Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Όντως, αν και προσωπικά σε τέτοια λεφτά θα προτιμούσα να δώσω μερικά παραπάνω να πάω σε πιο βαρβάτο όνομα (One plus, Samsung πχ ή iPhone 12 αν θέλω iOS).

Από την άλλη Xiaomi είναι, άρα αν έρθει αρχές του χρόνου στα 900€ μέχρι το καλοκαίρι θα έχει πέσει πολύ και πάλι θα αξίζει.

Αυτό που θεωρείς την OnePlus μεγαλύτερη εταιρεία από xiaomi....

• Like 13
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DoubleAgent είπε

Αυτό που θεωρείς την OnePlus μεγαλύτερη εταιρεία από xiaomi....

Δεν είπα μεγαλύτερη, απλά την θεωρώ πιο "σοβαρή" εταιρία που βγάζει λίγα κινητά και καλά, συν ότι για πολλούς φέτος έδωσε την καλύτερη Android ναυαρχίδα. Σε αντίθεση με την Xiaomi που είναι εταιρία "Λίγο από όλα" και νέο μοντέλο κάθε Σάββατο που λέει ο λόγος.

Αλλά ξαναλέω, προσωπική άποψη. Δεν έχω σκοπό (ούτε όρεξη εννοείται) να μπω σε κάποια αντιπαράθεση.

• Like 10
  • Confused 6
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, AtiX είπε

200€ το ΦΠΑ και τα υπόλοιπα καπέλο για τα δυο χρόνια εγγύηση επίσημης αντιπροσωπίας...

Ε οπότε κάνα 700αρι στο Σκρουτζ και μετά δύο μήνες 500 στο insomnia από παιδιά που το πήραν με τιμολόγιο 😄

31 λεπτά πριν, BlueBlade είπε

Όντως, αν και προσωπικά σε τέτοια λεφτά θα προτιμούσα να δώσω μερικά παραπάνω να πάω σε πιο βαρβάτο όνομα (One plus, Samsung πχ ή iPhone 12 αν θέλω iOS).

Από την άλλη Xiaomi είναι, άρα αν έρθει αρχές του χρόνου στα 900€ μέχρι το καλοκαίρι θα έχει πέσει πολύ και πάλι θα αξίζει.

Στα 900 παίρνεις 11pro max η 12αρι χωρίς σκέψη, ούτε σαμυ σε αυτά τα χρήματα

• Like 6
Δημοσ.

Ποιος είναι πιο καμένος, αυτός που κοστολογεί το σιαομι 900€ ή αυτός που θα πάει να τα σκάσει;

Ok, ελεύθερη αγορά έχουμε και καθένας ζητάει ότι θέλει αλλά δεν κοστολογείς στο Θεό όταν δεν έχεις κάποια βασικά όπως απροβλημάτιστο λειτουργικό. Δεν είναι τα πάντα specs. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, BlueBlade είπε

Δεν είπα μεγαλύτερη, απλά την θεωρώ πιο "σοβαρή" εταιρία που βγάζει λίγα κινητά και καλά, συν ότι για πολλούς φέτος έδωσε την καλύτερη Android ναυαρχίδα. Σε αντίθεση με την Xiaomi που είναι εταιρία "Λίγο από όλα" και νέο μοντέλο κάθε Σάββατο που λέει ο λόγος.

Αλλά ξαναλέω, προσωπική άποψη. Δεν έχω σκοπό (ούτε όρεξη εννοείται) να μπω σε κάποια αντιπαράθεση.

Κάτσε ρε μεγάλε , όχι και κάθε Σάββατο...

Μέρα παρά μέρα πάμε !!!

Κατά 99,9% το επόμενο τηλέφωνο μου, αναμένουμε τιμές στην Ευρώπη (amazon) - reviews και προχωράμε !!!

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ όμορφο. Μπράβο Xiaomi. Αν και δεν θα το πάρω. 2 οι λόγοι. Απουσία για μια φορά ακόμη της Type-C 3 και κυρτή οθόνη (σε όλες τις πλευρές κιόλας) με ότι αυτό συνεπάγεται. Πανέμορφο αλλά όχι πρακτικό. 

Δημοσ.

καλησπερα, πράγματί πρεπει να ειναι "" το κινητο""

Διαβαζω απο πολλους οτι η τιμη θα ειναι στην Ευρώπη στα 900 ε

( η φθηνότερη εκδωση) ....το να αναφέρετε ανταγωνιστικήκη τιμη 

αυτα τα λεφτα νομιζω ειναι λαθος , εκτος και αν περασαμε την κριση,

επεσε η ανεργία  κτλπ, .. και εγω δεν το πηρα χαμπάρι....εκτος και αν τα επιδόματα της αναστολής

(2 επιδ.) πανε σε κινητα οπως τον Απρίλη με το 800 αρικο

• Like 1
Δημοσ.

Miui είναι αυτό, είτε 200€ είτε 1000€ τα ίδια χάλια έχει, οπότε καλύτερα σε xiaomi να δώσω λίγα και να έχω και όλα τα άλλα καλούδια που τα έχει βγάλει από τα ακριβά μοντέλα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, JcD είπε

Ώπα ρε συ, από 612 δολλάρια στα 900 ευρώ? Πολύ μου φαίνεται!

612$ είναι 501€

900€ λιανική είναι 725€ καθαρή αξία χωρίς ΦΠΑ

από το 501 μέχρι το 725 είναι 45% μικτό κέρδος. Και είναι πολύ, πάρα πολύ. 

Εγώ στην κοροϊδία λέω όχι.

Επεξ/σία από ggazas
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...