Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, AtiX είπε

Η τιμή, μαζί με το ΦΠΑ, θα είναι λίγο πάνω από τα 900€, καθόλου κακή για όλα αυτά που προσφέρει...

Δηλαδη στην τιμή των 617 στην Κίνα δεν εχει ηδη φορο; Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.

• Confused 1
  • Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, spirios1992 είπε

Δηλαδη στην τιμή των 617 στην Κίνα δεν εχει ηδη φορο; Αυτο δεν μπορω να το καταλαβω.

Έχει ΦΠΑ η Κίνα;  επίσης αυτή η τιμή δεν συμπεριλάμβάνει το καπέλο της ελληνικής αντιπροσωπείας για επίσημη υποστήριξη και service στην Ελλάδα.

Άρα βάλε το ΦΠΑ συν το παραπάνω καπέλο για να βγάλεις περίπου την ελληνική τιμή...

• Confused 1
Δημοσ.

1500 nits σε oled;

5 λεπτά στάσιμη εικόνα καιτο image retention θα κάνει πάρτυ

Και η μπαταρία μικρή για 4κ οθόνη

Αν ενεργοποιήσεις και τα 120hz ούτε μέρα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, koutsis είπε

Έχει ΦΠΑ η Κίνα;  επίσης αυτή η τιμή δεν συμπεριλάμβάνει το καπέλο της ελληνικής αντιπροσωπείας για επίσημη υποστήριξη και service στην Ελλάδα.

Άρα βάλε το ΦΠΑ συν το παραπάνω καπέλο για να βγάλεις περίπου την ελληνική τιμή...

Εγώ δεν μίλησα για καπέλο ελληνικής + υποστήριξη. Εγώ ρωτάω αν στα 617 αποδίδονται φόροι στη Κίνα. Έτσι (που λογικά αποδίδονται) υπολογίζουμε άλλη τιμή χωρίς ΦΠΑ και σε εκείνη προσθέτουμε τον ελληνικό 24% + μέσαζοντες + υποστήριξη κλπ

Δημοσ.

Το mi 11 pro ποτέ θα έρθει;φάουλ η κάμερα για μένα κανένας τηλεφακός ..επίσης η μπαταρία θεωρώ πως θα είναι μικρή σχετικά με τα 120 hz ..επίσης όχι αδιάβροχο ..

• Thanks 1
Δημοσ.

Ρε που εχουμε φτασει? Οι flagship killer εταιρειες να εχουν κινητα 900-1000€! Παμε καλα? Καταρχην κανενα κινητο δεν αξιζει τοσα λεφτα και ααααν ειναι να δωσει καποιος τοσα λεφτα πας μονο σε iPhone. Αν ειναι δυνατον δλδ 1000€ για Android με υποστηριξη 2 χρονια και πτωση τιμης 70%... 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/12/2020 στις 8:26 ΜΜ, Jeriko είπε

Γιατί ρε παιδιά τι έχει το miui εμένα μια χαρά με βόλεψε τόσα χρονια

Bugs bugs και περισσότερα bugs. Δυσκολίες διάφορες με συγχρονισμό apps και άλλα πολλά. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Bugs bugs και περισσότερα bugs. Δυσκολίες διάφορες με συγχρονισμό apps και άλλα πολλά. 

Που ακριβως εχει Bugs? Δεν εχω βρει καποιο τους τελυταιους 16 μηνες που ειμαι με mi 9t pro.

• Thanks 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, spirios1992 είπε

Που ακριβως εχει Bugs? Δεν εχω βρει καποιο τους τελυταιους 16 μηνες που ειμαι με mi 9t pro.

Δυσκολίες banking system μεταξύ αγγλικής/ελληνικής/revolut τραπεζών, ενημερώσεις που δεν έρχονται ποτέ ή έρχονται τόσο καθυστερημένα που είναι ανούσιες, bugs με το auto-car play που bugάρει η οθόνη με κάτι περίεργα κοκκινάδια και σκοτώνει μόνιμα μπόλικα apps ακόμα και αν αποσυνδεθεί η συσκευή και συνεπώς θέλει πάντα restart, sync σε apps όπως what's up ή τα ειδικά εταιρικά apps που έχουμε και αρνούνται να λειτουργήσουν και πολλά ακόμα μικρά τα οποία όλα μαζί δημιουργούν μια πραγματικά εκνευριστική εμπειρία χρήσης.  

• Thanks 1
Δημοσ.

Ωραία φασούλα να δίνεις 900ε για ν αγοράσεις Xiaomi με 2 χρόνια υποστήριξη, άλλα 34 παρόμοια μοντέλα που μετά από λίγο καιρό δε θα ξέρεις ποιο έχεις και πτώση τιμής 70% σε 1 χρόνο..

Πραγματικά όσο με διαφορά η καλύτερη επιλογή είναι στα 150-300ε η συγκεκριμένη εταιρεία άλλο τόσο ανέκδοτο είναι σε αυτά τα ποσά..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...