θα πω εγώ είναι ότι αν δεν πρόκειται για πρόβλημα hardware, θα μπορούσε να λυθεί πανεύκολα με ένα image backup. Περνάς το image και τέλος, μέσα σε 20 λεπτά, χωρίς κανένα ψάξιμο. Tόσα προγράμματα κυκλοφορούν για image backup, εξαιρετικά και τσάμπα (macrium, aomei, easus κ.α.). Αν δεν έχεις πάρει image δεν φταίει παρά η απρονοησία σου, δηλ. το κεφάλι σου. Η σωτηρία σε τέτοια προβλήματα δεν είναι η επισκευή αλλά η πρόληψη. Και είναι απλή διαδικασία, όχι υψηλή επιστήμη.... -
runner800 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 έχω πάρει back up αγαπητέ, συνεπώς φαντάζομαι πως είναι εντάξει το κεφάλι μου. Η ερώτηση στοχεύει στην διάγνωση του προβλήματος για να μην ξανασυμβεί(πρόληψη), δεν αναφέρω πουθενά τίποτα για απώλεια δεδομένων.
V.I.Smirnov Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορεί να είναι μια ενημέρωση που πήγε στραβά, κάποιο κρίσιμο αρχείο που έγινε corrupted ή κάτι παρόμοιο που έκανες χωρίς να το αντιληφθείς (όλα αυτά μου έχουν συμβεί). Aκόμη και αστοχία στον δίσκο (bad ή weak sector). Αν δεν θυμάσαι τι έκανες, πέρνα το image και μην ασχολείσαι, δεν αξίζει τον κόπο. Απλώς να είσαι υποψιασμένος για να το εντοπίσεις αν ξαναγίνει. Στα win αμέτρητα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά στα καλά καθούμενα. Το image είναι σωτήριο... Τέλος, ζητώ συγνώμη για το κάπως δεικτικό μου ύφος, μην το παίρνεις προσωπικά. Έχουμε βαρεθεί να διαβάζουμε για προβλήματα που παθαίνουν οι χρήστες χωρίς να λαμβάνουν στοιχειώδη μέτρα προστασίας και μετά να ρωτάνε τα αυτονόητα.... - Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από V.I.Smirnov
Aris_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 γραψε τον τυπο του laptop ειναι η πρωτη φορα που στο κανει ? κανε μια προσπαθεια με την 4 μεθοδο προ του πας img. https://www.minitool.com/backup-tips/windows-10-recovery-options.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα