Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρόνια πολλά σε όλους

Θελω να βγάλω το e pass για τα διόδια και ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα αν έχει ήδη καποιος. Επειδή αυριο θα περάσω από κάποια σημεία εξυπηρέτησης (που λέει το site) έχοντας μαζι μου τα δικαιολογητικά βγαίνει άμεσα το e pass? Θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω δηλαδή άμεσα; 

Για την εφαρμογή θα μου δώσουν στοιχεία από την αττικη οδό για να μπορέσω να μπαίνω κ να ελέγχω το υπολοιπο;

• Super Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, txcellas said:

Καλησπερα και χρόνια πολλά σε όλους

Θελω να βγάλω το e pass για τα διόδια και ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα αν έχει ήδη καποιος. Επειδή αυριο θα περάσω από κάποια σημεία εξυπηρέτησης (που λέει το site) έχοντας μαζι μου τα δικαιολογητικά βγαίνει άμεσα το e pass? Θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω δηλαδή άμεσα; 

Για την εφαρμογή θα μου δώσουν στοιχεία από την αττικη οδό για να μπορέσω να μπαίνω κ να ελέγχω το υπολοιπο;

Το e-PASS βγαίνει άμεσα και το χρησιμοποιείς την ίδια στιγμή. 
Αν θυμάμαι καλά (πάει καιρός) κωδικούς για την εφαρμογή παίρνεις και online με τον κωδικό συνδρομητή που θα έχεις. Ρώτα όμως εκεί που θα παρεις το e-PASS μήπως σου δώσουν επί τόπου. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ. Θα παω αυριο το πρωι ταξιδεύοντας απλα αν ειναι πολύωρη διαδικασία θα την παραβλέψω τωρα στο πηγαινε και θα την κάνω στο ελα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...