Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λιγο χαζη η ερωτηση αλλα επειδη δεν εχω την εμπειρια ας την κανω

θελω να κανω αγορα απο σκρουτζ προπληρωνοντας το προιον με credit card και κατοπιν να σταλει

ποσο safe ειναι αυτο;εννοω δεν υπαρχει περιπτωση να παρει τα λεφτα το μαγαζι και να μην σου στειλει το προιον;

(paypal δεν εχω)

εχω καποια αποδειξη οτι εστειλα λεφτα χωρις να παραλαβω;

Επεξ/σία από georgiouu
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, georgiouu είπε

θελω να κανω αγορα απο σκρουτζ προπληρωνοντας το προιον με credit card και κατοπιν να σταλει

ποσο safe ειναι αυτο;εννοω δεν υπαρχει περιπτωση να παρει τα λεφτα το μαγαζι και να μην σου στειλει το προιον;

(paypal δεν εχω)

κανονικα σου στελνουν στο mail την αποδειξη

αλλα μη φοβασε τετοιες κομπινες ΠΛΕΟΝ γίνονται πολυ σπανια απο μαγαζια στο σκρουτζ

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, georgiouu είπε

(paypal δεν εχω)

Εννοειτε εχεις αποδειξη της συναλλαγης,την στελνει η τραπεζα η οποια κανει την χρεωση(ή το ιδιο το καταστημα) στο email σου αμεσως μολις γινει η χρεωση.Επειδη δεν εχεις εμπειρια οπως λες,να προσεχεις τις αγορες απο το ιντερνετ.Για μαγαζια απο Ελλαδα να κοιτας αν εχουν φυσικο καταστημα,διευθυνση και σταθερο τηλεφωνο.Μιλαω παντα για αγνωστα μαγαζια με λιγες αξιολογησεις.Εννοειτε οτι με μεγαλα και γνωστα καταστηματα δεν εχεις να φοβασαι τπτ.

• Thanks 1
Δημοσ.

Δωσε την σελιδα να την αξιολογησουμε .

Στο εξωτερικο πληρωμες με credit cards και paypal ειναι ο κανονας. 

Στην Ελλαδα, Αραβικες χωρες , Ινδια κλπ υπερισχυει η αντικαταβολη.

Τοσο με paypal οσο και με πιστωτικες παιρνεις τα λεφτα σου πισω αν κανεις καταγγελια.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...