funbreaker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Μου πρόσφεραν απ τον Κωτσόβολο υπηρεσία επέκτασης εγγύησης για 5 χρόνια για πλυντήριο-στεγνωτήριο σε τιμή γύρω στα 50κάτι ευρώ και αρνήθηκα. Θεωρείτε πως έχει νόημα;
DimosthenisG Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) κανενα νοημα ειναι το κολπο για να βγαζουν χρηματα μιας και το ποσοστο κερδους στις ηλεκτρικες συσκευες ειναι αρκετο μικρο Και μη πεταχτει κανεις να μας πει οτι η συσκευη του χαλασε μετα 5 χρονια και επειδη ειχε αγορασει εγγυηση ολα καλα...αυτος ειναι η εξαιρεση στον κανονα Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από DimosthenisG 2
funbreaker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Θα είχαν πολύ ενδιαφέρον τα στατιστικά χρήσης της ασφάλισης.
Bitbit Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 προσωπικά ποτέ δεν παίρνω έξτρα εγγύηση . Το είχα κάνει μια φορά με το αυτοκίνητο, δε χρειάστηκε ποτέ. Τώρα θα βρεθεί κάποιος να πει..ναι αλλα εαν τύχει; Αν τύχει ας τύχει, θα τα πληρώσουμε τότε. Αν είναι έτσι να κάνουμε ασφάλειες για ό,τι μπορει να προκύψει, γιατί μπορεί να τύχει
txcellas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Είχα για μπλέντερ έξτρα εγγύηση. Χάλασε μεσα στην εγγύηση 3 φορές και μου το αντικαταστησανε με το ίδιο. Όταν χάλασε και την 4τη φορά (ειχε θέμα με ένα κουμπί δεν το χαλούσα σκοπιμα) επειδή δεν υπήρχε το μοντέλο μου δώσανε ένα στα ίδια watt πολυ πιο ακριβό. Εγω τα εβγαλα τα 10 ευρω και με το παραπάνω με την ασφάλεια τους.. 1
iageogr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχει σιγουρα νοημα η επεκταση εγγυησης απλα το χάνει σε σημαντικό βαθμό όταν πληρώνεις για την επεκταση εγγύησης... δηλαδή καλυτερα να παίρνεις επεκταση εγγυησης ως δώρο (σε προσφορες που γινονται κατα καιρούς) ή να κοιτας για προιόντα που έχουν περισσότερη εγγύηση απο το συνηθίσμένο που είναι 2 χρόνια. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από iageogr 1
korakios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Η επέκταση σημαίνει οτι τυχών βλάβη την καλύπτει το κατάστημα και όχι ο κατασκευαστής με ότι αυτό συνεπάγεται ...
DrLo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Όπως οποιοδήποτε άλλο προϊόν, μια έξτρα εγγύηση έχει " νόημα" ανάλογα με την αξία έχει αυτή για κάποιον. Η αξία αυτή δεν είναι ιδια για όλους τους ανθρώπους γιατί αλλιώς δεν θα υπήρχε καμία εμπορική συναλλαγή στον κόσμο, αυτό είναι το άλλωστε και η απαραίτητη προυπόθεση για να θέλει κάποιος να πάρει κάτι. Ότι του είναι πιο χρήσιμο από τα λεφτά που πρέπει να δώσε και αντίστοιχα τα λεφτά που θα δώσει είναι πιο χρήσιμα σε κάποιον από το απλά να κρατήσει το προϊόν αυτό. Η επέκταση εγγύησης ενός πλυντηρίου/στεγνωτηρίου έχει πχ άλλη αξία για ένα μπακούρι και άλλη για μία μόνη μητέρα που βάζει 3 πλυντήρια την ημέρα όπως επίσης το να να μη παιδευτεί ή χάσει χρόνο κάποιος που βγάζει 1000 τη μέρα είναι άλλη με αυτή κάποιου που βγάζει 30. Όλα έχουν να κάνουν με το πόσο "χρήσιμο" είναι κάτι σε κάποιον. 1
N3M3SiS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δηλαδη 2 χιλιαρικα τηλεοραση, να λυπηθω τα 130 για επεκταση εγγυησης στα 5 χρονια; Τα επιπλεον ετη της επεκτασης, συνηθως δεν τα καλυπτει καν το καταστημα, αλλα μια 3η ασφαλιστική εταιρια που συνεργαζεται, ειναι ξεχωριστο συμβολαιο / ασφαλιστηριο. Οταν την ειχα χρειαστει παντως μια φορα παλαιοτερα σε μια απο τις πρωτες LED που κλαταρε στην 3τια, την μια μερα ηρθαν και πηραν την τηλεοραση, την μεθεπομενη που εφεραν καινουρια. (Βασικα δεν θυμαμαι αν ηταν καινουρια ή αν την επισκευασαν, σημασια εχει οτι καλυφθηκα, no questions asked). Απο τοτε σε οτιδηποτε σκοπευω να κρατησω αρκετο καιρο και ξερω οτι θα του πιω το αιμα, αν μπορω να παρω επεκταση, θα παρω. Στα κινητα μονο δεν βαζω ποτε, μιας και στην 2ετια πανω ολο και καποια μπαταρια / πλακετα / οθονη θα του εχω αλλαξει εντος εγγυησης οποτε στην 3ετια που τα αλλαζω σπανια να παθω κατι. Αλλα πλυντηρια, κουζινες, ψυγεια, τηλεορασεις, laptop και λοιπα, συνηθως θα παρω μια επεκταση. Αυτο το "τρεχα γυρευε" να στο φτιαξουν και κατι τετοια που λετε μερικοι, το λετε απο προσωπικη πειρα; Σα να λεμε οτι αγορασατε επεκταση εγγυησης, χαλασε στα 3-4-5 χρονια και δεν σας το επισκευασε / αντικατεστησε κανεις; 22 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2020 από N3M3SiS
Bitbit Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 οπως το βλέπει ο καθένας. Στατιστικά πάντως το πιθανότερο είναι να μη κάνει χρήση κάποιος της επιπλέον εγγύησης. Γιατί αν έκανε, όλοι αυτοί θα μπαίναν μέσα. Δε μπαίνουν όμως, αντιθέτως σε κυνηγάνε για να κάνεις επέκταση. Άρα έχουν κέρδος. Προσωπικά προτιμώ να πάρω το ρίσκο. Αυτός για μένα είναι ο κανόνας, Εξαιρέσεις μπορέι να υπάρξουν. 1
phanispal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Bitbit είπε Δε μπαίνουν όμως, αντιθέτως σε κυνηγάνε για να κάνεις επέκταση. Case closed. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και σε εμενα μου το έκαναν αυτό όταν πήγα να πάρω το fujitsu μου λένε, έχουμε και ένα ποσόν συν 70 ευρώ για επέκταση εγγύησης όχι από τον κατασκευαστή είναι κάτι δικό μας να σας φέρουμε το μηχάνημα τζάμπα χωρίς μεταφορικά και να μην μπλέκετε με αντιπροσωπεία. Το αρνήθηκα, γιατί πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από Βασίλης_29
sexymwro7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, funbreaker είπε Μου πρόσφεραν απ τον Κωτσόβολο υπηρεσία επέκτασης εγγύησης για 5 χρόνια για πλυντήριο-στεγνωτήριο σε τιμή γύρω στα 50κάτι ευρώ και αρνήθηκα. Θεωρείτε πως έχει νόημα; Μπορει και να εχει νοημα, απλα οι πιθανοτητες ειναι με τον Κωτσοβολο και οχι μαζι σου. Γι αυτο αλλωστε και σε πρηζει να κανεις, στατιστικα αυτος θα βγαλει κερδος.
mihanikos1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Όπως είπαν και κάποιοι πιο πριν είναι ανάλογα τι θες. Στο αμάξι μου ήταν δώρο και την τίμησα δεοντος. Σε φτηνό πράγματα δεν κάνεις. Σε κάποιες περιπτώσεις οι πωλητές γίνονται κουραστικοί, σε αγορά προϊόντος με εργοστασιακή πενταετή εγγύηση επέμενε να μου πουλήσει δικιά τους πενταετή εγγύηση γιατί ήταν καλύτερη.
AgiosEfraim Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μην το πάρεις γιατι θα έχει κέρδος ο Κωτσοβολος και καποιοι ενοχλούνται. Μην παρεις ουτε το πλυντήριο στεγνωτηριο γιατι θα εχει κερδος η εταιρεία που το κατασκευαζει και το πουλάει. Πλυνε στη σκάφη και θα έχεις κέρδος εσυ. Για να μην πλατιαζω αλλο, ανάλογα τι αγοράζεις και πόσο αξία έχει αυτό για σένα, κρίνεις αν το 50ρικο αξιζει την τυχον ταλεπωρια που μπορεί να περάσεις αν σου χαλασει κατι εκτος εγγύησης. Ναι, οι πιθανότητες ειναι με τον Κωτσοβολο αλλα αν σου κατσει η στραβή θα χαρείς που είχες δωσει το 50ρικο.Το εχω χαρεί 2 φορές μια με PlayStation3 και μια με μια οθόνη. Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2020 από AgiosEfraim 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα