Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να μπω σε κανενός είδους αντιπαράθεση, αναφέρω παρακάτω μερικά προιόντα που τυχαίνει να έχω αγοράσει τα τελευταία 3 χρόνια, από διαφορετικές εταιρίες, που ο "αναγκαίος για την λειτουργία" τους φορτιστής δεν ήταν στην συσκευασία:

1. Amazon kindle
  2. TP-Link power bank
  3. Sennheiser bluetooth ακουστικά
  4. Edifier bluetooth ακουστικά
  5. Withings smart watch
  6. Huawei smart watch
  7. Fujifilm mirrorless camera

Όλα τα παραπάνω ήρθαν απλά με ένα καλώδιο, που στην μία άκρη είχε το εκάστοτε interface, και στην άλλη USB type A..

Το point μου είναι πως παρότι ο φορτιστής είναι - προφανώς - αναγκαίος για την λειτουργία ενός κινητού τηλεφώνου, δεν είναι απαραίτητο να είναι μέρος της συσκευασίας, αλλά ταυτόχρονα και της τιμής, όταν ο καταναλωτής μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιον που ήδη έχει, αν έχει, ή να προμηθευτεί από το ίδιο ή άλλο κατάστημα άλλον φορτιστή, με την ίδια ευκολία και εύρος επιλογών που έχει για αγορά θήκης, μεμβράνης προστασίας, κάρτας μνήμης κ.ο.κ. 

• Like 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
14 ώρες πριν, paris_chav είπε

Ήθελα να είναι η Ευρώπη στη θέση της Κίνας να δω αν θα λέγατε τα ίδια.

Σιγά τα ωα, εδώ έχουμε φάει exynos με το κουτάλι στον φορτιστή θα κολαγαμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουσιαστικα και με αυτα που εχουμε δει απο το σκεπτικο αυτων που αγοραζουν Xiaomi δεν εχει καμια σημασια το αν στο δινει με φορτιστη η οχι.

Αυτοι που θα αγορασουν day one το συγκεκριμενο κινητο σε αυτη την τιμη ειναι απειροελαχιστοι εως ανυπαρκτοι και οταν μετα απο κανα τριμηνο εως εξαμηνο βρουν καμια καλη τιμη δεν θα ασχοληθουν καν αν ειναι αυτο με το φορτιστη η το αλλο, αλλα μονο με το κοστος της συσκευης.

Φυσικα μην περιμενετε οτι σε μελλοντικες συσκευες θα ακολουθησει αυτη την πολιτικη... στην πρωτη reactions test αναρτηση του CEO ειδαν οτι ειναι λιγο νωρις ακομα να το πανε φουλ επιθετικα και εκαναν αυτη την πονηρια σχεδον ανεξοδα αφου ειναι ακριβη συσκευη με μεγαλο κερδος, αλλα συγχρονως εβαλαν το νερο στο αυλακι και μεθαυριο που θα βγουν τα επομενα μοντελα θα πουν απλα οτι αυτο που εγινε στην Κινα με το mi11 και δεν βαλαμε φορτιστη(για οικολογικους και καλα λογους) πλεον θα γινει παγκοσμια για την προστασια του περιβαλλοντος και κανεις δεν θα μπορει να πει τιποτα.

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Η τιμή των δύο εκδόσεων θα είναι η ίδια (CNY3,999).

Εκεί με 'χασε. Ας παρω τοτε την έκδοση με τον φορτιστή να μου μείνει σε περίπτωση πο χαλάσει ο προηγούμενος, τον πετάξω και κουμπώσω τον καινούργιο.

Οικολογία 0 στο πηλίκο.

Δημοσ.

Ας έκανε αυτή την κίνηση από την αρχή, αυτό είναι "κωλοτούμπα'.

Θα αγοράσω μόνο τον φορτιστή του Xiaomi 11, μετά απο λίγους μήνες το Xiaomi 12 την έκδοση χωρίς οθόνη, μετά μόνο την οθόνη του Xiaomi 13 και θα την βάλω στο Xiaomi 12.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...